דניאל רדקליף מעשן מריחואנה

לירונת

New member
באיזה צד בוני? טים אדוארד או טים ג'ייקוב?

בוני הגיעה ביום שני לאירוע מעריצים של "ניו מון"- הסרט החדש מתוך הסאגה של "דמדומים". כמובן שגם הטריו (של דמדומים) הגיעה, אבל הם לא מעניינים!! אנחנו פורום הארי פוטר! :p בוני התראיינה על השטיח האדום למגזין איסטייל יו.קיי, ואני מביאה לכם את תמצות הדברים. את הראיון המלא תוכלו למצוא כאן. " Despite going for the dressed down vibe Bonnie looked the epitome of cool in a black thick-knit jumper over a white minidress, crimson peep-toe heels with black socks and her long locks tied back. As we were at the Twilight New Moon fan event, we had to ask, is she Team Edward or Team Jacob? ‘There's a lot of hype around Rob (Pattinson) so I guess I'm Team Edward!' But of course, Pattinson previously starred in Harry Potter. Bonnie is currently juggling studying at university in London and filming the final Harry Potter film but she still makes sure she keeps in contact with her film co-stars including face of Burberry, Emma Watson. ‘We talk all the time, Emma's studying at Brown at the moment and is really enjoying it but when you spend so much time with people, like we do on Harry Potter, it's hard not to stay in contact. ‘We chat about clothes and if we're going on the red carpet we definitely talk about what we are going to wear', she said. "

ReutM91

New member
היא אוהבת דימדומים?

איכס איכס איכסססס חשבתי שכל הקאסט של הארי פוטר שונא את השטות הזו. כשאמה קידמה את הסרט "דספרו" ושאלו אותה מי יותר רול מודל בלה או הרמיוני, אמה רצתה לתת מכות למראיינת. בלה הזאת כזאת מרי סו מעצבנת. גם אוונה יצאה על דמדומים באיזה ראיון והיא אמרה שהספרים האלה הם בושה לאינטיליגנציה עם כל הכבוד לזה שרוב משחק בסרטים האלה... בוני אכזבה אותי ברמות :(

לירונת

New member
אז מה אם היא אוהבת דמדומים? ממתי שופטים

ומתאכזבים מאנשים לפי חומר הקריאה שלהם?! זה לא כאילו שתפסו אותה מעשנת סמים *אהמ*. חוצמזה- אם חומר הקריאה שלנו היה תלוי באמה או איוונה מצבנו היה קשה. דמדומים זה ספר (ועכשיו גם סרט) וזהו. אם את רוצה, אני יכולה למצוא לך כמה אנשים שלא סובלים את הארי פוטר, וחושבים שזה זלזול באינטלגנציה האנושית, ושטות במיץ של הזבל. זה לא יגרום לאף אחד להפסיק לקרוא ה"פ, נכון?

Daniel44862

New member
../images/Emo215.gif../images/Emo119.gif../images/Emo45.gif

אני מכיר כמה אנשים שלא אוהבים הארי פוטר וכ"כ חבל לי עליהם...

sashkashurik

New member
ואחותי מסרבת בכלל לקרוא הארי פוטר

בגלל שכולם קוראים והיא לא רוצה להיות כמו כולם. גם לי חבל עליה!!!

ReutM91

New member
ואוו

תכלס, כל הדבר הזה שנקרא "דמדומים" ניהיה גדול כי כולם רוצים להיות כמו כולם (חוץ מאלה שבאמת אוהבים את זה). חבל שאת לא מראה לה ביקורות על הספרים האלה וגם עכשיו שניו מון יצא בתור סרט הוא מקבל פשוט ירידות מהמבקרים הכי גדולים שיש.

ReutM91

New member
לא הסברתי את עצמי טוב

אני לא מאוכזבת בגלל היא קוראת דמדומים.(כולה שאלתי אם היא אוהבת דמדומים ואז כתבתי שרוב הקאסט של הארי פוטר לא אוהב..) אני פשוט מאוכזבת בגלל שהיא הולכת לאירוע של דימדומים ומקדמת את זה עוד יותר. ואני יודעת שיש אנשים שלא סובלים את הארי פוטר, ותתפלאי אני גם מכירה הרבה כאלה. אבל לדמדומים יש בהרבה יותר שונאים, וזכותי לשנוא את דמדומים(ויש סיבה למה אני ולמה כלכך הרבה אנשים שונאים את זה) כמו שהאנשים המפגרים האלה שונאים את הארי פוטר(מסיבות מטומטמות כאלה או אחרות).

