דמות שנואה

LoneDeranger

New member
מייוות'ר

מאנטרפרייז. לא שנואה, אלה יותר בכיוון של מיותרת לחלוטין.

deathcaster

New member
אני לא שונא את ווסלי .......כנסו

אני עדיין שומר לו חסד נעורים מ"אני והחבר'ה"

papal

New member
אתם בטח תצחקו עליי

אבחל כילד הכי שנאתי בעולם את קרנג מצבי הנינג'ה ועכשיו? עכשיו אני אוהב לשנוא את סקורפיוס מפארסקייפ

subatoi

New member
אפחד

מעולם לא הסתדרתי עם הקטע של לשנוא דמות. הרי כולם "שלנו", לא? כן, גם לא את ווסלי/לוקסנה/דיאנה/סיסקו/ג'ייק/טראויס וכל אחד לא פופולרי אחר. אבל אני בטח היחיד.

BORG 972

New member
לא ממש

דמויות כמו לואקסנה הן מעצבנו בכוונה, הן שם כדי לעצבן את פיקארד והצוות וגם אותנו. זה בסדר "לשנוא" אותן..

subatoi

New member
בסדר, ברור, זה לא שאני ממש מת על

קאי ווין ועל דוקאט, בתקופות הרעות שלהם. אבל אני לא ממש שונא אותם עד כדי שאני לא סובל אותם על המסך, או לא סובל פרקים בכיכובם (שיש אנשים שמגיעים לרמה כזו עם דמויות מסוימות. נגיד... אה... ווסלי, טרוי ושות'). אה, נזכרתי. גם ויק פונטיין לא שנוא עלי בכלל.

Bufreak

New member
חשבתי שזו שאלה קלה, באמת....

אני חושב שאני אלך על רייקר ודיאנה טרוי. אבל תדעו שזו התשובה הברירת-מחדל-ית שלי! דוד(או האבא מ-"צער גידול בנות").

kartisia

New member
טרוי ורייקר, בהחלט.

רייקר חלקלק ובלתי נסבל. ג'ונתן פרייקס משחק כאילו שהוא באופרת סבון, וזה בולט במיוחד כשהוא משחק מול פטריק סטיוארט.
וטרוי מרגיזה במיוחד בעונות הראשונות, ובעיקר בסצנות של אקשן כאשר מנסים להצדיק בתסריט את נוכחותה על הגשר, אז היא אוחזת ברקותיה בדרמטיות ומכריזה "אני מרגישה עשרות אנשים סובלים!" או לחילופין "אויה! אינני מרגישה דבר!".

DaHunter

New member
רייקר הוא הדמות הכי טובה בTNG!

מאוד מזכיר לי את קירק... אחד מהפרקים האהובים עלי הוא הפרק שבו הוא קצין ראשון על ספינה קלינגונית.

seti2

New member
לאאאא סובלללללללללללללללללללללללללל

את עזרי!!!!! אף אחת לא יכולה להחליף את ג'דזיה שלי
(שאפילו לא הזכירו אותה בפרק הסיום - חוצפה!!)

subatoi

New member
אזרי לא היתה כ"כ גרועה.

מבולבלת ומטושטשת, כי זו היתה המשבצת שלה, משבצת ה"טריל החדשה הצעירה והמבולבלת שלא יודעת מהחיים שלה". היא לא ג'דזיה, נכון, אבל היא לא כ"כ גרועה.

itstzar

New member
|שיעול|TOS FREAK|שיעול|

אני חושב שיש הסכמה די גורפת לגבי עליונותם של פיקארד ודאטה, אבל הפרק ההוא בהחלט היה פרק מצויין הרבה בזכותו

seti2

New member
את מי אני עוד לא סובל:

כל הצוות של TNG, חוץ מדיאנה בוורלי ו-וורף ושאר הצוות בסרטים

DaHunter

New member
דאטה ופיקארד מצוינים אבל יש משו ויל

הרבה יותר .... קירקי! (אני חושב שאני מתחיל לחזור על עצמי) קפטן קירק - הדמות הטובה בסטאר טרק מכל הזמנים! (ודוק מקוי כמובן)

למעלה