דנדשה בפורום..

• פותח הנושא SNTQ
  • פורסם בתאריך

SNTQ

New member
חלילה, אני לא מזלזלת..

אבל לכל חיל יש את העילית שלו, את המובחרים בהנדסה הטופ של הטופ זה יעל כמובן חח והרבה שצריכים להגיע ליהל"מ.. המ.. לא בדיוק ככה, אבל כן, יש חיילים שפיצים שיש להם את היכולות בשביל יהל"מ ואפילו יותר מזה ונתקעים בגדודים מסיבות אלו ואחרות.

dandi99

New member
ברוכה הבאה :)

דניאל בת 20 (נו גם זקנה) וחברה של שריונר , בגלל שראיתי את החתימה שלך אני חייבת לשאול.. את גרה בראשון?

maayanimi

New member
ברוכה הבאה:)

אני מעיין, בת 19, וחבר שלי נמצא בקורס חובלים... אנחנו כבר שנה ו-4 ביחד (בסופ"ש הזה!), מתוכם 5 חודשים בצבא....

xenadream

New member
ד"א,חיל מודיעין השדה משנה את שמו

ל- חיל האיסוף הקרבי. מכוער אה? P:

SNTQ

New member
שינה את שמו החל מאתמול.. חח ובהחלט, מוד"ש

יותר יפה לטעמי.. אגב, גם הכומתות הולכות להשתנות בקרוב.. היו שמועות על צהוב, ירוק..

xenadream

New member
כע צהוב

לדעתי שם מזעזע וגם הצבע של הכומתה העתידית בעע.

ענבל1693

New member
ברוכה הבאה!!!יש לי רעיון בשבילך

אני ענבל בת 17 חברה של תותחן שנה וחודש את יכולה לקחת קופסה ולשים בה 6 דברים. אחד לכל חודש. דברים שקשורים אליכם כזה..ולא רק.. נגיד את יכולה לשים בקבוק יין ולכתוב שהקשר שלכם רק ישתבח עם השנים את יכולה לשים אולי שוקולד כדי שהוא ימשיך להיות מתוק כמו שהוא אמממ אני אישית נתתי לו מתנה בסגנון בים ולקחתי בקבוק זכוכית קטן עם פקק שעם..שמתי בו פתק אישי והוא קרא אותו ולאחר מכן הוא חתם עליו |(זה היה קשור למה שכתבתי) ומילאנו אותו בחול וזרקנו לים (כדי שהבקבוק לא יחזור לחוף) חח תראי..בדכ אני לא ככ קיטשית..ואני לא יודעת מה הכיוון שלך או הסגנון...אבל את גם יכולה לקנות מחזיק מפתחות ולחרוט עליו משפט יפה ולשים בפנים תמונה שלכם או משהו יש מלא רעיונות את מוזמנת לפנות אליי לשאלות :)

למעלה