דנידין אתה מגעיל

סאני42

New member
דנידין אתה מגעיל

כלים????

סאני42

New member
הו הו הו תראו מי הופיעה

היה שווה. רק סנסציות מעירות אותך?????

ותשחק

New member
עד היום הייתי

האמא 'המושלמת'. לא זוכרת לפני פסח שכזה שהייתי בו כל כך רגועה, כל כך ב-שמחה, גם מנקה, גם עובדת (עדיין), וגם אמא במשרה מלאה - כולל גינה כל יום וכד'. אפילו הדור השני ביקש ממני שאכעס עליו קצת, מרוב שממזמן לא כעסתי.. :) - עד היום - היום של הגעלת כלים - נשברתי שם לחלוטין. ישבתי ופירקתי עשרות סירים שקיבלתי בירושה, או כאלו שהיו צריכים הכשרה (אלו שאני אוספת אותם כל השנה), ואחר כך ישבתי בניסיון להרכיב את הכל, בלי שאזכור מה שייך למה.. ואז התחלתי לבכות!! די, זה לא מתפקידי, זה לגמרי היה מוגזם בשבילי, כל העבודה והאחריות הקשה הזו, וכמה שניסיתי לומר לעצמי - זו המסירות נפש שלך, עד עכשיו הלך לך קל - לא הייתי מסוגלת.. ובגלל שחשבתי רע, גם הפלאפון שלי חשב קצת רע, והמסך נעלם/נאלם דום. עכשיו אני עדיין עם הסירים, מנסה להתאים, ומשהו בחוסר אונים הזה.. עושה לי דמעות. צר לי על הוצאת הקיטור.

reo2

New member
עזבי!!! פעם הבאה תקני סירים לפסח וזהו

בלי כל הבלאגן של הגעלת כלים!!! יאללה, לא צריך לעבוד עד כדי כך בפרך... למה כל הזמן אנחנו מחפשים היכן להקשות על עצמנו....? סירים שווים את הבכי שלך??? בטח לא גברים אז סירים???? תרגישי טוב חמודה

סאני42

New member
תרשי לי לעזור לך...

חמדתי. אם אני מאבחנת נכון לאור שירשוריך הקודמים... וסליחה מראש אם טעיתי... או הוטעיתי... תוך כדי מכסת"חת עצמי מול עו"ד למקרה של תביעת דיבה מצידך...
אז כההה.... יש לך בעיה בלהיפטר מגברים... אאאא סליחה מדברים.... ואת מפתחת את חוש ה"אוגר" שבך... זוכרת השקים שפינית מביתך??? תגידי!!!(עוברת לצעקות)
מי לעזאזאל צריך עשרות סירים מי??? מה יש לך פנימיה??? פתחת קיטרינג??? מה זה זה??? עכשיו תרגעי...
תשמרי כמה סירים שאת באמת צריכה ואת השאר תארזי ותתרמי! גם סדר גם חסד... ולא!! לא!!! אל תשמרי מעכשיו לנדוניה של הילדה!

ותשחק

New member
אין לי כח לפרצופים..

רק למילים. בכל מקרה - לפסח אין לי אף סיר. אני תמיד מלווה, כי איכשהוא אף פעם לא הספקתי לקנות, או שאני כמעט לא כאן, אבל תמיד מכשירה את הבית, כדי שאוכל לחזור לקיני החמים והנעים - לא מוותרת עליו. והפעם קיבלתי כמה סירים מעולים (300-500 ש"ח.. מה לעשות? אני סטייליסטית "עניה") וכמעט חדשים - חלק העברתי לרגיל, וחלק לפסח. ולגבי ההגעלה - אלו הם סירים שלא ידעתי אם הם חלביים/בשריים, ולמרות שדי התחננתי שלא יפרקו לי את הסירים - כי זו רק הכשרה - לא שעו לבקשתי, והמברגים החלו לעבוד במרץ.. ולגבי גברים - כמה שאת צודקת! ולגבי שקים? לא זכור לי.. (פרצופי עם לשון) ולגבי שמירת דברים - ממש לא אני. חוץ ממחשב, חילקתי פה לכל השכנים מכשירי חשמל בשפע - כאלו שהם לא בשימוש.. וזה רק מקצת החלוקות שלי. אין לי את הקטע הזה - אולי אצטרך.. ממזמן נפטרתי ממנו, ב"ה! ולגבי תביעת דיבה - יש לי מספיק עו"ד באמתחתי. דייני, אז את יכולה לרדת עלי חופשי.. (ושוב, פרצוף עם לשון).

