דניס הישרדות

בוא ננסח את הענין מחדש ...

מה דעתך על "אולי מישהוא יכול להכניס אותי למצב שאני לא יודע איך להחלץ מימנו כך שאוכל לילמוד ? " תנסה ...

ש ו ג ו ן

New member
מה מה זה הקישקוש הזה?

הוא רוצה קרב? באיזה סרט אתה חי גבר? בו ליפו בשעה 2 בלילה היום ואני מסדר לך אחלה קרבות עם חבר'ה בני דודים מהשכונה. מה זה שווה כשיש חוקים הא?

שחור3

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

זה השירשור הכי מצחיק שראיתי בחיים שלי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

גבבבררררררררררררר

בוא תעשה קרב במסגרת הליגה לאומנויות לחימה , ונראה מה אתה יודע.... כמובן שכל עם ישראל גם יראה כי זה מצולם בערוץ 5+ יניב

../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifאמנויות לחימה ../images/Emo31.gif

הודעה כזאת יכולה רק להביא למלחמת השמצות שאני אצטרך למחוק. לא חבל? אני מקוה שלחימה משולבת ושאר האנשים הקשורים לתחרויות באוסישקין ידעו לא להיגרר. אולי צריך שוב להזכיר?

סליחה, טעיתי בדיבורי, לא התכוונתי

לומר "מה זה אוסישקין" אלא "מה זה כבר להגיע לאוסישקין". אם אתה מתאבק טוב יתנו לך כבר את ההזדמנות, לא צריך להפוך עולמות בשביל זה.

מסכים! אבל....

אוסישקין היא התחלה טובה לכל מתחרה שרוצה להגיע יותר רחוק. כרגע אוסישקין זה הדבר היחידי הרציני שקיים במדינתנו שגם מקבל סיקור נרחב.

Erunaamo

New member
תרשום ביומן

ה-21.07.2003. Ouargla - עיר במרכז אלג'יר. אח, איך שאני אוהב את מדבר סהרה באמצע הקיץ... אה, ואם אני אאחר באיזה יום-יומיים - לא נורא, תזכור שהחבר'ה בבית מחזיקים לך אצבעות, וחכה לי. רק יש לי תנאי אחד - באים במעילי חורף סיביריים, מרופדים בפרווה (ויסלחו לי הצמחונים). פשוט ככה התרגלתי להלחם, אתה יודע.

shlomi_e

New member
נו...באמת...איזה טיפש ../images/Emo4.gif

מה אתה רוצה להוכיח בהצהרות הקרב שלך???? שאתה גבר???? בתור אחד שגם מתאמן אצל דניס.....אני בז לך. נ.ב. אם תמשיך ככה...הקרב כבר יגיע אליך!

WhiteBear

New member
../images/Emo128.gif../images/Emo128.gif../images/Emo128.gif - חברים, לא טוב ../images/Emo70.gif

היה פה כזה אדם נחמד, ואתם הברחתם אותו לחלוטין. אז להוסיף את ההודעה לקישורי טרולים

Elvador

New member
יש לי פיתרון בשבילך .

אני יכול להעמיד כמולך מתאבק יווני רומי , אלים וכבד . מעוניין ?

nitzano

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif הנהלה ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

לדעתי הוא לא מוצלח מספיק להקרא טרול ! אולי הגיע הזמן לפתוח שרשור הכשרה ודרישות בססיות מטרולים ?

אני גם חושבת ככה.

צריך להבדיל בין טרול, שהוא בן א... ובכן, בריה שמנסה לעצבן בכוונה, ואילו הבחור הזה (וגם יקירת הפורום מלנה) הוא סתם קצת איך לומר, מאותגר אנקפאלית.

למעלה