דמי אבטלה

teacup

New member
דמי אבטלה

שלום לכולם... שאלה למי שיש לו נסיון בלחתום אבטלה..מה אומרים לפקידה שמנסה לדחוף לך כל מיני עבודות, בלי שזה ייחשב כאילו סירבת לקבל אותן?

danielo18

New member
אין לא למצוא....

יש לא לחפש טוב. אפילו לי,הבטלן הכי גדול בעולם נמצאה עבודה.

danielo18

New member
כן,אבל זה לא קשור...

בכל מקום יש עבודה ואם רוצים לעבוד? שום דבר לא ימנע.

ק ד ו ש

New member
זה לא קשור אל תזייני תשכל

גם בדרום יש עבודות, אולי לא הכי טובות אבל יש. מי שרוצה וישקיע גם ימצא עבודה ויעבוד מספיק ויחסוך למה שהוא רוצה. הכל פונקציה של כמה אתה בטלן. לחתום אבטלה זה בטח לא פתרון שיביא מישהו להישגים בחיים.

עוגייה

New member
זה ממש לא קשור

אני גרה בערך באמא של החורים בצפון ויש לי עבודה זה סתם תירוץ עלוב

danielo18

New member
צודקת!

השאלה כמה באמת רוצים לעבוד. אם רוצים? אז נוסעים כמה שצריך ועובדים.

הטRולית

New member
וואי, אתם מעצבנים!!

א. דרום זה לא צפון, עוגיה. ב.אין עבודה. ג. תראה מי שמדבר - זה שמתבכיין על הפקקים כל בוקר. ד. להוכחה, התנאים שלנו גרועים יותר. לא התבכיינות, מציאות: בודק ביטחוני במעבר במרכז יקבל בשנתו הראשונה 26.5 ש"ח. בודק בטחוני בקרני (עזה, יא'בורים) יקבל בשנתו הראשונה רק 22 ש"ח. אותו כנ"ל למוקדי שירות. עובד בפלאפון במרכז כנציג שירות יקבל 24 ש"ח. עובד פלאפון בדרום יקבל מינימום. למה??? ככה. כי מרוב שיש ביקוש לעבודה, אז החברות מרשות לעצמם להוריד בשכר.

danielo18

New member
מה לעשות..

מה יותר עדיף..? לחתום אבטלה ולהתרגל להיות עלוקה? עובדה שאני מצאתי עבודה (בשכר מינימום,לא כולל בונוסים) ואם הייתי ממשיך להתבכיין על התנאים והשכר לא הייתי עובד בחיים. השכר לא מספיק? עובדים בעוד עבודה (שמצאתי היום) ומשלימים הכנסה. להתלונן? מותר להתלונן,אבל בסוף הולכים כמו טטלה לעבוד.

הטRולית

New member
ברור שהולכים לעבוד,

התלונה על השכר לא הייתה הפוינט. הכוונה הייתה להדגיש - שהביקוש עולה על ההיצע. מכאן נובע שאין מספיק מקומות עבודה. ודרלינג, אתה גר במרכז... זו לא בעיה למצוא עבודה שלישית גם.

danielo18

New member
תתפלאי...

גם פה הביקוש עולה על ההיצע ולכן החברות עושות מרכזי הערכה ומבחנים משפילים (אפילו לאנשים שיש להם תואר ראשון) כדי לסנן אנשים. עוד עבודה? תתפלאי כמה צריך ללהטט בין המשמרות...

הטRולית

New member
איזה יופי שאתה עונה לא קשור...

אף אחד לא אמר שזה קל 2 עבודות. אני רק ציינתי שתוכל למצוא עוד אחת. לגבי מרכזי הערכה, למה - בדרום לא עושים. הם תמיד עושים. אבל במרכז השכר יהיה גבוהה יותר (אתה עובד בעבודה זמנית, לכן היא לא פונקציה מבחינת שכר) כי יש שם תחרות גדולה יותר בין החברות, יש פחות ביקוש. לא ממש מקרי מצוקה, אבל עדין, על כל משרה שמתחרה אדם אחד במרכז, בדרום יש לפחות 10 אנשים יותר. אהה. ועוד משהו. יש עבודות שתמצא רק במרכז. שהחברות לא פותחות בכלל סניפים בדרום. סתם, ציינתי עובדה. אז תפסיק להתווכח ולך לעבוד בשתי העבודות שלך

Jan22

New member
עוד פעם לא לקחת את כדורי ההרגעה !?

אמרו פה משפט יפה ''אם רוצים? אז נוסעים כמה שצריך ועובדים'' .לפני שנה וחצי נסעתי 40 ק''מ צפונה כדי לעבוד . קיבלתי החזרי נסיעות ,ועבדתי. בודקים בטחוניים מקבלים הטבות רבות .ומה בכלל איבדת בקרני ? יורים שם RPG על ימין ועל שמאל וכל הזמן יש רק חדירות. למשל ,אני לא רואה סיבה עבורך לא ללכת לאלנבי אם את בקטע של אבטחה. *HOT / YES חברות עם הרבה ביקוש לעבודה וכמו שאמרו פה לכן הם מורידים בשכר. אני בכלל לא מבין למה ללכת ולעבוד אצלהם מלכתחילה ,יחס מחפיר ומשכורת רעב (בלי לפגוע). *תבדקי בתי מלון וקייטרינג למיניהם. גם אם זה בת''א וכו'.

הטRולית

New member
ליסטן, דיר,

אני עבודה כבר מצאתי. אני רק הראתי את נתוני הפתיחה. וסתם שתדע, כדי לצאת לעבוד 8 שעות, אני יוצאת ל12 שעות. שעתיים הלוך ושעתיים חזור. ואני בכלל לא מתלוננת, אבל אל תגידו שטויות...

למעלה