דממת אהבה

דממת אהבה

נעים מאוד.... אני חדשה פה ורציתי לשתף אותכם בסיפור שלי: תקראו בבקשה למרות שזה ארוך! טוב אז ככה ניפגשנו פעם ראשונה כשבאתי לבקר את החברים שלי בצופים אז עוד לא ידעתי מי את אבל אחרי חודש הזמנת אותי ליום הולדת שלך-לא כל כך הבנתי למה אבל אני מתארת לעצמי שזה בגללה בגלל החברה הכי טובה שלי שהיתה חברה שלך- טוב לא משנה... אחרי זה ניפגשנו ביום כיפור ואז דיברנו שלושתינו,החברה הכי טובה שלי, את ואני במשך 4 שעות או משהו כזה והיה ממש כיף מאז אותו היום הינו חברות ממש ממש טובות אבל לא כמו חברות רגילות היה עוד משהו מוזר אבל אני לא הבנתי מה... אבל חצי שנה אחרי אותו יום כיפור אני הבנתי שאני רוצה אותך והחלטתי לקפוץ למים ולהגיד לך את זה ולראות איך תגיבי!!! אז אמרתי ואת אמרת שגם את מרגישה ככה!!!! אבל אני לא שמחתי כל כך כי את עדיין ילדה ואף פעם לא היה לך חבר רציני ואני לא רציתי ליהיות הנשיקה הראשונה שלך זה לא מגיע לך אבל ידעתי שאם אני לא יעשה את זה את לא תעשי וכל כך רציתי אותך אז... באת אלי ביום שישי והבית היה ריק! ואחרי סתם דיבורים ואחרי שראינו חצי סרט עלינו לחדר שלי ואת נשכבת על המיטה כרגיל ואז הבנתי שזה או עכשיו או לעולם לא ואז באתי ונשכבתי לידך ולא דיברנו היה שקט ואני זוכרת שרעדתי, רעדתי מפחד במשך 20 דקות בערך שכבתי לידך צמודות מאוד ולאט לאט קירבתי את הראש ראיתי שאת כבר מתייאשת עוד מעט אבל לא יכולתי עד שבסוף עשיתי את זה והיתנשקנו זאת היתה הנשיקה הכי טובה שהיתה לי בחיים!!! זאת היתה פעם ראשונה שלי אחרי 3 שנים ופעם ראשונה שלך בחיים וזה היה פשוט מושלם!!! כל אותו הערב רק התנשקנו עוד ועוד בכל מקום אפשרי ואז יומיים אחר כל יצאת לטיול שנתי ורציתי למות!!!!!! טוב נקצת המון...... אחרי חודש כמעט אמרת שאת צריכה חופש ואני ידעתי שאני צריכה לתת לה ונתתי מאז עבר חודש וחצי והכל מתפרק ואני כל כך רוצה אותה לידי כמו בערב הראשון רק לאהוב ולשתוק......... בנות תנו לי עצות איך להחזיר אותה אלי.... שתיהיה איתי.... לכל מי שקראה הכל תודה רבה אני יודעת שזה ארוך אבל אף אחד לא יודעת את כל זה והיתי צריכה לספר למישהו...אז תנו לי עצות בבקשה...

TwelveEyes

New member
...

צ'מעי מותק, אל תקחי את זה בצורה לא נכונה, אבל מהכרטיס האישי שלך ומההודעה שלך משתמע שאת וואחד אובססיבית. יש אנשים שייקחו את זה כמחמאה, אבל יש גם אנשים (למשל אני, וכנראה גם הבחורה הזאת.) שלא אוהבים את זה. לא סיפקת הרבה פרטים על מערכת היחסים שלכן בין הנשיקה ההיא לפרידה חודש לאחר מכן, כך שקשה לי להצביע ספציפית על טעויות שייתכן ועשית, אבל באופן כללי אני אסתכן ואומר שכנראה שפשוט חנקת אותה וזה לא מצא חן בעיניה. אם את באמת אוהבת אותה, את צריכה ללמוד לתת לה את המרחב שלה, שזה אומר בין השאר לא לרצות למות כשהיא מתרחקת ממך לכמה ימים במסגרת טיול שנתי. הדרך הכי טובה לעשות את זה היא למצוא תעסוקות לעצמך, ולהתמתן קצת בקשר - הקטע הוא לדעת למצוא את האיזון בין התעלמות מוחלטת לאובססיביות מפחידה. אל תנסי להחזיר אותה בכוח. זה יכול רק להזיק לכן, ולגרום לה להתרחק ממך עוד יותר. תשמרי איתה על קשר ידידותי, תתאפקי קצת, ואם היא אוהבת אותך היא כבר תחזור אלייך בעצמה. אם לא - אז לא. היא לא הלסבית האחרונה בעולם.

