דלת ממ"ד וטופס 4...

whiterabit

New member
דלת ממ"ד וטופס 4...

שלום אני כיום לקראת סיום בית וקבלת טופס 4. אבל יש בעיה קטנה, בגלל סיבות כאולו ואחרות שאני לא אפרט כרגע. הקבלן חתך את מפתן דלת הממ"ד והמשיך את הריצוף מעל גובה המפתן. כרגע המצב הוא כזה: יש לי ממ"ד בלי מפתן דלת שגם כך הדלת לא נכנסת במשקוף כי הריצוף גבוה מדי. אני שהמצב לא טוב בכלל, שעשינו בזמנו טעות איומה. עלתה הצעה לפתוח ריצוף, ליצור מדרגה ולרתך מפתן חדש אבל זה ממש יקלקל לי את מראה הריצפה במקום די בולט. השאלה שלי היא מה אפשר לעשות כדי להציל את המצב? האם אפשר להזמין מהיכן שהוא דלת ממד לפי מידה ?

fireman

New member
משקופי ממ"ד.

אחד הסרטים הכי מוכרים לחברות הדלתות שמוכרות את הסטים האלו הוא טעויות בהתקנה.... העובדה שאין אצלך סף זה עוד חצי נחמה...אצלי בבית סופק משקוף עם כיוון פתיחה לא נכון והקבלן התקין אותו הפוך וגם לזה היה פתרון שעלה כמה מאות שקלים. את חייבת שיהיה לך סף בדלת הממ"ד מאחר ומדובר בדלת שאמורה לעמוד בהדף ולכן צריכה להיות נתמכת מכל הכיוונים כולל הרצפה ולכן היא תמיד נפתחת החוצה\ בלי הסף הזה לא תקבלי טופס 4 כי הג"א לא יאשרו את זה בחיים. מה שאפשר לעשות זה שנסר עם דיסק יהלום או דיסק מתאים (בהתאם לסוג הריצוף) את הקטע שלתוכו צריך להכנס הסף ולרתך סף חדש, אין לך מנוס מזה, את חייבת לעשות את זה לגבי הדלת, אין עם זה בעיה, יוכלו להתאים לך דלת בלי שום בעיה. אני כמו קובי ממליץ על שריונית לאור ניסיון מאוד מאוד מאוד מר עם חברת רב בריח.

whiterabit

New member
../images/Emo51.gifמה לגבי ריתוך מפתן חדש ו...

הזמנת דלת חדשה לפי מידה ?

whiterabit

New member
אין איזה תקן לגבי גובה הדלת

כי שלי תהיה נמוכה באיזה 5-10 ס"מ.

fireman

New member
עד כמה שזכור לי

התקן מדבר על סוג הדלת (הדף, נפתחת החוצה, מרחק של 4 מ' מקיר חיצוני וכו....) אבל זה שווה בדיקה מול מכון התקנים.

DUDUS24

New member
200 עד 400 דולר במזומן לבודק של

הג"א יפתרו את הבעיה "לכל אחד יש מחיר"

למעלה