מהמינוי הזה עד השבוע האחרון ... אולי כשירושלים ראו מה קורה בצוות המאמנים של מכבי קפץ להם הרעיון והם עטו עליו . אם חושבים על זה מה יש לירושלים להפסיד ? עוד עונה בלי תארים ? הרי היינו בסרטים האלה אז למה לא לנסות קונספט מעניין ומרענן ולראות איך זה התפתח ? שיהיה לדן שמיר בהצלחה .
הבסיס הירושלמי פיני גרשון שעשה את הפריצה בירושלים או לפחות קיבל חותם של מאמן ברמות הגבוהות אחרי הגביע,דני גוט הסקאוט שלהם גם עזב וגם היה חלק מי-ם. ודן שמיר שחוזר לי-ם. אין עכשיו אפילו ירושלמי אחד בצוות המקצועי של מכבי. מעניין איך זה ייראה מעניין מי יהיה עוזר המאמן של שמיר. אגב...דן שמיר עושה לי רושם של בן אדם לא הרבה יותר איכותי מאדלשטיין עם מלחמות האגו שלו במכבי מול עוזרי המאמן האחרים של מכבי בשנים האחרונות,והבעיה עם אדלשטיין היתה בעיקר האישיות שלו ולא רמת האימון שלו. טוב ניחא...
שההחתמה של שמיר הפתיעה אותו אבל לא זה מה שיגרום לו לעזוב. הוא אמר שיכול להיות שהוא ישאר. קיצר, צריך להמשיך לבנות קבוצה לפי הסגל הקיים. לא לתת לגאיידמק בעלות. אתה רוצה להמשיך לתמוך תתמוך. רוצה 51% לך קנה את אשקלון.
הוא שתלטן, נראה לך שהוא יוותר? גם אם זמנית הוא יוותר על 51%, בסופו של דבר הוא ירצה את זה. הוא מתחיל להבין שבהפועל הוא לא יקבל את זה, ולכן הוא הולך לעזוב.
עם דן שמיר אי אפשר לעבור את מכבי. יש להם כרגע את אחד המאמנים הכי טובים באירופה ועוזר מאמן כישרוני לחלוטין כמאמן (גיא גודס). נראה לי שאכלנו אותה גם העונה.
אפי בית הלחמי דרוק(א)ר(י) קטש צביקה אשכנזי ג'ינו וואלה, גם אדלשטיין. כל המאמנים הנ"ל הם מאמנים ישראלים שבמקרה והקבוצה מקצצת בתקציב ומוותרת על מאמן זר, הם עדיפים על שמיר.
אני מאז פתיחת עונת המלפופונים וקצת לפני צידדתי במינוי של דן שמיר. אמרתי אם לא מאמן זר ברמה גבוהה אז או את דרוקר או את ג'ינו או את שמיר. יש המון יתרונות לזה ששמיר עבר אלינו. מעבר לזה שיש לו המון כדורסל שמיר חיית אינטרנט והוא יכול לגייס את השחקנים הטובים ביותר במסגרת התקציב שעומד לרשותו. שמיר מאמן יסודי והכי חשוב הוא גדל פה בהפועל והוא מכיר את המועדון ואת הציפיות מהמועדון יותר טוב מכל מאמן אחר שהיה מגיע. הוא לא אווטסיידר, הוא משלנו וזה גם נחמד שיש מאמן שאנחנו גידלנו. שמיר גם אימן תחת פיני גרשון שהוא מנ מניאק אבל מאמן גדול והוא בטוח למד מגרשון דבר או שניים והמערכת של מכבי. החיסרון הרציני הוא שהוא צעיר בגיל אבל זה נראה לי זניח. החיסרון היותר רציני זה שהפועל היא קבוצת הבוגרים הראשונה של שמיר ואין לי מושג איך הוא יתמודד עם התפקיד. אני מאמין שזה לא יהיה גדול עליו כי בכל זאת הוא היה צריך לקבל קידום כזה מתישהו וכבר שנים שהוא עוזר מאמן בכיר בקבוצות בכירות באירופה (הפועל לא ממש אבל מכבי כן). לסיכום אני מאוד מרוצה מסיכום עם דן ומאחל לו שהוא יצליח!