לירונת

New member
אבל חומד, בוני לא מקדמת שום דבר :)

זה התפקיד של רוב, קריסטן ומה-שמו (השלישי). וחלילה, לא אמרתי שאסור לך לשנוא דמדומים
אישית, לא כזה התלהבתי מהספר, אבל הסרט היה נחמד ממש. יכול להיות שזה גם המצב של בוני. חוצמזה, אם היו מזמינים אותי לדבר כזה, גמני הייתי הולכת. מ'כפת לי? זה בחינם

ReutM91

New member
חחחחח

אני הייתי הולכת לדבר על זה גם כן. בעיקר ללכלך על זה. אולי גם בוני באה לתמוך בגי'מי קמבל משהו(גרנדיוולד.) ראיתי שהם מסתובבים הרבה ביחד

adi dion

New member
כע הם סתם חברים ../images/Emo3.gif

יש לו כבר חברה (למרות שאני אישית חושבת שהוא הומו אבל לא משנה
)

adi dion

New member
אמממ

בחיי שאני לא מבינה אתכם.. אני ממש אוהבת את כל הסאגה הזאת ואני לא איזו פקאצה מפגרת בת 12. זה שהסיפור עצמו קצת מטומטם וקיטשי לגמרי לא אומר שזה ספר מפגר רק לילדות בנות 12, אני משאירה להן את ההערצה המטורפת והסגידה לשחקנים.. תסלחי לי על מה שאני הולכת להגיד
אבל אני ממש אוהבת את בלה ואני ממש מתחברת אליה כמעט בהכל וממש לא מזיז לי ש99 אחוז שונאים אותה :) והיא גם הסיבה העיקרית שהייתי כל כך שקועה בסיפור הזה. אין בכלל מקום להשוואה, הארי פוטר זה הארי פוטר ודמדומים זה דמדומים. נמאס לי שאנשים כל הזמן עושים השוואות... אחד יכול לשנוא את הראשון ולאהוב את השני וההפך, ואחד יכול לאהוב/לשנוא את שניהם. הרבה אנשים שלא מתחברים לסגנון הזה של הפנטזיה חושבים שסיפורים כאלה בכלליות הם בושה לאינטילגנציה, שיהיה להם לבריאות, אני לא שופטת אותם. עכשיו סתם שאלה. את יכולה להסביר בדיוק למה את כל כך אנטי לספרים האלה?

ReutM91

New member
כי(חפירה אבל בכל זאת)

