דמות שנואה

דמות שנואה ../images/Emo122.gif

מי הדמות שאתם הכי שונאים, בכל הסדרות? ולמה? (מותר לבחור רק דמות אחת מכל הסדרות!)

BORG 972

New member
../images/Emo45.gif ../images/Emo6.gif

כן, זה נכון, אבל בתור חובב wars ממך לא הייתי מצפה..

אודו

New member
פגי בנדי

היא תמיד הרסה הכול לאל, הוא היה כזה מסכן תמיד. כל פעם, הוא רק רצה איזו שטות קטנה והיא הצליחה לדפוק לו את זה. נבלה

Tollan

New member
אני דווקא...

תמיד שנאתי את מרסי... היא הייתה כל כך מעצבנת. לא פלא שסטיב עזב אותה

deathcaster

New member
אני מצטער......טאשה

חבל שאני הראשון שעונה על מסע בין כוכבים..... אבל הדמות השנואה עלי היא טאשה יאר...

DaHunter

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif דמות מעצבנת,

שטותית ומיותרת!

subatoi

New member
אוי נו, באמת, תראה לי דמות אחת של

TNG, או של כל אחת מהסדרות האחרות, שאם היו הורגים אותה אחרי עונה אחת (או פחות, במקרה של טאשה), לא היית אומר שהיא הייתה מיותרת. בעונה אחת (או פחות, במקרה של טאשה), הדמויות רק מתחילות להתפתח, מתחילות להתעבות ולהתעגל. אם היו הורגים את דאטה, או ג'ורדי או וורף אחרי עונה 1 היית מרגיש שאסון כבד קרה? עונה אחת זה כלום. פרקים עונה 1 ב-TNG, ו-DS9, לדוגמה, הם די ריקניים ולא מושכים (חלקם לפחות). ככה זה, אני חושב שבכל סדרה. טאשה פשוט לא התפתחה מספיק כדי שתגיד עליה "חבל".

DaHunter

New member
לא היה לאן להתפתח... עובדה -

לא החליפו אותה. זה היה או היא או וורף - ועל וורף אסור היה לוותר!

subatoi

New member
או היא או וורף?! מאיפה הבאת את זה?

השחקנית עזבה. לא העיפו אותה כי זה היה "או היא או וורף".

DaHunter

New member
נכון... אבל כשהיא עזבה לא נוצר חלל

ריק במקומה. היא הייתה מיותרת מלכתחילה והיא הרגישה את זה

subatoi

New member
לא מסכים. זה כמו שתגיד

שג'וליאן בשיר היה מיותר. מילא בברלי או מקוי שנחוצים כשהספינה זזה ממקום למקום, אבל ג'וליאן בשיר על תחנת חלל? אשפר לומר שאח"כ, סתם דחפו אותו למשימות בדפיאנט כי הוא שחקן ראשי, והוא לא עשה שומדבר ממשי שקשור לתפקיד שלו בתור רופא. אז אפשר לומר. אבל אחרי 7 עונות אפשר לומר שניתן היה לוותר עליו? טאשה לא הייתה סתם בחורה, אלא אחראית הבטחון. תאר לך כמה עבודה היתה לה במשך כל שאר העונות. בעצם לא צריך לתאר, פשוט להזכר בכל הסנג'ורים של וורף בתור אחראי בטחון. לא היתה לו עבודה? אם היא היתה בתפקיד כשהיה יותר אקשן, היא הייתה היום הרבה יותר "חיונית".

Esmena

New member
קשה לי להאמין שהתגובה הייתה

אותה תגובה אם דאטה או וורף היו מתים. דאטה מילא את המשבצת של ספוק בגרסה עדכנית, שבמקרה קשורה גם לפיתוחים מדעיים-טכנולוגיים ו"מעוררת שאלות מגוונות ומעניינות". וורף- טוקן קלינגון על הגשר.ועוד שאף פעם לא נותנים לו לשבת. מן הסתם יוצר סקרנות רבה ומעוררת(שאלות!שאלות מגוונות ואף מעניינות!)אף הוא. טאשה?בלי לדבר עליה כדמות, all in all she's just a girl.אז,"עוד שחקנית עזבה בשביל קריירת דוגמנות. נחשו מה,היא לא הצליחה וחיה מדמותה בסטאר טרק עד עצם היום הזה".אם דאטה או וורף היו מתים..לקהל היה בטח זיכרון מאוד מוזר ולא מסופק מדמותם.אסון כבד אולי לא,אבל בהחלט היו חשים החמצה גדולה.

subatoi

New member
אבל עדיין, היא היתה דמות ראשית.

גם אם היא לא מילאה משבצת מוכנה מראש. ראי תשובתי ל-DaHunter.

DaHunter

New member
אז מה שהיא הייתה דמות ראשית?

הדמות הייתה מיותרת! קרוסבי הבינה את זה ועזבה. לא היה מקום לטאשה יאר על הגשר. אולי דמות כמו מפקד המארינס באנטרפרייז (שכחתי איך קוראים לו)... לא יותר!

Esmena

New member
לא ראשית כמו רייקר-טרוי-דאטה,אבל

אולי אני טועה: ). יש אגב,פילק בנושא שאתה בטח מכיר,כתבה אותו אסטרו-נעמי,שלווה בכתבה משעשעת על הריגת דמויות. על פי המנגינה של "פרח נתתי לנורית" והוא פורסם באחד מהפנזינים היותר מוקדמים של סטארבייס.

subatoi

New member
הוא גם מפורסם כבר חודשים רבים

באתר המועדון
להלן. פאנזין 1, אגב.

Esmena

New member
:)ואכן,טוב לראות שהוא לא הולך

לאיבוד. (כן,אתה צודק.עכשיו אני זוכרת שמה שהיה קודם לא היה אשכרה פנזינים.ניחא: ).

למעלה