דנשה בביפ

A&A

New member
לא ראיתי, אבל יש לי שאלה אחרת

מישהו אהב אותם בכלל (עיר הבירה) (חוץ ממך לירון....) The-A

ICANNt

New member
די להיות כאילה צרי אופקים

מה, רק גנגסטא ראפ ישראלי נחשב? אי אפשר לעשות לפעמים שירים יותר מבדרים או אינטלגנטים, ושימו לב (אני יודע שזה קשה לקלוט): עם מעט אגו-טריפ. אני מכיר את האחראים על דנשה (לא אישית) יש להם את האתר של כוסאמק שממנו הגיעו מספר נרחב של היציאות הכי מצחיקות שהיו באינטרנט הישראלי בשנים האחרונות. אז קצת כבוד

babe10

New member
כן. אני ../images/Emo70.gif

מאוד אהבתי אותם בבירה. לדעתי הם היו גדולים. במיוחד הרצינות שבה הם שרו את השירים האינפנטיליים שלהם , עשתה אותם אפילו עוד יותר מצחיקים.. 200 ידידות, פעיל תנזים. אחלה שירים. אחלה להקה. דווקא בגיוועצ´ לדעתי הם היו פחות טובים מאשר בהופעה בבירה, מבחינת השיר בלבד. קצת כניסות אחד למילים של השני. קצת שכחו מילים. אבל מבחינת ההופעה הם נתנו בגיוועצ´ אחלה שואו. מטורף. הזוי. גדול. אהבתי את הקטע הראשון ב"מה שבא לי" כשאחד מהם לובש חליפת טייץ של תרנגולת. ע-נ-ק. וקוואמית הכוריאוגרפית מביימת אותם. מי שלא ראה הפסיד. "תחשוב שאתה ברוקולי.." בקיצור. לדעתי - דנשה - יש עוד למה לצפות. ואני מצפה!

da^Lord

New member
זאת להקה ש "יש לה הרבה פוטנציאל"

מצטער, לא נהניתי מההופעה שלהם בביפ. אבל רואים שיש שם לפחות ראפר אחד טוב.. קצת סגנון שב"ק (ביסטי) אבל יש לו פלואו טוב. אולי הסגנון האינפנטילי זה מה שמייחד אותם, חביב נחמד, לדעתי הם צריכים לעבוד עוד כדי להיות טובים ממש.

A&A

New member
הרגע ראיתי אותם...

רק את השיר עזים פעיל תנזים... שיר גרוע... לא מבחינת תוכן שאפשר לאהוב, זה חמוד.. הראפר בבית הראשון והשלישי גם לא רע בכלל אבל מתוך שלוש ארבע דקות שיר.... זה אולי דקה של שירה כל אחד יכול להיות ככה ראפר. מה שכן... הביט גדול במיוחד הקטע שזה הופך פתאום למזרחית ואהבנתי שם עושים את הביטים חוץ מזה... באותה תוכנית.... קוטג´ טען שהוא מביס את MC ג´אננה בתואר ראפר השנה The-A

da^Lord

New member
ג´ננה אתה מפורסם.

קוואמי אמר לקוטג´ משהו בקשר אליך, ואז קוטג´ התחיל לצאת בדיס על ג´ננה..
זה היה כשהם היו בכניסה של הדינמו דבש.

BIGO-G

New member
מ-ע-ו-ל-י-ם

פעיל תנזים זה אחד שירי ההיפ הופ העשויים טוב, אם שיר היפ הופ מצליח להצחיק אותי סימן שהוא מעולה!

rufos

New member
צריכים לראות הופעה מלאה שלהם

לא יודע מה איתכם אבל לפי דעתי קצת קשה לשפוט בעקבות הופעה של שלושה שירים בעיר הבירה, ושני שירים בביפ. אני ראיתי לפני שנה הופעה מלאה שלהם ב"דינמו" והם הפציצו!! בקיצור החברה האלה צריכים להרים הופעה אחת רצינית בשביל העם.

babe10

New member
סבבה ../images/Emo70.gif

מג´יק שאל פה לא מזמן את מי נרצה לראות מופיע בדינמו. אז הנה. שיביאו את דנשה. ואז כולם יוכלו לראות הופעה מלאה שלהם. לפי איך שאני התרשמתי מהפעמיים שראיתי אותם, בהחלט יש למה לצפות.

B-$ide

New member
../images/Emo42.gif דנשה מצוינים!! ../images/Emo42.gif

וכן,מג´יק תביאו אותם לדינמו!!! ולמי שיש לווין,אז יש לאחד מהם את התכנית הכי מצחיקה שיש!! התכנית עם הבובות!!!פשוט תכנית קורעת!

tom2

New member
נכון,

אייל B, שגם כתב ב"סטיות של פינגווינים" המיתולוגי דודי שולת!1

rufos

New member
דנשה לדינמו

כן, באמת הגיע זמן שהחברה האלה יתנו את השואו המלא שלהם! מג´יק לצומת ליבך!!

DJ$upreme

New member
לדעתי הם הדבר הכי מעניין בהיפהופ

המקומי כרגע לצד פיזדה. הם ממש מצוינים, הם מוזיקאים אמיתיים והפלייבקים שלהם נשמעים הדבר הכי טוב והכי משכנע ששמעתי בהיפהופ המקומי.

RunNGun

New member
דנשה

לדעתי משני שירים ששמעתי (לא ראיתי בביפ כי אין לי) זו להקה מצחיקה ואינטליגנטית מאוד מאוד ולא רק גאנגסטא ראפ זה ראפ טוב

למעלה