ותשחק

New member
זה טוב או לא טוב?

בכל אופן, מה שסיוט בשבילי, הוא פאזל בשבילם.. שכן שלי שהוא רב לעת מצוא, על איך מנקים ספות לפסח, ומה מכסים בגז, שמע את דמעותיי דרך הטלפון (הנייד חצי מת), התיישב ובערך בעשר דקות - פתר כמה בעיות לוגיות מסובכות בכל מה שקשור למברגים, ידיות ומכסים, והדמעות - כמה שהן יבשו ומנסות להתחייך, הן עדיין רוצות ליזול, ולהוציא את המתח האגור.. אולי את המתח קצת אגרתי, בלי לשים לב..

ותשחק

New member
ועוד שכן נכנס כרגע

שגם מצא אותי בוכה על הדרך.. טוב, איך אפשר שלא להתחייך?! מצד שני, אני תמיד חושבת, איך הקב"ה עושה לנו הפוך על הפוך - מצד אחד כל כך טוב, אבל שבא לעיתים בדרך הקשה..

מלודי6

New member
ותשחק יקירתי

עשי הפסקה לכמה שעות, לכי לעשות לך משהו כייפי... לא טוב לאגור יותר מידיי, אני אגרתי עד אתמול עד שכבר לא יכולתי יותר התנתקתי לכמה שעות מהמטלות ונהיה לי כל-כל טוב לכי לבלות תאמיני לי שאח"כ יהיו לך יותר כוחות ויאללה, להתחיל לחייך!!!

ותשחק

New member
אם הייתי יכולה לצאת מפה

הייתי יוצאת בכיף.. בכל מקרה - לא עבדתי בלחץ, דווקא הפעם זה היה בכיף, ב'איזי' ובשמחה, אבל עבודה היא עבודה בכל מקרה, ומה שצריך לעשות - צריך לעשות - אם זה להכשיר, לנקות פה ושם, לעבור על הרכב, הספות.. כל דבר זה עבודה. ולגבי 'כיף' - אשמח לשמוע הצעות לחול המועד.

אiר1

New member
../images/Emo24.gifמתוקה

אני שמחה שהסירים הוסרו מדאגותייך... ככה זה, כולם רוצים להספיק, במירוץ אחר השעון והמתח נאגר ופורץ... רוב האנשים חווים את זה בדרך זו או אחרת... (לי באופן אישי אין כח להלחץ מזה. אני לוקחת הכל באיזי, עושה הכל לאט ומקפידה בהקפדה יתירה, שלא להלחץ ובטח שלא להחסיר מילדיי את החיוכים והחיבוקים והנשיקות, כאספקה קבועה, בגלל ההכנות. הכי חשוב, זה אמא רגועה!) אני שמחה שעכשיו מה שמטריד אותך זה כבר חול המועד... יש אירוע בפארק הגדול בפ"ת (מול בילינסון) עם חיות ומתנפחים ואטרקציות נוספות. אני אנסה לקחת לשם את ילדיי. שמעתי שיש עוד הרבה אירועי חינם בחול המועד, חפשי בנט, בטח תמצאי (יש גם משהו בגני יהושע, שמעתי). ואם את עדיין רעבה - יש לנו עוד המון מתוקים עוד מפורים... את מוזמנת לבוא לעזור לנו לחסל את החמץ-מתוק שלנו

ותשחק

New member
אורוש

תהיי איתי בקשר. הימים שלי עדיין לא סגורים, אבל בסוף שבוע בטוח אוכל.

אiר1

New member
נשמונה

אכן צריך לקבוע מראש, הדברים אצלי דינאמיים... את יודעת...

ותשחק

New member
בכיף.

מבחינתי אפשר לחשוב על סוף השבוע. פרטים באישי, כמו שנאמר.

למעלה