.1 זה כתוב גרוע (גם אנגלית, גם עיברית. ניסיתי את שניהם.) 2.מעודד מערכת יחסים שתלטנית מצד הגבר. בלה לא יכולה לעשות כלום בלי אישורו של אדוארד.(כן, אם הוא אומר לה לא לראות את החברים שלה, זה שתלטנות.) גם המערכת יחסים שלהם בנויה רק על המראה שלהם. (הידעת שבנות שקראו את דמדומים זרקו את החבר שלהם רק בגלל שהוא לא נראה כמו אדוארד?). 3. מעודד פדופיליה: אדוארד בן 100 ומשהו שנים, יוצא עם ילדה בת 17. ואני לא רוצה להתחיל גם עם ג'ייקוב ורנזמה. גועל נפש. 4. איפה שמעת על ערפדים שמנצנצים? איפה? כשערפדים נחשפים לשמש הם אמורים להתפוצץ ולהכחד מעל האדמה. מה לעשות שסטפני מאייר לא חקרה קודם כל מה זה ערפד. 5. בלה היא מרי סו גרועה ביותר. היא מגיעה לבצפר ולמרות זה שכול הבצפר שלה שם לב אליה היא שונאת אותם. היא מתחצפת להורים שלה, לא מכבדת אותם ויחד עם זאת היא לא נענשת, דבר שבבית רגיל לא היה קורה. היא גם בוכה ספר שלם. 6. כמה אפשר לתאר כמה שאדוארד חתיך ומושלם? סטפני מאייר מתארת אותו כלכך הרבה עמודים שכבר יוצא המיץ. לא רק זה, היא גם מתארת עמודים שלמים של בלה ואדוארד מסתכלים אחד על השניה. יש גם עמודים ריקים שמראים שבלה פשוט לא עשתה כלום במשך 3 חודשים. ממש חומר קריאה. 7. דמדומים בנוי על פנטזיה מינית של סטפני מאייר. 8.ערפדים לא אמורים להיות "צימחוניים". 9.מעריצות. נכון את לא כזאת ואת לא ילדה בת 12 וברור שאת לא תבואי למישהו שאמר דבר רע על הסאגה הזאת ותנסי לשסף לו את הגרון- כן, זה מה שהמעריצות האובססיביות האלה עושות. גם מחלקות איומים. יש את המעריצה ביוטיוב שקוראת לעצמה 'nuttymadam' שעשתה וידאו אחד שלם מלא בקללות על סטיבן קינג, שמאייר היא כלום לעומתו, בגלל שהוא אמר שמאייר סופרת גרועה. 10.ממתי לעקוב אחרי אנשים ולצפות בהם ישנים נהיה בסדר? המעריצות האלה (לא רק בנות ה12) חושבות שאם בנאדם חתיך יעקוב אחריהן אז זה בסדר. 11. ממתי אנשים מתים יכולים לייצר זרע? כל המערכת ובעיקר מערכת הרבייה לא אמורה לעבוד.וגם לאדוארד אין דם בגוף. בגלל זה הוא ערפד. כי ממה ערפדים ניזונים? מדם. וכשאין להם את הדם הזה הם מתחרפנים ולא יכולים להחזיק מעמד אז הם עושים הכל כדי להשיג אותו. (כל הצמחוניות- בולשיט. ערפדים נזונים מבני אדם וזהו.) 12. אם בלה כלכך מגניבה כמו שאת אומרת, איך זה שלא היו לה חברים?(ע"ע סעיף 5) 13. אין התקדמות בדמיות. בשביל מה היא יצרה את משפחת קאלן ואת כל השאר? בשביל שיעמדו לתפאורה? רק אצל רוזלי יש התקדמות כלשהי. וגם בסוף היא יוצאת ביצ' בכל מקרה. ויש עוד הרבה. שלא תביני לא נכון, גם שונאים של הארי פוטר יכולים לעשות רשימה כזאת, כן? הבעיה שהם לא ימצאו דברים כאלה. שוב, אני לא שופטת אותך או כל אחד אחר שקרא את הסאגה זאת.(כל אחד זכותו לקרוא מה שבא לו) אבל הסאגה הזאת והסיפור שלה כלכך כתובים לא נכון. ובגלל זה אני לא מבינה למה יש בנות שאוהבות את זה. אני עדיין חושבת שאם סטפני מאייר הייתה עושה תחקיר על ערפדים אנשי-זאב ונוער מתבגר זה באמת יכל להיות דבר גדול.

