דלת ממ"ד

blessed

New member
דלת ממ"ד

בדירתינו ממ"ד הנמצא ליד הכניסה לדירה, מול המטבח, ומשמש אותנו כמחסן ומזווה. השאלה שלי היא לגבי דלת הממ"ד- הדלת נפתחת כלפי חוץ מה שחוסם את המעבר וגם נראה לא יפה כלפי הסלון וחוץ מזה לי באופן אישי גם קשה לפתוח אותה (חלשלושה...). השאלה אם יש אפשרות להוריד את הדלת ולשים דלת אחרת שגם תראה יפה יותר וגם תהיה נוחה יותר? ברור שהכוונה היא לשמור את דלת הממ"ד ולהתקינה בחזרה בשעת צורך בטחוני.

1des

New member
חחחח...

"להתקינה בחזרה בשעת צורך בטחוני".. אהממ.. נגיד שאתה שומע "נחש צפע" ברדיו ומודיעים לכל תושי האזור שלך להכנס למ.מ.ד.. אז מה? אתה מרים את הדלת ה"קלילה" של המ.מ.ד מעיף את הדלת ה"חדשה" בבעיטה ומרכיב את הישנה????? התשובה החוקית/רשמית וכד.. היא: אסור ובחיי שזה לא אני אלא הג"א {הם אשמים} {לעומת זו {ברור שההיא הולכת לכעוס קצת}, אני מכיר כאלו שהשאירו את הדלת במקומה במצב פתוח בתוך שקע או נישה והרכיבו מסגרת פנימית עם דלת "קלה",אבל בשקט..} זה נשמע קצת בבדיחותא אבל רשמית חל איסור להוריד דלת ממד, מה גם ששילמת על בניית החדר פחות {אם בכלל תלוי במטר´} וכל הנ"ל באמת בהתאם לתקנות הג"א שגם אנו כמתכננים וגם אתה כאזרח מחויב אליהם טוב טוב.. אני מסיים פה

כל מילה בסלע!!!!

מצטרפת לכל אשר נאמר!!! ומוסיפה: ממ"ד הוא באמת "תיק" מבחינה תיכנונית. רבים מזלזלים בתכנון ופתרון כל הבעיות ואז לקוחותיהם מגיעים לפורום ומבקשים פתרונות.... אני לא בטוחה שאפשר להוריד את צירי הדלת... אני חושבת שהן עשויים כך שאי אפשר להורידם. אבל אני לא בטוחה. אני חלשלושה בעצמי....

blessed

New member
תודה לשניכם

למרות שתשובותיכם לא הסבו לי שמחה רבה... תודה על התשובות המהירות. וסיגל, אני עוד מחכה לצילומי הוילונות שלך :) (דרך אגב לא התכוונתי להוצאת הצירים אלא רק להוצאת הדלת מהצירים והשארת המשקוף עם הצירים כך שאפשר להרכיב את הדלת בחזרה. טוב נו... לא חשוב... הבנתי כבר שלא אפשרי)

Rשף

New member
ראית איך הרכיבו את הדלת ?

צריך שני אנשים חסונים כדי לסחוב אותה !

blessed

New member
טוב התיאשתי

תודה בכל אופן אני כנראה אצטרך להתרגל...

s u z a n a

New member
בלסד...גם אצלי דלת הממד נפתחת..

למטבח ואלו שקנינו מהם את הבית פירקו אותה כבר קודם והיא בחוץ במחסן אם תפרוץ מלחמה או משהו בדרך כלל יש התראה של שבועות ואפילו יותר מזה..וגם אם יש כמה שעות/ ימים תמיד אפשר לשים אותה בחזרה

אלי ו.

New member
למה שלא תנסו "תרגיל" מלחמה

ובדקו כמה זמן לוקח להרכיב חזרה את הדלת? זה נראה לי הדבר האחראי לעשות. לחלופין בררו אם לשכנים יש מקום פנוי בממ"ד, ושמרו איתם על יחסים טובים.

Rשף

New member
אני לא מכיר אתכם אבל

תנסו להזיז את הדלת ממקומה, אפילו קצת, היא מאד כבדה, ובנוסף הצירים הם לא פשוטים להרכבה כדי שתהיה אטימה טובה צריך לכוון את הדלת

למעלה