דניפרופטרובסק

TaL53

New member
כתבת או לא כתבת

שאני " ידיד ניאו נאצים"? נחסמת או לא נחסמת על קללות והשמצות בפורומים אחרים? האם לא ביקשו ממך לשמור על כללי דיון ( מה שלא עשית(
)?

כתבתי שאתה מנהל תעמולה בעד המשטר

הנוכחי בקייב, הנשען על הכוחות הניאו-נאציים, שהם גם שותפים בשלטון. בסדר, עכשיו 'סבובודה' לא תיכנס לראדה החדשה, אבל הרדיקלים של ליישקו יחליפו אותה בשמחה.
הצעתי לך להשמיע לפחות מילה אחת של הסתייגות מאותם כוחות ניאו-נאציים. למה סירבת?
כתבת שבנדראי הציל קרוב משפחה שלך. למה סירבת לפרט?

מצטער, אבל אתה עצמך מציג את עצמך כידידם של כוחות מפוקפקים.
"כתבת או לא כתבת"? תציג קישור ונראה מה בדיוק כתבתי. אחרת - כל "הקללות" ו"הגידופים" הם פרי דמיונך בלבד.

TaL53

New member
אתה טוען שלא כתבת?

אז אתה לא רק מקלל אלא גם משקר. כתבת שחור על גבי לבן " הנה החברים הנאצים של טל". עשית זאת מספר פעמים והודעות אלה נמחקו. בעבר גם נחסמת מפורומים אחרים על קללות.
&nbsp
אני לא חייב לך שום דבר ושום הסברים. אינני מתכוון לנהל דיונים עם אנשים שלא מכבדים אחרים, משמיצים, מקללים ולועגים. אתה מבחינתך יכול להמשיך לקלל ולשקר כמה שבא לך ( ולהיתמם אחכ כאילו לא ברור רוצים ממך).

בינתיים מי שמגדף ומשקר זה אתה

שום דבר לא נמחק, אינך מציג קישורים, מעולם לא "קיללתי" אותך. בנוגע לנאצים האוקראינים, הרי אתה תומך באופן קבוע בצד שלהם.

TaL53

New member
אתה ממשיך לשקר

הודעתך מתאריך ה 14.9 בשעה 12.05 שבה כתבת " אתה ידיד הניאו נאצים" נמחקה עי מנהל הפורום. בעבר נמחקו הודעות אחרות שלך עם קללות. רוב הודעותיך בפורום זה מכילות השמצות, לעג וקךלות כלפי גולשים אחרים ( אל תתמם כאילו ששיטת ה"עבודה" שלך לא מוכרת לאף אחד).
&nbsp
את ההודעה בשרשור על דני דנון הסברתי כולל את ההקשר שלה אלייך ( אם טרם הבנת אותה אני מציע לך לפנות לפורום בלשנות).
&nbsp
פורום נוסף שאני ממליץ לך לבקר בו זה פורום טיפול פסיכיאטרי. אולי שם תמצא תרופה לתסביכים שלך.
&nbsp
מעבר לזה אני לא חייב לך שום דבר, לא דרשתי ממך לענות או לקרוא הודעות שלי ואין לי שום רצון או צורך לנהל איתך דיוני "השמצות" (גם אם אתה נורא מתעקש לגרור אחרים לשם.
&nbsp
&nbsp
&nbsp

הנה גם עכשיו אתה ממשיך לשקר, להשמיץ, לגדף ולהשתלח

ממציא מהראש "קללות" שלא היו ולא נבראו, ממשיך לתמוך במשטר האוקראיני הנשען על כוחות ניאו-נאציים.

כולם יכולים לראות מה כתבתי על דני דנון, ואיך אתה הגבת "לעניין".
ולא יעזור לך לקרוא "שקר והשמצה" למה שכתוב שחור על גבי לבן, למה שאתה בעצמך כתבת

לפני ששאתה מציע לאחרים טיפול פסיכיאטרי (תרבות הדיון אמרתָ?), בזמן שאתה בעצמך "רואה" כל הזמן קללות דימיוניות, נסה להתרכז ולקרוא לאט-לאט את מה שאתה בעצמך כתבתָ

בינתיים מי שמנסה לגרור אותי ל"קללות וגידופים" זה בדיוק אתה. כל פעם שאין לך תשובה עניינית אתה מתחיל לדבר על "קללות"

אני מבין שהתגובות המנומקות שלי להודעותיך מביכות אותך, ולכן אתה מתחיל לדבר על "קללות" בצורת התחמקות, אבל אני יכול רק להשתתף בצערך

אני אמשיך להגיב להודעותיך כל פעם שאמצא לנחוץ, בלי לבקש ממך רשות, ואתה יכול לדבר כמה שאתה רוצה על "קללות" דימיוניות, אבל לא תצליח לגרור אותי לרמה שלך, כמה שלא תתאמץ

TaL53

New member
תגובות מנומקות

תגובות לעניין..

&nbsp
כן.. כולם יכולים לראות בדיוק מה אתה שווה.
&nbsp
&nbsp

אתה ממשיך להשתלח ולרדת לפסים אישיים

ולצעוק תוך כדי ש"מקללים אותך"

לחינם אתה מתאמץ - לא תצליח לגרור אותי לזה. לא תצליח לסחוט ממני ביטויים כמו "מה אתה שווה"

אני יכול רק להשתתף בצערך. איך אומרת המימרה הרוסית: המילה אינה ציפור-דרור! כשהיא פרחה, לא תוכל לתפוס אותה!
זה בנוגע ל"תגובה" שלך על דני דנון. אני מניח שכתבתָ אותה מרצונך החופשי, אף אחד לא הכריח אותך

TaL53

New member
רק עונה לך בשפתך

טלמון, זה הרי מה שרצית- לגרור גולשים לקללות, כדי שלא יהיה לך מצ'עמם.
&nbsp
מי שגר בבית מזכוכית שלא יזרוק אבנים...
&nbsp
&nbsp

לא נכון. מי שמשתלח זה רק אתה,

ואני לא אענה לך בשפתך. לא תצליח לגרור אותי, כמה שלא תתאמץ. מאמציך לשוא

TaL53

New member
בבקשה טלמון

השקר וההשמצה התורנית שלך (כמה מפתיע)
&nbsp
http://www.tapuz.co.il/forums2008/viewmsg.aspx?forumid=979&messageid=176844682
&nbsp
אל תתמם שאת לא מבין את מה שכתבת ואל תזלזל באינטלגנציה של אחרים. קשה לך להתמודד עם טיעונים שלא מסתדרים לך בשטיפת מוח? שב בשקט. אף אחד לא מכריח אותך לענות לי או לאחרים.

TaL53

New member
לא צריך להבין שום דבר

קללות- כמו שעושה טלמון- לא בבית ספרנו, פשוט מאוד.

costaet

New member
חבר לעבודה עשה זאת, בלי בעיות.

חבר מהעבודה הקודמת שלי עשה זאת עם 2 חברים, אף אחד מהם לא דובר רוסית עשו טיול של אודסה וקייב עם רכב שכור הסדרו ללא בעיות מיוחדות וחושבים על לנסוע שוב בעתיד.
&nbsp
עשו את זה לפני שלוש שנים.

TaL53

New member
אם אתה רוצה טיול טבע

ממליץ לך על מערב המדינה- הקרפטים במיוחד.

למעלה