דנייייייי

Sababush

New member
דנייייייי

איזה באסההההה הקלטת וידאו מההופעה החיה של בלו? הרגע שמעתי שהיא צולמה בשפילד ב24 בנובמבר... ולפי מה ששמעתי, יכול להיות שזה היה מוקדם מדי בסיבוב ההופעות ולי עדיין לא היה מתפשט אז!!
(מאיזה שטויות אני מדוכאת?? חחח)

Sababush

New member
חחח

תשמע, יש פה כמה בנות שבוודאי עוד חושבות שיש לך נטיות...... סתאאאם

chicolico

New member
או, פה מתחילה הבעיה...

יש פה כמה בנות שחושבות... את רואה? למה לחשוב? זה יוצר עליהן עומס יתר...

Sababush

New member
חח חשיבה

זה באמת כואב... למרות שאני אישית לא בלונדה... אני שחורה לגמרי (בשיער ברגע זה1! חח) אבל לא אני חושבת שיש לך נטיות.. חח.. אני רומזת, חחח

chicolico

New member
אז כדאי שתפסיקי לרמוז...

זה ממש לא בריא בשבילך... אם את תתחילי לרמוז - אני אתחיל לרמוס - אותך... - עם משאית... סתם סתם...

chicolico

New member
אוי לא!

טרגדיה אנושית קורעת לב...! מה נעשה? כיצד נשרוד בעולם בלי לי העירום? אני חושב שצריך להכריז על יום אבל בפורום... כולם להתלבש בשחור ולפזר אפר על הראש...

Sababush

New member
חחחח

אבל מסכנה דני היא בטח רצתה לראות את זה
למרות שיכול להיות שהוא כן עשה את זה אז... לפי מה שידוע לי, הוא התחיל עם זה רק יותר מאוחר בסיבוב ההופעות :-| טוף, מה זה משנה לי בעצם? חחח

chicolico

New member
ראסמי...

למרות שבטח כולן פה היו שמחות לראות... אתן והראשים הכחולים שלכן... כבר הספקתי להכיר טוב טוב את כולכן פה...

Sababush

New member
חחח אחרי שהוא

יכיר אותי, הוא יהיה שמן בלי אף טיפת שריר כי אני אדאג שהוא לא יילך לחדר כושר... שהוא לא ייצא מהבית
חחחח

ריילי

New member
זה הכול בהשפעת לירון!

חחחח! איך זה נחמד להטיל את האשמה@! חח!

Sababush

New member
חח.. אני מניחה שזה נכון

כבר מגיל 12 חברות שלי קוראות לי ראש כחול :-| לפחות עכשיו זה מתאים בשני המובנים, חחח

Sababush

New member
הייתן... ../images/Emo8.gif

טוב נו... תשמעי... אחרי הפאנפיק שלי, אף אחת לא יכולה להשר תמימה.. אני צריכה לעשות פאנפיק חדש :-| עם בנות מהפורום אבל אני לא אכתוב את זה בפורום.... בושות... חח הפעם גם תהיה מישהי עם סיי

למעלה