חחחחחח! אחרי מה שכתבת עליי ועל דאנקי אם אפשר להישאר אדישים!
D Dani Ryan New member 16/12/02 #23 לאאאאאאאאאאא../images/Emo7.gif אווווף!!!!זה אותו שידור שהיה שם בטלוויזיה בטח!! לאאאא!!!! למה הם עושים לי את זה?!?!?!?! לאאאאאאאא!!!!!!! אני צריכה נחמהההההההההההההה
לאאאאאאאאאאא../images/Emo7.gif אווווף!!!!זה אותו שידור שהיה שם בטלוויזיה בטח!! לאאאא!!!! למה הם עושים לי את זה?!?!?!?! לאאאאאאאא!!!!!!! אני צריכה נחמהההההההההההההה
C chicolico New member 16/12/02 #25 ../images/Emo15.gif - הנה נחמה... הכינה נחמה... (איזה ילד מפגר אני...) - אל תשימו , משעמם לי...
D Dani Ryan New member 16/12/02 #26 ../images/Emo3.gif...תודה... החיפושית מזכירה לי את לי.... ד"א זו חיפושית.........חחחחחח........ גם לי משעמם אבל אני עדיין יודעת שזו חיפושית ולא כינה!!
../images/Emo3.gif...תודה... החיפושית מזכירה לי את לי.... ד"א זו חיפושית.........חחחחחח........ גם לי משעמם אבל אני עדיין יודעת שזו חיפושית ולא כינה!!
C chicolico New member 16/12/02 #27 מה לעשות? זה היה הדבר הקרוב ביותר לכינה... בהתחלה רציתי לשים את התמנון - זה היה הרבה יותר מפגר... לי? חיפושית? אהה... הבנתי... קטן ומכוער...
מה לעשות? זה היה הדבר הקרוב ביותר לכינה... בהתחלה רציתי לשים את התמנון - זה היה הרבה יותר מפגר... לי? חיפושית? אהה... הבנתי... קטן ומכוער...
D Dani Ryan New member 16/12/02 #28 ../images/Emo7.gif במקום לנחם אותי אתה מבאס אותי יותר!!! פוף איתך!! ד"א לי קטן אבל לא מכוער אז תיזהר... אתה רעעעעעעע
../images/Emo7.gif במקום לנחם אותי אתה מבאס אותי יותר!!! פוף איתך!! ד"א לי קטן אבל לא מכוער אז תיזהר... אתה רעעעעעעע
C chicolico New member 16/12/02 #29 די, די... למרות ש- sorry seems to be the hardest word, אני אומר אותה... אז... ... לא התכוונתי לבאס... הוא לא מכוער... זה היה בצחוק...
די, די... למרות ש- sorry seems to be the hardest word, אני אומר אותה... אז... ... לא התכוונתי לבאס... הוא לא מכוער... זה היה בצחוק...
D Dani Ryan New member 16/12/02 #30 חחחח../images/Emo3.gif כמה פעמים כבר סחטתי ממך סליחה........חיחי.... ועכשיו גם מתקפת אייקונים סחטתי..אני טובה... זה בשבילך
חחחח../images/Emo3.gif כמה פעמים כבר סחטתי ממך סליחה........חיחי.... ועכשיו גם מתקפת אייקונים סחטתי..אני טובה... זה בשבילך