תגובה...

טוב אז ככה יכול ליהיות שיש משהו בדברים שלך אבל אם זה ככה זה רק כי אני כל כך אוהבת אותה... אני מנסה להפסיק עם זה עם הצורך ליהיות איתה ולדבר איתה!!!! חוץ מזה הטיול השנתי שלה זאת אל דוגמא כי אני התגעגעתי כל כך כי זה היה רק יומיים אחרי שקפצתי למים... זה היה הקשר הראשון שלי אחרי 3 שנים לבד... היא היתה ממש מבואסת- דיברנו כל יום לפחות פעם אחת וכמעט כל יום היא בכתה לי בטלפון... זה היה לשבוע.... ביום הראשון של הטיול היא התנשקה עם חברה שלה שבקשה ממנה ולי זה נורא כאב כי לא הבנתי למה היא התנשקה איתי אם זה בגלל שהיא היתה סקרנית לגבי איך זה נשיקה או בגלל שהיא רצתה להתנשק איתי...!!!! במשך החודש הזה עברנו המון והחודש הזה היה החודש הכי טוב שהיה לי כבר הרבה זמן!!! ודרך אגב אני לא כל כך בטוחה שאני לסבית או ביי כי היא הבת היחידה שנמשכתי אליה אי פעם!!!! אז תודה על העזרה ואני אשמח לעוד תגובות...

חצי תגובה...

אני לא אגיב לכל עניין הקשר וכו', התגובה של דנה (אני זוכר נכון את השם?) מעולה ואני מסכים איתה. אני אגיב רק למשפט האחרון שלך: "ודרך אגב אני לא כל כך בטוחה שאני לסבית או ביי כי היא הבת היחידה שנמשכתי אליה אי פעם!!!! " כתבתי הודעה דומה לפני כשבוע, ניראה לי שאני הולך לחזור על עצמי בנושא הזה הרבה פעמים- אין צורך לחפש לעצמך תווית שתוכלי להדביק על עצמך, לסבית, ביסקסואלית, הטרוסקסואליות או ווטאבר... את קודם כל עצמך. את אוהבת אנשים מסוימים, את נמשכת לאנשים מסוימים זה בכלל לא משנה אם הם נשים, גברים, בעלי כרומזומי מין XY או XX - מה שמשנה זה שאת נמשכת אליהם ומתאהבת בהם. זה הכל. לחפש לעצמך את ההגדרה ובעקבות זה לנסות גם להתאים את עצמך אליה ("מה פתאום אני נמשכת ליוסי, הרי אני לסבית והוא גבר!") פשוט תהיי עצמך וזהו... אין שום צורך בתווית.

ומשפט חכם שאני עובדת לפיו...

שנאמר על ידי האלה ענבל פרלמוטר: "איפה שהאהבה שם אני נמצאת" אל תתקבעי על הגדרות....הן רק עושות נזקים בחיים....תהיי פתוחה...תאהבי...בלי שישנה לך את מי...בלי שיהיה איכפת לך את מי......

Sonata Of Tears

New member
מיאו

תראי,לא קראתי את שער ההודעות כי עשיתי שעווה עכשיו ואני רואה כפול הכל אז תראי את לא יכולה להחזיר אותה זה רק היא יכולה לבוא אליך זה נורא,זה קשה ודברים כאלו קוראים להרבה מאיתנו את צריכה להפסיק להתקרצץ אליה, כי אולי היא לא רוצה קשר אם בת אולי היא רצתה רק נסיון ,אולי היא מתחרתת , אולי היא מנסה להכחיש את זה לעצמה ואת רק אורסת לה עזבי אותה! אם את אוהבת אותה את צריכה להפסיק לעשות מה שאת עושה כי את רק פוגעת במה ש א ו ל י היה יכול לקרות בינכם.

Shenizel

New member
אוי..

אל תרדפי אחריה זה רק יבריח אותה! תני לה את כל המרחב שהיא רוצה אם את אוהבת אותה ! אל תתני לעצמך סטיגמות! ואם היא לא רוצה לא צריך! הכל נורא קשה! אבל אני בטוחה שזה יסתדר לך איכשהו בה ביי .. בהצלחה

למעלה