דמעות..

BaBy BoY14

New member
דמעות..../images/Emo7.gif

הפעם האחרונה שבכיתי הייתה קצת לפני יותר משנה.. והיום זה שוב קרה.. אומנם לא בכיתי בסדר גודל כמו אז.. אבל דמעה קטנה ושקטה פילחה את דרכה במורד הלחי.. ניפגשתי היום עם מישהי שהכרתי לא מזמן היא חמודה מאוד מאוד מאוד חיצונית ופנימית.. הפגישה הראשונה שלנו הייתה כישלון אבל רציתי לתת לקשר הזו עוד הזדמנות ולכן ניפגשנו גם היום.. אני היא חברה שלה וחבר שלי..שהם דרך אגב חברים(חבר שלי וחברה שלה..) בפעם שעברה היא לא רצתה להישאר איתי לבד ומין הסתם חשבתי שגם הפעם לא.. חברה שלה לקחה את חבר שלי לטיול קטן והיא לא אמרה כלום..היא התקרבה והתיישבה לידי.. התחלנו לדבר ולא הרגשנו איך הזמן עובר.. בדרך הבייתה ירדה לי דמעה..
ולא לא דמעה של עצב או של כאב..דמעה של אושר.. בזמן האחרון הרבה דברים מסתדרים לי.. יש לי המון ידידות חדשות..ואני שמח שככה..והינה מצאתי מישהי מקסימה שהיא ממש החצי השני שלי ואנחנו בנתיים מתקדמים לאט בקשר טוב וחמוד.. וזהו.. יש דמעות של שמחה יש דמעות של כאב יש דמעות של צער ודמעות שבאות מהלב יש דמעות שנמשכות דקה ויש שנמשכות שבוע אבל אף פעם כשבוכים לא שואלים.. ---------מדוע ? -----------

נינושש

New member
אני שמחה בשבילך...

אני שמחה שאלו דמעות של אושר.. אני מקווה שרק דמעות של אושר יזלגו תמיד.. שיהיה לך בהצלחה עם הילדה ואני מקווה שדברים היסתדרו לך תמיד!! בייוש.. נינושש!

יופי לך אליהו!

אני ממש שמחה בשבילך חומד,שתמיד יהיו לך דמעות של אושר מאשר של עצב. וממש שמחה על זה שעוד פעם הרחבת את מעגל הידידים שלך...חחחח..ותגיע לצ'אט היום,או לפחות תשתדל גבר,יהיה נחמד לדבר איתך...ביוש! ממני, דרוש.

BaBy BoY14

New member
תודה לכולכם...

רק רציתי להוסיף..שככה זה בחיים.. היום אתה הולך לישון עם חיוך על הפנים אבל אף אחד לא יכול להבטיח לך שהחיוך הזה ילווה אותך גם מחר.. אולי אתה מרגיש עליון ושולט היום מחר תרגיש נחות וקטן.. צריך ללמוד לקחת את החיים באיזי ולהנות מהם..

sh53

New member
../images/Emo9.gif

איזה כיף לקרוא מה שכתבת. מצטרפת למה שאיחלו כאן החברים - שתמיד תהיינה לך דמעות של אושר.

spirit noa

New member
../images/Emo45.gif

גם אני מצתרפת לדבריה של שושי וכולם
ואליהו אני שמחה בשבילך

זה ניפלא!!!!!!

זו הרגשה מדהימה שדברים מסתדרים אחד אחרי השני וזה נותן הרגשה עצמית מעולה... אתה הופך להיות שמח וברגע שאתה מחייך כולם מחייכים אלייך... מקווה שזה ימשיך ככה עוד הרבה זמן.... ובהצלחה עם החברה!!

non sence

New member
דמעות של מלאכים

כולם איחלו לך דברים אז אני לא רוצה להיות יוצאת מן הכלל .. אממ אז ככה..תהנה מהדמעות אבל אל תחנק מהם ..בשבילי טוב? חח סתם סתם בהצלחה~!~!~!

למעלה