דמויות רעות.

שחקנים " רעים "

אני עצמי לא מוכן לשחק דמות רעה ולא מאשר לשחקנים שלי לשחק רוע -מקסימום תוהו ( וגם זה מוגבל ) אני לא רואה הרבה הבדל בין המוסר מחוץ למשחק או בתוך . . . . רע - זה רע !

dragon zlotnik

New member
שטויות!!

(מצטער על הכותרת שיכולה להיחשב בוטה ע"י כמה מהאנשים פה, הכותרת נכתבה ברוח טובה) לדעתי זה יכול להיות ממש כיף לשחק איש אפל ולרקום מזימות אפלות, ולשחק אותה תמימים אבל לרצוח באישון ליל את "חברנו" הטוב. אומנם יש קצת בעיה עם הליכוד של החבורה אבל אפשרלעשות שהם היו כבר חברים או שהם מטעם איזה גילדה או משהו, זה ממש כיף לשדוד כספות, וכשאתה טוב אתה צריך להיות תפרן וזה הרבה פחות כיף. דבר שני, לדעתי זה מעפן שאתה מונע מהשחקנים שלך לשחק רוע(חוץ מזה שהרבה יותר קל להכין משימות כיפיות לרעים) כי זה מבאס לשחקן שאומרים לו שהוא לא יכול לשחק דמות כלשהי. אני לא מגלה הזדהות עם ההחלטה שלך ואשמח אם תנמק אותה.

dragon zlotnik

New member
אויש נווווו

לדעתי אין שום קשר בין הדברים, ויש הבדל גדול בין המ"ת למציאות ויש השפעה כל כך קטנה שרק אם אתה נכנס לדמות מ-מ-ש טוב ומשחק כל הזמן רעים במשך הרבה שנים זה יכול להשפיע עליך ברצינות...

שטויות בחזרה...

אני לא מבינה למה כ"F הרבה מהאנשים סבורים שדמות רעה היא תמיד דמות בודדה. מה, לדמויות רעות אין חברים? אני בטוחה שגם לדרקולה הכי נורא יש את החבר שהוא מצלצל אליו בלילה ואומר לו "אתה חייב לשמוע את זה, זה פשוט אדיר". חבורה "רעה", למשל חבורת מתנקשים / גנבים המסתובבת לה יחדיו, חבריה בוודאי מכירים זה את זה מספיק ע"מ לבטוח זה בזה. במקרים של חוסר בטחון קיצוני, הם תמיד יכולים לנדור נדר משותף, אפשר אפילו נדר כבול בקסם, על0מנת שלא יפגעו זה בזה. חבורה כזו יכולה להסתובב שנים יחדיו, לעסוק במזימות האפלוליות שלהם, אולי לקבל עזרה אחד מהשני בעניינים שדורשים התמחויות מסוימות. מה רע בחבורה "רעה"?

DDN

New member
הכל רע בחבורה רעה.

במיוחד עבור שה"מ קלאסי ואם הזאטוטים יקצינו את הדמויות הטובות, אני אקצין חזרה את הרעות דמות רעה אמיתית, אין לה חברים, או שהיא הרגה אותם או שהם מפחדים ולא רוצים בקרבתה בנוגע לגנבים/מתנקשים? על (חוסר) כבוד בין גנבים שמעת? וכשעושים נדר קסום זה כבר לרמות את התפיסה

DDN

New member
שחקנים רעים ודמויות רעות.

הקפד נא על ניסוח. שחקנים רעים הם כאלו שלא מעבירים לך את הבמבה או מביאים לפגישה רק פאנטה ענבים שרק הם אוהבים. הם גם אלה שגונבים לך קוביות ומקשקשים לך על דף הדמות. דמויות רעות, . .. . גם אני נגד. גם אני מוסרי מדי. אני לא יכול להבין רוע, יהיה לי קשה לשחק אותו.

L e s t a t

New member
אם ככה, אם ייתנו לך לשחק ומפייר

זה יחרפן אותך להיכנס לתפיסת עולם לפיה אין שחור ולבן?

