דני שלי:)......

דני שלי:)......

מי זו האישה שמציקה לך חתיך שלי? היא רוצה ממך כל מני דברים אסורים? אני אבוא להחטיף לה!!!!רק תגיד מי! בכל אופן... אני אשמח להיות שגרירה אני חושבת שיש לי הופעה מתאימה:)... אולי תסדר לי משהו?

אהובה........ זה בסדר ניתקתי לה את התקע של המחשב..... איפה את רוצה להיות שגרירה ? אני ידבר עם אריק נסדר לך משהו (אני ימליץ לו איזו מדינה נידחת באפריקה כדי שלא יהיו לי מתחרים) מחר אני אכתוב לך משהו יפה ועד אז קחי ממני זר ורדים וירטואלי !! וסוכריה מתוקה על מקל B-)

bduya

New member
דני דנ דנ

דני, מי מטרידה אותך? יהיה טוב... בוא הביתה הכנתי פירה טעים טעים...

אפשר להסביר לי מה הולך פה?

אני מתחילה עם גברים נשואים ולא אומרים לי כלום ? לעזאזל איתכם!!! מי שייך למי פה? יש אחים/טחיות? מה הולך כאן?

קשר משפחתי..... אז ככה בדויה היא אישתו של מארקס והיא גם אחותי הקטנה.... אחות נוספת שלנו היא מורני שבאה יחד עם אבא יחזקאל שהתחתן עם תמי שהיתה גיסתו של שווארמה שהוא דודן של הולדן שהיה נשוי בשעתו לשניקו הבנת חמודה ?

ממש ויוה פלוס.

אפשר לצרף גם אותי לעסק:)... אני הילדה של שמעון הזמיר שהכניס להריון חברה בתיכון ורק עכשיו גילו אותי...אני נולדתי מההיא... וגילו לי אח חורג שהוא בעצם דודן של ליטו. מה דעתך? זה יותר היפים והאמיצים מויוה,לא? מקווה שהתסריט יתקבל...

אוי לא.... שמעון זמיר אבא שלי... את אחותי החורגת..... מה עשית ? לא נוכל לממש את אהבתנו לעולם.... אני הולך לקפוץ מעזריאלי ביי !!!

bduya

New member
אהלו אהלו אהלו!!!

אני וקארל עדיין לא נשואים... עדיין אין כלום. רק אהבה.

תסלחי לי..... שאני רותם את הסוסים לפני העגלה (או להפך) אבל כבר הזמנו אולם באולמי בונבון.... ומטוס שינחית אותי ואת מיואשת הישר לאולם.... וגם חצי מיליון בונבונים שינחתו הישר על החתן כלה וגם צביקה בא לשיר....

shanikoo

New member
שיו....

התחתנתי ולא ידעתי... למה אף אחד לא טרח לספר לי? B-()

מורני !

New member
אממ... אה... דני - בוא רגע ממי..

אחותך???? אני?????? אמממ... יעני מורני זמיר אנא???

לא......... לא מורני זמיר....... אלא מורני -בוסקילה זמיר ככה זה נשמע יותר טוב B-)

ועוד משהו קטן........ סוף סוף אני מבין למה את מורן ב. וידוי קטן :כשהייתי נכנס בהתחלה לצ`אט 20 והייתי דני בלי כלום את הראשונה שפגשתי... ואני חשבתי שאת ברקוביץ פחחחחחחחחח

קיבלתי....

ו...למה מתחרים? אתה שגריר ואני שגרירה....מה בדיוק הבעיות שלך איתי?... ו...תשלח בפעם הבאה משהו יותר נועז:)... איפה הדימיון חביבי?

מתוקה..... להתחרות ...התכוונתי שלא יחזרו אחרייך כל החבר`ה מהאליטה השלטונית... ומשהו יותר נועז ? מממממממ.... פה ? שכל השכנים יראו ? שמורני תמחוק אותנו ? את זה נעשה בחדר השינה שלך בצ`אט (חדר פרטי) את בטוחה שאת רוצה סייבר סקס ? טוב מיואשת בוא נקפוץ למטבח של בדויה ,היא בישלה לנו משהו טעים !!!!

מיואשת.... הצבא צועד על קיבתו..... וגם דני במיוחד שמדובר בבישוליה של בדויה ולגבי הסייבר אולי מחר? תמיד טוב להתאפק אח``כ זה יותר מתוק B-)

טוב נו...זה לא שווה...

אם אתה לא רוצה גם... וחוץ מזה מי מדבר על סקס? אני רוצה לדבר איתך בצ`אט! אבל לא צריך אם לא בא לך עלי... אני יודעת שאני מצליחה להמאיס ת`צמי עליך... :( סליחה. ו... בתאבון.

אף פעם........ אל תדברי ככה.... את לא ממאיסה את עצמך ולא תמאיסי... פשוט עוד מעט צריך ללכת 8-(

למעלה