דנדשה בפורום..

• פותח הנושא SNTQ
  • פורסם בתאריך

SNTQ

New member
דנדשה בפורום..

היי, אני רעות, בת 20 וקצת (מרגישה זקנה..) שבוע הבא מציינת חצי שנה עם החבר, שכרגע קצין [סגן] בתפקיד סמ"פ (סגן מפקד פלוגה) בקורס מכ"ים במודיעין שדה.. לשמחתי הרבה הסגירות שלו די מועטות, אחת לשבועיים וגם זה בקושי אבל זה אחרי 3 שנים של טחינה בלי לראות בית.. אני יותר מאשמח לקבל רעיונות מה לעשות לחצי שנה היות ואני אובדת עצות.. :)

cluless20

New member
ברוכה הבאה!!

אני אודליה בת 21 מירושלים.. נשואה לצנחן!

rainbowgirl

New member
ברוכה הבאה../images/Emo70.gif

אני קורל,בת 20 וחצי, ביחד עם החבר הצנחן שנה וחודש (היום
)
.

מזל טוב!

אני מעין חברה כבר 3 שנים של חייל גם ממודש... וואו חצי שנה...אז זה אומר שלא עשיתם הרבה. את מחפשת מה לעשות או מתנה?

galush123

New member
ואו, חברות של חיילי מודש איזה נחמד!

אני גל, חברה של חייל במוד"ש גם כן....ברוך הבא!:)

SNTQ

New member
תודה רבה../images/Emo9.gif

חח אין גאווה גדולה במוד"ש
סתם.. המ.. איפה הוא במוד"ש?

SNTQ

New member
איפה הוא במוד"ש?

חח עשינו הרבה מאוד דווקא אבל חצי שנה זה משו שראוי לציין בדרך שונה מהרגיל חח המ.. מחפשת מתנה וגם מה לעשות, פתוחה לרעיונות
חודש אחרי הוא חוגג יומולדת 22 ולזה כבר יש לי רעיונות אבל לחצי שנה אין לי שום רעיון..

galush123

New member
חבריקו שלי בצפון, 869

או מה שהיה 869-לא באמת הבנתי מה הלך שם בפירוק גדודים ואיחוד וכל זה אבל עכשיו הוא בקורס חובשים :) ת"ש חבל על הזמן (למרות שבמקרה הוא סוגר השבוע...) ושלך? כמה זמן הוא כבר בצבא?

SNTQ

New member
636 (כרגע הוא בביסלמ"ש, ליד אילת) והוא פזמניק

במרץ יהיה 4 שנים בצבא.. חובשים זה כיף :] כל הזמן בבית.. חח

galush123

New member
ואי בהחלט פזמניק

לשלי יש עוד שנה ו-11 בצבא. (נכון שזה נשמע פחות משנתיים?? חח)

SNTQ

New member
חחח כן.. זה עובר מהר גם אל תדאגי../images/Emo9.gif

אמממ

עדיין באימון מתקדם...אבל יש לו כבר פז"מ של שנה מקומות: פיקניק ים טיול סרט VIP מופע (מוזיקה\ סטנדאפ) מסעדה ארוחה בבית מושקעת מתנות...אני לא אוהבת ערכות, אני תמיד עושה לו משהו שימושי שהוא היה צריך עם טאץ אישי

SNTQ

New member
תודה!../images/Emo9.gif הוו מוהנדס, לא סתם.. (אני מורעלת)

איפה הוא? ומה המחזור גיוס שלו?

xenadream

New member
מרץ 09 :)

חח צעירי. גדוד אסף-601. מוהנננדסססים זה אחלה^_^ כומתה סקסית [בין היתר :p ]

SNTQ

New member
הכומתה הכי יפה בצה"ל!../images/Emo99.gif

אספניקים אני לא מכירה, אני מכירה את המובחרים יותר תאמת חח , חבר'ה מסיירת יעל, ס"פ, סמור וכו' וגדודניקים ממש כמה מעטים מ605 (מחץ!) בהצלחה לו בצבא הוא בחיל הכי טוב שיש!

xenadream

New member
מה זה "מובחרים יותר"

חבר שלי הכי מובחר.^_^ אי אפשר לזלזל באלה שבגדודים תאמיני לי יש שם הרבה שצריכים ואמורים להיות ביהל"ם אבל לא שם בגלל שצה"ל זונע :p

למעלה