adi dion

New member
../images/Emo58.gif לכל דמדומים גם מעליי וגם פה-

אבל רגע רגע רגע.. את כל כך שונאת את זה ובכל זאת קראת את כולם? המצבים האלה הכי מצחיקים אותי
אז ברור שאני לא באה בטענות אלייך שאת שונאת את זה ועכשיו אני חייבת לגרם לך לאהוב את זה, אבל רק שתראי זווית אחרת של הדברים :p 1. עזבי לא נדבר עכשיו על התרגום... את הכתיבה של סטפני דווקא די אהבתי. וברור שהכתיבה לא תהייה מושלמת כי בכל זאת, האישה לא כתבה כלום לפני זה בחיים שלה, לדעתי זה ממש טוב בשביל פעם ראשונה. (לא, אני לא מגינה עליה או משהו. האמת שאני די לא סובלת אותה חחחח) 2. אני כל כך לא רואה את זה ככה. הוא רק מנסה להגן על בלה. שימי את עצמך במקומו- אם חברה שלך היתה רוצה ללכת ולהסתובב בחברה של אנשי זאב שלא שולטים בעצמם (כן, כי זה קורה לנו כל יום XD) היית מוכנה לתת לה להסתכן? נכון שגם אדוארד והקאלנים יכולים לשחוט אותה כל שנייה אבל הם חיו עם הפיתוי הזה כבר יותר מדי זמן והם יודעים לשלוט על עצמם הרבה יותר טוב. חחחחח טוב הקטע עם הבנות הזוי לגמרי אבל סורי אלה האנשים היותר מדי קיצוניים. הרי ברור שאין גברים כאלה במציאות וזה הקטע של הספר. בקשר למראה- בלה ממש לא אמורה להיות יפה ומושלמת. אין אפילו שום רמז לזה. ברור שלא יגידו שהיא מושלמת כי זאת נקודת המבט שלה והיא לא מעריכה את עצמה אבל זה ידוע שהיא בחורה ממוצעת ואין בה שום דבר מיוחד. וכל הקטע של הערפדים זה שהם נראים מושלם ובלי שום פגם בעיניהם של בני אנוש. 3. אממממ לא יודעת איך לענות לך על זה כי בת'כלס זה נכון אבל אני לא מבינה איך זה מעודד פדופיליה כי זה ממש לא כמו בנאדם בן 100 וילדה בת 17. ג'ייקוב ורנסמה זה כבר הרבה יותר סוטה
4. ברור שהיא יודעת מה זה ערפד אבל זה ספר פנטזיה, לדעתי זה יפה שהיא שינתה את התפיסה של הערפדים ולא מחזרה את כל מה שכבר ידוע לנו עליהם. אני כן מסכימה שהנצנוץ זה מפגר ממש.. 5. זה האופי. ואני יכולה להעיד על עצמי שאני מזדהה איתה לגמרי ויש לנו הרבה דברים דומים ומהנקודת מבט שלי אני לא רואה איך היא מתנהגת לא בסדר. היא לא אוהבת ולא רגילה להיות במרכז העניינים. בבית ספר הישן אף אחד לא התייחס אליה ופתאום היא באה לפורקס ומושכת המון תשומת לב בתור הילדה החדשה והיא לא יודעת איך "לאכול" את זה. והיא בוכה ספר שלם מסיבה די ברורה, היא קיבלה את כל מה שהיא חלמה עליו ופתאום בלי אזהרה הכל נעלם. ויש המון אנשים שלא מבינים אותה אבל כן, יש גם אנשים כמוהה שלוקחים דברים בצורה יותר מדי רצינית וקיצונית. 10. זה סתם בגלל שהן ילדות קטנות ומפגרות שלא יודעות להפריד בין ספר פנטזיה למציאות :/ 11. סטפני כתבה על זה משהו אני כבר לא זוכרת כי לא הבנתי מזה הרבה אבל כן היה איזה הסבר הגיוני. שאני עדיין לא מבינה אבל שיהיה חח ושוב- זה ספר פנטזיה לא הכל חייב להיות מציאותי (במיוחד כי כבר יש שם ערפדים ואנשי זאב
) 12. לא אמרתי שהיא מגניבה אבל לדעתי היא פשוט לא טיפוס של אנשים :) 13. נכון באמת אין הרבה התמקדות בקאלנים וחבל, אבל הספר מהנקודת מבט של בלה אז אין כל כך התמקדות בדברים שמסביבה חוץ מאדוארד. רוזלי

ReutM91

New member
אמממ

לא קראתי את כל הספרים- קראתי את הראשון (חצי ממנו בעברית שהיה ממש ממש גרוע, חצי ממנו באנגלית שלפי דעתי גם לא משהו..) וקראתי את ניו מון גם כן. על אקליפס ועל ברייקין דון וויתרתי (כמובן שחברה סיפרה לי על ההמשך, וגם היא החליטה שהיא שונאת את זה.) הבנתי שהלידה של רנסמה הייתה מגעילה(ואין לי מושג איך הם יהפכו את זה לסרט מבלי לגרום להרבה אנשים להקיא בקולנוע) אני בעד הערפדים הישנים והטובים.... סטפני מאייר- זה בסדר גם אני שונאת אותה. היא כזאת רודפת פרסום.

adi dion

New member
אהה חחח

חבל, דווקא התייאשת בספרים היותר מעניינים
בכל מקרה כן, הלידה היתה די זוועתית
ולדעתי הקטע הזה במיוחד, זה כל כך קטע שצועק "טים ברטון!!!"
לי אישית זה לא יזיז איך שלא יעשו את זה, אני אוהבת סרטים מוזרים ^^ גם אני בעד הערפדים הישנים אבל זה נחמד גם לקרוא על ערפדים טובים :)) ראיתי אתמול ראיון של סטפני אצל אופרה שהיה לפני יומיים והיא כזאת.... אעהה לא יודעת להסביר, משהו בה ממש מעצבן אותי. היא נראתה כאילו היא עשתה טובה שהיא שם בכלל

ReutM91

New member
היא נראת כמו

אחת שחושבת את עצמה לאלוהים. חחח לא נראה לי שטים ברטון יביים את זה. מגיע לו לביים משהו יותר טוב מזה :) ראיתי איזו אנימציה שתקעו את הראש של בלה (קריסטין) ואת הראש של אדוארד (רוב) על מישהי שיוצר לה משהו מגעיל מהבטן חחח וכל הדם משפריץ על אדוארד ואז רשום על הדבר המגעיל הזה שיצא לה מהבטן "רנזמה"

למעלה