דמוי סיליקון

pinig 2

New member
דמוי סיליקון

קניתי 4 דמוים כאלו שנראים נחמד ורציתי לדעת אם למישהו יש נסיון איתם ושיטות מומלצות לעבוד איתם? חשבתי לזרוק אותם על נקי ולנסות על מרמירים,טלויזיות ואולי גם לברקים ברדוד אבל ראיתי עכשיו בהוראות שיש כל מיני סוגי ריגים אבל בכולם יש עזרי הטלה(דמוי שוקע\צף\טופווטר\בומבט\בולדו\משקולת ולקשור כמו סביקי)אבל הם לא מראים שאפשר לזרוק על נקי. הכנתי גם דמוי ניקל מצינור נחושת מלא בעופרת שאמור לעוף ממש טוב וקל להכין אותו אז אם מישהו רוצה הסבר איך להכין אני אשמח להעלות הסבר,רק תבקשו. אני מעכשיו בחופש ואני מחכה לשבוע הבא שהים ירד ואז אני אלך לים,אם מישהו רוצה להצטרף שישלח מסר... חג חנוכה שמח

pinig 2

New member
הניקל

דרך אגב אם אני אוסיף בוק טייל(נוצות בזנב)זה יפגע במרחקי זריקה נכון? אני רוצה שהדמוי הזה ישמש כגשש שאמור להביא את הדגים מרחוק לכן אני מעדיף שיעוף כמה שייותר רחוק...

gaichuk

New member
המטרה להריץ אותו על המים?

אם כן, אני מציע שתדאג שהוא יהיה ישר ושהסוויבל/קרס יצאו מהמרכז ולא מהצד. הכנתי בעבר דבר דומה (רק ללא הסוויבל) כשהצצינור נשאר עגול ורק הקצוות היו מעוכים. טס כמו טיל,רץ על המים ו............לא תפס כלום עד שעף קיבינימאט בלי חוט... שאלה: אם הדמוי עובד כגשש ומושך דגים מהמרחק לקרבת החוף,למה שלא יתפוס? הרעיון למשוך אותם ולהחליף לג'יג הד עם הסיליקון האדום?? *מניסיוני,אם לא תגזים עם הנוצות זה לא יפריע לתעופה שלו. זה דווקא עוזר לו בתנועה חלקה ללא זריקת תחת ועוזר בגדול בקטע שהתחת עם המשולשת קופץ ומקדים את הסוויבל ונתפס על החוט הראשי. **כאמור,כל הנ"ל מתייחס לגבי התנועה שלו ולא לגבי התפיסות (שלא היו...)

pinig 2

New member
המטרה בניקל זה לא שירוץ על המים

אני מעדיף בינתים לגרור אותו יותר באיזי שישחה נגיד חצי מטר מפני המים ולפי השחיה שלו אני אעשה אותו סימטרי בשביל ההקפצות(אם התנועה מתחת למים תהיה גרועה). אני מאמין שאם יהיה טורף גדול בסביבה הוא יתקוף את הניקל הזה בכיף,אני לא חושב להחליף כשיש מרדפים(אלא אם כן זה חניתנים). הסיליקון בכל מקרה ממש קטן ומתאים לטורפים עדינים ולדגים קטנים כמו סרגוסים ומרמירים ולכן אני לא חושב לשלב אותו בשימוש עם הניקל... תודה על הטיפים

בשרטי

New member
היי אמיתי!

לגבי הניקל-אין לי מושג,רק אם יש לך הרבה נחושת-זה שווה הרבה כסף
לגבי הסיליקון עם הגיג הד,אתה צריך להשליך אותו נקי ,ולדאוג שהוא יקפץ על הקרקעית ז"א יעלה ויירד,ידידי סמירנוך הצליח בשיטה הזו להוציא לוקוס יפה,זה פשוט מדליק אותם ההקפצות על הקרקעית. בהצלחה!

pinig 2

New member
לא נראה לי ללוקוסים

הסיליקונים האלה ממש קטנים. האורך מקצה הראש לקצה הזנב זה 8 סנטימטר. נראה לי שאם אני אנסה את זה באזורים סלעים אז אני אוציא הרבה ביבי לוקוסים אבל לא זה המטרה... אני חושב יותר בכיון של לברקים ושות' יש לי דמוי כזה יותר גדול של 20 גרם בערך וצורה של דג והוא מעולה ללוקוסים...

seafox

New member
ללוקוסים בשיטה הזו- מצויין!

אמנם אני לא יודע על בטוח שהיה לוקוס אצלי כי הוא לקח לסלעים.אבל עבדתי בשיטה שבשרטי אמר. הקפצתי וגלגלתי מהחוף אבל לא עד לקרקע כי היו סלעים עד שקיבלתי מכה מאוד חזקה שנכנסה לסלעים ויצא לי חצי סיליקון בחזרה.הניחוש היחידי שיש-לוקוס אז תאמין או לא, הוא גם עלול לבוא

asia7

New member
יש לי הצעה ..

אני מאוד אוהב לראות דברים שאנשים עושים בעצמם , מנסה ( כשאין אף אחד לידי ..
) לא מעט בעצמי . לא משנה איזה יום היה לי , חלק מזמן הזרזור יוקדש לניסיונות חדשים והפעלת דמויים ..לאורך זמן זה אחד המרכיבים בהצלחה בזמן אמת ובכלל ! ההצעה , נסה בעצמך בים את כל מה ששאלת , קרוב ורחוק ..מהר ולאט ...שוקע ומוקפץ ...תראה איך הוא עובד בכל תנאיי ים ואם היתה התעניינות כלשהיא . הצבע הורוד ימשוך אש מידית , אתה יכול גם להרכיב סיליקונים שונים על הגיגהד ולבצע החלפות . בהצלחה .

למעלה