דן שמיר? בהפועל?

בחירה טובה

אמנם קצת חסר נסיון כמאמן ראשי אבל מצד שני עוד לא התקלקל. ובשורה טובה לישראלים הצעירים!

z dead

New member
לפי דיווחים

שמיר לא רוצה את מייסון,בין השאר בגלל מה שאני אמרתי עליו כבר מהמשחק הראשון שלו,הוא חושב שאין לו הולכת כדור מספיק טובה,שהוא לא מגיע למשחקים החשובים,והוא חושב שהשילוב שלו עם טפירו זה לא זה. סליי לפי הדיווחים אמור להשאר. מבחינתו של השחקן יש התעניינות רבה וגם מצד שמיר והקבוצה. אוסטין כבר חתום. ג'נקינס מתנדנד ורוב הסיכויים שלא יישאר. בכל מקרה שמיר רוצה להביא רכז זר,פליימייקר. וזה אומר שני דברים..או שישחקו עם חמישה זרים או שיהיה SG ישראלי בחמישיה או שיהיה PF/C ישראלי בחמישיה. לימונד פתאום כן מתקרב להשאר גם קוז'י,אני מקווה בשבל שניהם שלא. לא בגלל מגדל,בגלל קוז'י ורביב. בעיקר בשבל רביב,במיוחד בגלל מה שכתוב כמה שורות מעל. מרקו,טפירו,ונאור מן הסתם יישארו.

TheOrion

New member
לא הבנתי מה הבעיה עם רביב...

חוץ מזה שאתה לא רוצה אותו בקרבת מגדל. מה הבעיה מבחינתו(אני מניח מביחנת התפתחות הקריירה שלו)?

z dead

New member
הבעיה?

שהוא לא יקבל דקות,זו הבעיה. ואם יקבל דקות אז אך ורק בתור 2. וזה לא העמדה שבה הוא צריך לשחק,לא העמדה שממנה כשרון ענק כמוהו יפרוץ. והוא 1 נפלא,בדיוק כמו שהלפרין 2 נפלא(לאירופה)ואף יותר.(הרבה יותר.) שמיר הולך להביא רכז זר בנוסף לטפירו. אין לרביב לימונד סיכוי אפילו הכי קלוש לשחק כ1. וגם בתור 2 לא בטוח שיקבל דקות...אני לא אתפלא אם דן שמיר,יוצא מכבי והחניך של פיני...לא ישחק עם 5 זרים או מתאזרחים למינהים.

AmiTutiT14

New member
דווקא עם שמיר קוז'י ורביב יקבלו

יותר דקות ויותר יתפתחו. כן, קוז'י ימשיך להתפתח לדעתי. אני בעד ששניהם ישארו. קוז'י, בגלל שהוא כבר נהפך לסמל ואני חושבת שדווקא עם דן שמיר הוא יקבל דקות, ולימונד.. כי זה ברור שהוא יקבל יותר דקות.

למעלה