דנשה בביפ

lena r

New member
אני מזה מצטערת שאני טיפשה אבל...

או דא פאק איז דנשה?!!!! מי אלא? אני הייתי בעיר הבירה ואני ממש לא זוכרת, אם מישהו יוכל להסביר לי מי הם? איך הם נראים? או איזה שירים יש לי? אני אשמח נורא. לנה-שיש לה עוד הרבה הרבה הרבה הברה לילמוד...

DJ$upreme

New member
דנשה הם

שלישיית היפהופ שמארבעת-חמשת השירים שלהם ששמעתי, הגעתי למסקנה שהם הדבר האמיתי הבא. הם מוזיקאים, כלומר מנגנים על כלי נגינה ולכן המוזיקה שלהם נשמעת עשירה ומרתקת יותר מרוב אם לא כל מה שקורה בהיפהופ המקומי בדרך כלל. הם עושים ראפ אנרגטי ומצחיק, בלי לקחת את עצמם יותר מדי ברצינות, ויש להם טקסטים הזויים וחכמים. יותר מכל דבר אחר הם מזכירים את הביסטי בויז. והגישה שלהם להיפהופ היא מאוד פאנקית.

inbalit

New member
הם פשוט מעוליםםםםםםםם

אין איך ךתאר אותם! את הסיגנון,את השירה היחודית, את שחה על הבמה, והכול.......... רק שמתי לב שאחד מהם לא כ"כ שר, אלה סתם רקד, בקיצ הם ממש טובים, לא יודעת למה לא אהבתם, ובקשר לפעיל תנזים, אין עליו, ב-ן ל-א-ד-ן איפשר להוריד את השיר. נכון? מאיפה? סופרים סחה על הג´יל בתוכנית. love and love inbal

לאלה שפיספסו את" דנשה" בגיוועץ´

אז קודם כל נגיד שאנחנו מסכימים עם כל מלה של סופרים. בקרוב דנשה יגיעו לעייסק ואז מי שלא צפה בהם בתוכנית או בעיר הבירה יוכל לשמוע את הכשרון המתפרץ שלהם.

da^Lord

New member
כשיהיה עסק, מתישהו

עם כל מה שקורה במדינה, כל שבוע משהו חדש מבטל את העייסק..

למעלה