DDN

New member
אפור זה מצויין

למרות שמנסיון בלצפות בחברים משחקים VTM, זה נראה לי קצת יותר מדי בשבילי. דמויות רעות מבחינתי, אני לוקח הקצנה של הרוע. לשחק דמויות "רעות" אבל ממש רעות, נראה לי לא כיף ודי פוגם באוירת המשחק שמו"ד מנסה להעביר, להלן "מערכה הירואית"

Thessalian

New member
ושוב - מה זה "דמויות רעות"?

נניח שיש לך דמות מאוד שאפתנית, שמטפסת למעלה בסולם החברתי (מן הסתם, כל האמצעים כשרים), מגיעה לטופ ומוצאת את עצמה שליטה על ממלכה קטנה. על כל גזירה שתגזור, כל החלטה שתחליט, כל מחשבה שתחשוב וכל נשימה שתנשום, יהיו כאלה שיגידו שאתה עושה דברים רעים, נוראים ומרושעים. ה"שליט הרשע" שגובה כספים בכמויות מכל העם - לך תדע למה הוא עושה את זה. אולי זה בשביל לשמור על הצבא החזק, כדי שהמדינה השכנה לא תתקוף ותהפוך את כל הממלכה לחורבות עשנות. ה"מרגל הבוגד" שמלשין על החבורה שלו לארגון חיצוני הפועל נגדה - אולי הארגון הזה תפס את קרובי משפחתו האהובים? אולי המרגל עבר שטיפת מוח ובטוח שהוא עושה את הדבר הכי נכון בעולם? לך תדע. מה זה "רע"?

DDN

New member
דמויות עם קרניים ורודות

דוגמאות מצויינות! המלך שגובה כספים בכמויות מכל העם כדי לסבסד את ההרמון שלו ולצפות את הכלב שלו בזהב הוא רע. המרגל הבוגד שמלשין על החבורה שלו עבור בצע כסף ותו לאו - הוא רע.

Thessalian

New member
בארני הדינוזאור - הוא רע!

אני לא חושבת שהמלך שמממן את ההרמון שלו הוא רע הוא פשוט נצלן, תחמן ואינטרסנט יש הרבה אנשים כאלה בעולם, ואתה לא קורא להם "רעים" אתה קורא להם חרדים, פוליטיקאים, ארגוני צדקה כמובן שלא כולם ככה (משלוש הקטגוריות הנ"ל), אבל עדיין

לשחק רע . . ?

זה לא קשה - היתי משחק אנטי פלדין חובב אונס - היה לי פתח מיוחד בשריון . . . ( אתם מבינים למה לא !!!!!??

Naruto007

New member
יש לך סיבה

או נימוק למה אתה לא רוצה לשחק דמויות רעות? זה לא שאלוהים בעולם שלך לא מוכן שיוולדו אנשים רעים, יש כזה דבר. הם נלחמים ברעים, אז לא שהם לא יהיו רעים? זה רק מפתח את המשחק והופך אותו למעניין יותר.

Naruto007

New member
לא שמעתי אף פעם

על מקרה בו שחקן הפך לרע בגלל הדמות שלו, זה נשמע לי מצוץ מהאצבע. זה משחק ולא יותר.

משחק ולא יותר ?

אני חי את המשחקים . . . . אני ממש חי אותו - שחקנים שלי הושפעו באישיותם . . מהדמויות שלהם . . !

Dumarius

New member
זה כבר פאק בשחקנים שלך...

זה אומר שהם חלשי אופי.. אבל אם תקח אנשים נורמלים ותתן להם לשחק דמות קשה לי להאמין שהם יושפעו מהדמות... למען האמת, רוב האנשים בונים את הדמויות שלהם בצלמם, או בצלם איך שהם היו רוצים להיות, או בצלם של איך שהם רואים את עצמם אבל לא יודעים את זה, או שאחרים רואים אותם (וכו' זה נמאס כבר) ואפילו לא מודעים לזה. זה בגלל שכל אחד בטוח שהאופי שלו הוא האופי האידיאלי ליצור שהוא יבנה.

אתה רוצה לומר לי..

שלפי מה שאתה אור.. אני רוצה ליותר רוצח בעתיד (אגב תומך בסנדרין זה באמת קישקוש) לא, לא נראה לי...

למעלה