דמי אבטלה

Jan22

New member
ליסן דיר (לא אומרים את הt ,לידיעתך)

זה לא שזה היום הלא מתאים לריב. פשוט הוויכוח הגיע לתומו.

הטRולית

New member
זה היה בכוונה...

כאילו איך שרושמים ולא איך שאומרים. ובחייך, ג'אן, אל תתנשא כי אפילו אני, עם האנגלית הבסיסית שלי, יודעת לדבר..

Jan22

New member
אהה

מסיבה כלשהי את כל הזמן חושבת שאני מתנשא עליך. חלאס ,לא מתנשא. טוב ,אני מכין קפה על האש. מי שנמצא בפלמחים מוזמן לקפוץ.

עוגייה

New member
נכון, דרום זה לא צפון

דרום זה בדרום וצפון זה בצפון. מה גורם לך לחשוב שבצפון יש יותר תעסוקה מבדרום? מה, זה פחות פריפריה? תאמיני לי שגם כאן אין על כל בנאדם 10 הצעות עבודה, אבל מוצאים. אני עדיין בדעתי שזה תירוץ עלוב. ובכל מקרה זו לא בעיה שלי.

teacup

New member
דבר ראשון...

אני בת. דבר שני ביקשתי תשובות ולא הערות כמו שלך..כל עוד אתה לא יודע את הסיפור אל תדבר.

yehuda18

New member
סליחה.. בטלנית..

שלוקחת את כספי משלמי מיסים הגונים שכמותי

Jan22

New member
לעולם אל תאמרי

שאת לא פנויה לעבודה כי במצב כזה אז תאבדי כשליש+- מהימים שמגיעים לך .אם שואלים אותך אז תאמרי שאת מעדיפה בנתיים לא לעבוד ,ותדגישי שאת מעדיפה ולא ''דורשת''. אם הפקיד מוצא לך עבודה ,תקחי אותה ,תלכי למעסיק ותביאי לו כמה שיותר סיבות ''למה לא לקחת אותך'' (אני לומדת ,אני יכולה להביא 2 משמרות בשבוע וכו').

תגידי שאת לומדת

עוברת קורס מסוים, בדגש על פסיכומטרי. הם מתחשבים ולא דוחפים עבודות.

אל תדאגי

גם ככה רוב הסיכויים שלא יציעו לך עבודה זה לא שאין עבודות, כי יש. פשוט לא מציעים אותן ממש. כשבאתי ללשכה פעם ראשונההפקידה פשוט אמרה לי ללכת לחתום. כשאמרתי לה שאני באמת רוצה לעבוד היא אמרה שנראה.. אולי... ותבואי עוד שבוע..... yeah right

למעלה