דניאל רדקליף מעשן מריחואנה

לירונת

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

מצטערת, אבל זה פשוט שעשע אותי XD לויודע לגבי המריחואנה, אבל תמיד חשבתי שהוא יותר טיפוס של ספיד ושאר סמים ממריצים... אתם יודעים- הוא ממש היפראקטיבי בפרימיירות XDXD

ReutM91

New member
חחח נכון?

ראיתי באתר של הדיילי מייל עכשיו שהוא מכחיש את זה ושהמפיקים של הפרוייקטים שהוא משתתף בהם שוקלים לבטל איתו חוזים.(הוא אמור להשתתף בעוד מחזמר בברודווי ובעוד איזה סרט). עכשיו ההפקה של הארי פוטר יוצאים מה זה מפגרים, הם פיטרו את השחקנים של קראב וגויל שגם עשו סמים כמו מריחואנה וחשיש. אני חושבת שהוא וקראב וגויל לא היחידים. אני לא אתפלא אם עוד שחקנים עושים שמה סמים. או לפחות ניסו.

ReutM91

New member
גם את של גויל

תפסו אותו גם מעשן מריחואנה. אני זוכרת שטום ורופרט דיברו על הבעיות של השחקנים של קראב וגויל ברדיו... ושהם מתביישים בהם וזה...(רק שלא יעשו לעצמם פאדיחות אם יגלו שגם הם עשו סמים)

לירונת

New member
מה? חחחחח את רצינית? XD

הם מתביישים בהם? מה, הם סבא וסבתא שלהם?
ורופי באמת צריך להיזהר, דווקא מתאים לו O___o

Daniel44862

New member
../images/Emo215.gif../images/Emo119.gifקראתי באתרים ש-

של גוייל עדיין יישחק בשביעי

לירונת

New member
גמני לא אתפלא, כי רוצים או לא- הם בסה"כ

חבר'ה צעירים, שמתנסים בדברים ועושים שטויות. רק בגלל שהם שחקנים עושים מזה רעש. כמו שעשו רעש מזה שהיו כמה תמונות של אמה ווטסון מחזיקה בקבוק בירה ביד- ביג פאקינג דיל!!! וזה ממש מטופש מצד דניאל לנסות ולהכחיש את זה- יש הוכחות, מה יש כבר להכחיש? זה לא אני, זה אחי התאום?!

ReutM91

New member
כל עוד הם מתנסים

זה בסדר אבל שלא יהפכו לי לאיזה לינדזי לוהן או משו חחח אבל תכלס- לא התפלאתי על דניאל. הוא גם נראה אחד כזה. אומרים שהוא משתמש אפילו בסמים יותר חזקים ממריחואנה גם.

לירונת

New member
תמונות חדשות של אמה ובוני +ראיון חדש עם בוני

תמונות חדשות/ישנות של אמה מאוגוסט 2008 מהצלם לורנצו אגיוס. תהנו :) תמונות באיכות גבוהה יותר ניתן למצוא פה.

למעלה