הדור השני שלך ביקש מה???? יש לך ילד גאון, את יודעת?
ו ותשחק New member 16/4/08 #22 ../images/Emo6.gif זו מידת צדיקות לשים לב לפרטים ציפי.. אבל זה כבר ידוע שאת 'צדיקס'..
א אiר1 New member 16/4/08 #26 איתן!!! מותר לבכות! אל תגיד די! אם זה מה שהיא זקוקה לו, תן לה! ולגבי הסירים והמכסים... סורי, אני כבר לא מאמינה בזה.
איתן!!! מותר לבכות! אל תגיד די! אם זה מה שהיא זקוקה לו, תן לה! ולגבי הסירים והמכסים... סורי, אני כבר לא מאמינה בזה.
א איתן פז New member 16/4/08 #27 מותר לבכות, אבל... לא נעים לבכות ו"לשחוק" יחד, עוד עולים לחשוב שהיא שיכורה או מסטולה חלילה. ולגבי הסירים והמכסים, מהיכרותי הקצרה עמך כאן, וואלה הוא יכסה אותך שלא תדעי מאיפה זה בא לך! זו לא תהיה אמונה כי אם עובדה!
מותר לבכות, אבל... לא נעים לבכות ו"לשחוק" יחד, עוד עולים לחשוב שהיא שיכורה או מסטולה חלילה. ולגבי הסירים והמכסים, מהיכרותי הקצרה עמך כאן, וואלה הוא יכסה אותך שלא תדעי מאיפה זה בא לך! זו לא תהיה אמונה כי אם עובדה!
T touti New member 16/4/08 #28 איתןןן אהבתי מאוד מאוד את התגובה שלך לאור תגיד אתה מאמים שקיימים פינג'אנים???
א איתן פז New member 16/4/08 #32 כמעט כמו לשאול אם אני מאמין... שאהבה חד מינית הינה טבעית חוצמזה שאני מזמן השגתי מכסה מתאים גם לפינג'ן
כמעט כמו לשאול אם אני מאמין... שאהבה חד מינית הינה טבעית חוצמזה שאני מזמן השגתי מכסה מתאים גם לפינג'ן