דנה מודן היום ב-

ashkeloni

New member
...

BURNH HIM
BURNH HIM
BURNH HIM
BURNH HIM
BURNH HIM
BURNH HIM
BURNH HIM
BURNH HIM
BURNH HIM
BURNH HIM
BURNH HIM
BURNH HIM
BURNH HIM

tamarhp

New member
נצל"שששששששש

ד"ש לכולם מקרן, נועה, רחלי וכל השאר!!!!!!!! אם מישהו רוצה למסור משו, אני בע"ה אדבר איתן בערב....

תמסרי להם ממני....

ד"ש רותח!!!!! ושיהנו ממש!!ֱֱֱֱֱ
שלא ילכו בלי כובע!!!!
שימצאו כלנית... [לטיול יצאנו כלנית מצאנו....]
שלא ימותו חלילה!!!
שיאכלו חלזונות... [אם אין להן משו אחר לאכול....
וכו'...]
שינגנו הרבה......
סתם פרח....
סתם למזל....
סתם כי אני אוהבת את כווווווולם!!!!! [טוב... כמעט.....]

tamarhp

New member
חשובבבבבבבבבב

הציבור מתבקש להתפלל ולקרוא תהילים לרפואתו המלאה של הרב יהודה בן דבורה, ראש אולפנא שחלה במחלה הנוראית בפעם השלישית ומצבו הורע. "יהי רצון מלפניך ה' אלוקינו ואלוקי אבותינו שתשלח מהרה מן השמיים רפואת הנפש ורפואת הגוף לחולה הרב יהודה בן דבורה בתוך שאר חולי ישראל.."

סתם צבי

New member
נצל"ש דחוף דחוף דחוף!!!

אז אני יסביר את הבעייה שלי. אני מיזה זמן מה לא יודע איך ליקרוא לעצמי בפורומים תפוז(אפרת 3 נקודות בוחרת גרוע(לא ידוע מה השם שלה)) אז אני מבקש שתיעצו לי איך ליקרוא לעצמי. תודה מראש. -אוהב את כולכם- נ.ב. לשירית,על תיקחי את זה קשה,זאת פשוט האמת. (=

צבי חכה חכה... כנס לצאט ונבחר שמות

ב"ה ולא הבנתי ציטוט שלך "(אפרת 3 נקודות בוחרת גרוע(לא ידוע מה השם שלה))" ואחרי זה אתה רושם שירית .... תחליט ....

אבל לא יפה אני הצעתי לך..

ב"ה *(ה)מלאך *צביצבי *צבי-צבי בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעליך אולי הם יעזרו לך למצוא שמות יפים יותר

איילת כ

New member
יש לי כינוי חדש

אני לא יכולה להיות כל כך הרבה זמן בלי להחליף כינוי. אז קבלו אותו:

זה מאד יפה

אבל אני מעדיף שהכינוי ישקף חלק מהאישיות. והכינוי החדש שלי הוא מושלם. (= . למי שלא יודע אז קוראים לי צב"י,צאבי111,Tzabi111,סתם צבי,צבי,השטן666The devil,ובימקום ה6 העמצאי 9. -אוהב את כולכם- נ.ב. למה לא השארת את מעיל השבת??

למעלה