מחר בבוקרמקל קסמים שיכול לשנות משהו בחיים שלכם.
מה הייתם משנים כבר ממחר בבוקר?
דבר ראשון הייתי מקיש על הדבר הזה שמייצר קורונהמקל קסמים שיכול לשנות משהו בחיים שלכם.
איזה שאיפה טובה!עוברת לבית קרקע רחב ידיים מרוחק על הר גבוה, עם חצר ענקית מלאה בעצי פרי, גינת תבלינים וירקות, לול תרנגולות, דיר עיזים, 2 פרות שמנמנות, פעמוני רוח וערסלים בינות העצים הגבוהים שמצילים (עושים צל...) את החצר, וכל זאת כמובן עם ילדיי ומשפחותיהם.
ושכחת שני תאילנדים שיטפלו בעצים ובבעלי החיים (פרות= עבודה יומיומית לפי לוח שעות קבוע, בלי דילוגים ודחיות. כולל שבתות, ראש שנה, כיפור ושאר החגים).עוברת לבית קרקע רחב ידיים מרוחק על הר גבוה, עם חצר ענקית מלאה בעצי פרי, גינת תבלינים וירקות, לול תרנגולות, דיר עיזים, 2 פרות שמנמנות, פעמוני רוח וערסלים בינות העצים הגבוהים שמצילים (עושים צל...) את החצר, וכל זאת כמובן עם ילדיי ומשפחותיהם.
ומה? שום גברבר מסוקס וצעיר עם קוביות במקום כרס בשביל שיעשה קצת טוב על הנשמה?וערסלים בינות העצים הגבוהים שמצילים (עושים צל...)
מה שאני רוצה לשנות בחיים שלי, שתהיה לי יותר שיתוף פעולה בעשייה מהמשפחה ואני לא ארגיש משרתת...מקל קסמים שיכול לשנות משהו בחיים שלכם.
כפרה, בש'ל זה את לא צריכה מקל קסמים, את צריכה פטיש.מה שאני רוצה לשנות בחיים שלי, שתהיה לי יותר שיתוף פעולה בעשייה מהמשפחה ואני לא ארגיש משרתת...
מי שמתחיל כ"משרת" עושה זאת מבחירה. בל יקטר כשהדבר הופך להרגל קבוע...מה שאני רוצה לשנות בחיים שלי, שתהיה לי יותר שיתוף פעולה בעשייה מהמשפחה ואני לא ארגיש משרתת...
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.