דניס הישרדות

kuperr

New member
דניס הישרדות

אני מחפש מישהו שיודע אומנות לחימה כלשהי וחושב שהוא יכול לעמוד מולי בקרב!

pzirpim

New member
ירי מעשי לוקח?../images/Emo3.gif

וברצינות, נעים להיות נחמד. בברכה

davidovd

New member
קרב עם יריב הולם

מה בדיוק הסיבה שאתה מחפש מישהו שיכול לעמוד איתך בקרב ?

אני מוכן../images/Emo70.gif

אני מתאמן בקראטה דו, ומוכן לעמוד מולך בקרב. צור קשר במסרים. סלבו. נ.ב. בגלל שאני לא יודע לשחק שח-מט, אני מזמין אותך לדמקה או לכל סוג אחר של קרב מוחות (מועדון ויכוחים אולי). אגב, מה פשר נושא ההודעה?

WaveGal

New member
ואף פעם...

go in against a Sicilian when death is on the line... ובעניין קורא התיגר: הייתי שמח להענות לבקשתך אך יש לפחות שתי בעיות. אני עדיין איני יודע אומנות לחימה כלשהי (אבל מבטיח להתאמן ולדעת יותר קיודו ואז אתה מוזמן
). בעניין העמידה מולך- תלוי באיזה מרחק. אם תאמר איפה אתה נמצא אני מוכן לפנות לעברך בזמן הסאן צ'ואן (אם באותו זמן תרביץ למישהו זו תהיה עמידה מולך בקרב). בברכת "כל חיי לא הרגתי ולא נהרגתי אפילו פעם אחת"

WhiteBear

New member
אתה מציב לי בעיה קשה

אין לי מושג מי אתה, אז מאיפה לי לדעת אם אני יכול "לעמוד מולך בקרב"
אני לומד שנתיים טאי צ'י. אבל מה זה חשוב "מה אני חושב". אתה חושב שאתה תנצח אותי בקרב
(כי אם כן, אני מוכן להאמין לך, ואז למה לי לחטוף ממך מכות ?! )

אני אני אני אני אני!!!!!!!!!!!!1

כיף, מלנה שלחה אותך בתור פיצוי בגלל שהיא לא פה להצחיק אותי? לא רק שאני יכול לעמוד מולך בקרב, אלא אם רק תעיז להרים מולי אגרוף אני אנגח בו כל כך חזק שתכאב לך האצבע. יכול להיות שיווצרו לי בעיות בעמידה אחר כך, אבל אני מבטיח לתפוס לך את הרגל, להפיל אותך על הרצפה ולשכב עליך בנסיון אומלל לרתק אותך. אגב, ציינתי כבר שאני בגובה מטר ואסימון, שוקל תשעים ושמונה קילו ובעל בעיה של שיעור יתר והזעה מוגברת בריח חריף במיוחד? אז הנה, ציינתי. אה, אני גם נוטה לכיוון הדו-מיניות, אז יכול להיות שאחד מאיתנו יהנה מהקרב הזה בדרכים שלא ממש תכננת, אם אתה מבין למה אני מתכוון... תביא מגן אשכים. רוצה לנסות?

nitzano

New member
הצעת יעול

מה קורה אתך ? הבחנתי בסימני פיסוק בדברך . שכחת להגיד "אני מרחם עליך " . בקשר ל "אני אני אני אני אני!!!!!!!!!!!!1 "
עלה והצלח

למעלה