דמו של 3 שירים

gillad e

New member
דמו של 3 שירים

שלום, הלהקה שלי הקליטה דמו של 3 שירים והייתי מעוניין לשמוע את דעתכם. כל ביקורת תתקבל בברכה. תודה, גלעד.

יוסיחן78

New member
מגניב! דעתי...

כיף של מוזיקה. רמה גבוהה של הפקה בשביל דמו... מה המטרה של ההרכב? הצלחה מסחרית? הופעות בשביל הכיף? BUTT - אגיד כמה דברים שלא לטעמי... אבל קח בחשבון שאני סתם בנאדם עם אוזן מאוד מסויימת. אני חושב שהסגנון קצת מיושן... והריפים קצת "בנאליים"... והסולן לא מושך מספיק. אם הייתי צריך להשוות - זה משהו בין Velvet Revolver לגאנז אנד רוזס, אבל הם עשו את זה עם הרבה מאוד ביצים, Attitude, סקסיות... וכל ריף מעיף. כל סולו מחשמל... סלח לי על השפה הציורית, אבל לדעתי זה מרגיש חסר קצת. אולי זה עניין של הפקה - עבדתם עם מפיק מוזיקלי? יכול להיות שזה מה שחסר - מישהו שידע להוציא מכם את ה"אקטסטרה".

יוסיחן78

New member
וקולות שניים - חסר בטירוף. אתם חייבים להוסיף.

אנשי לא מבינים כמה זה מוסיף...

gillad e

New member
תודה רבה על התגובה.

עקרונית המטרה של הדמו הזה היא למצוא בסיסט ומתופף ולעזור לנו לקבוע הופעות. זה פרוייקט של הסולן ושלי שעבדנו עליו בעבר ולא הלך לכיוון שרצינו, לקחנו שנה הפסקה ואחרי זה החלטנו שאנחנו רוצים להקליט את הדמו הזה. נעזרנו בבסיסט ומתופף שהם חברים שלנו(הבסיסט החליט להשאר ולנגן איתנו) ולמעשה כל תהליך החזרות לקח לנו 4 שעות והקלטנו הכל באולפן ביתי ללא מפיק,אז זה המקסימום שהצלחנו להוציא מעצמנו באמצעים שהיו לנו. אנחנו רוצים מאוד לעבוד עם מפיק ויש התעניינות מצד מפיקים שאנחנו מעוניינים לעבוד איתם בעתיד, אבל זה עדיין לא בשל. המטרה שלנו היא דבר ראשון להנות מכל התהליך ואנחנו גם מכוונים להצלחה מסחרית, אבל כל דבר בעיתו, דבר ראשון אנחנו צריכים לצאת ולהופיע. לגבי הביקורת שלך, אני מסכים איתך לגמריי! תודה רבה.

EvilPizza

New member
אחלה שירים בסגנון

אחלה סאונד, מיקס על הפנים חח

eran377

New member
אהבתי מאוד!

זה בדיוק הסגנון שלי... הקטע הראשון קצת חזר על עצמו וזה הציק לי... הפתיחה של הקטע השני נשמעה לי כמו "אני רוצה מכונית" של משינה. באופן כללי שומעים המון השפעה מגאנז ואני מת על זה, רק הרגשתי פספוס במיקס ובסאונד... חסרה לי בריטיות בסאונד גיטרות והמיקס נשמע קצת מבולגן מדי, הגיטרות יותר מדי בחוץ. לא הצלחתי לזהות אם זה סולן או סולנית, אבל כך או כך - אחלה קול! קיצור אהבתי מאוד... אשמח לשמוע על התפתחות בפרויקט, כמו שאמרתי זה בול הסגנון שלי ואני אעקוב אחריכם

gillad e

New member
תודה רבה על התגובה.

אני מאוד מעריך את הביקורת ואני יודע שההקלטה לא מקצועית, עדיין יש לנו דרך ארוכה עד שנגיע לאן שאנחנו מכוונים. וזה סולן:)

למעלה