דנה מודן היום ב-

מה שאני לא יעשה

אני יצא לא בסדר. מה כן בסדר?! ולא סיכמנו שאני לא שטן.שאני חיקוי שלו? (גם לי לא זכור שסיכמנו) -אוהב את כולם- נ.ב. שירית הציעה את הכינוי ואני הוספתי את מילה אחת(את המילה הכי חשובה)

סיכמנו שאתה לא שטן!!!!

ב"ה אתה מלאך!!! הגדרת שטן לפי האינציקלופדיה של ידיעות אחרונות שטן devil שטן, מלאך שתפקידו לפתות בני אדם ולהכשילם. דמותו של השטן נמצאת ביהדות, בנצרות ובאיסלם. ברוב המקומות במקרא (כגון בשמ"א כט, ד; שמ"ב יט, כג; מל"א ה, יח) השטן הוא כל אויב שיש לסלקו מן הדרך. בתור שמו של מלאך מסוים מופיע השטן לראשונה בזכריה ג, א ובספר איוב. בדברי חז"ל, במדרשים ובאגדות הוא משמש עפ"י רוב שם נרדף ליצר הרע שבאדם. ביהדות השטן אינו ישות עצמאית ופעילותו הינה בשליחות אלוהים. בתקופות מאוחרות קיבלה דמותו של השטן את מעמדו של כוח הרוע בדתות הדואליסטיות. מעמד זה היה לשטן גם בנצרות - כוח רע עצמאי הנלחם באלוהים על נפשות המאמינים ולכן הוא מנסה לפתותם באמצעות יצר הרע. האסלם אימץ את דמות השטן מן הנצרות והיהדות ובערבית הוא קרוי "שייטאן". בתרבויות שונות רווחו אגדות על השטן המבקש לצוד נפשות. לאגדות אלו ביטויים רבים ביצירות אמנות שונות כגון האגדה על פאוסט ומפיסטו

חחחח

ואתה רוצה להגיד לי שהכינוי הזה משקף אותך??? אם כבר עדיף את הכינוי שלי למרות שהוא לא משקף אותי... אני לא החלפתי את הכינוי שלי כי בתכלס הכינוי שאני הכי אוהבת הוא איילת כ. ומכל השאר נמאס לי כעבור כמה זמן...

כי אני אמרתי לו ../images/Emo8.gif

ב"ה הוא רצה משהוא שקשור לשטן אבל אני חושבת שהוא שהוא לא שטן אז אמרתי שיקרא לעצמו או השטן שבמלאך או המלאך שבשטן והוא החליט .. אני אישית (עד כמה שאני מכירה אותו) הוא ממש לא שטן והוא דווקא בן אדם נחמד (לפי מה שידוע לי) אבל הוא מכיר את עצמו יותר טוב מכל אדם ואם הוא חושב ככה שיבושם לו . צבי השטני ןאיקון קורץ ן כנס מתי שיהיה לך אפשרות לצאט...(אם בא לך כמובן)....

ובעיקר את..... |איקון קורץ|

ד"א, לא הבנתי מאיפה הגעת למסקנה שאתה ואני מתחתנים. אני נשואה, חוצמזה |איקון מוציא לשון|

למעלה