דלת מוטרדת

דלת מוטרדת

בבלוג שלי. כנסו, אולי תיהנו. אולי לא. אשמח אם תיכנסו בי, ואני מתחייב להיכנס בחזרה כהלכה. http://www.tapuz.co.il/blog/userBlog.asp?FolderName=sakran

קפת

New member
לא ברור לי

מתי הוחלט שפורום מגלומניה הוא לוח המודעות לחיפוש בלוגים של חברי פורום פלירטוטי לשון. לי, בכל אופן, לא הודיעו על זה. ועם כל הכבוד לחברי פלירטוטי ששולחים ידם הכתיבה, אני, אישית, מתעבת בלוגים, חושבת שהם רעה חולה וזילות של כתיבה. ולכן, אין שום סיכוי שאכנס להגיב בבלוג שלך. מהצצה חטופה שם גם לא מצאתי הרבה מה לקרוא, כך שגם להיכנס בך אין לי על מה. אם חפצת בהכנסות, כדאי שתשקיע קצת בכתיבת תכנים, לא? מה בדיוק יש שם שאפשר להתווכח עליו?

מממ...

אם ככה, זאת מטרת הפורום? להתווכח? ס-בבה. אני תמיד מוכן ומזומן להתווכח על כל נושא שבעולם. מה דעתך להגג על מכניזאציה של מערכות ההשקיה באפריקה השחורה?

קפת

New member
אתה ביקשת שיכנסו בך

כדי שתוכל להיכנס באחרים חזרה. אם זו לא קריאה לווכחנות, אז מה זה? מתכון לעוגת מוס? וזה בכלל לא קשור למטרת הפורום. כי לפורום הזה אין שום מטרה. הפורום הזה הוא שלם שהוא סך חלקיו, לא יותר ולא פחות. כשיש פה וכחנים, אז מתווכחים, כשיש תאבי מריבות - רבים וכשיש חוכמולוגים, מתכחמלגים. ויש ווריאציות נוספות, אבל אני מניחה שכבר הבנת את העקרון. לעתים נדירות נוצר תמהיל מופלא של כל אלה ואחרים, ואז זו חגיגת כאוס אינטליגנטית ומוטרפת, שמעוררת לי את כל מיצי הכתיבה. כמו שאני אוהבת. ומזרימה לכאן אנשים כלבבי שכייף לחגוג איתם. הגיגי בנוגע למיכניזציה של מערכות ההשקה באפריקה השחורה מעניינות לי את קצה התחת. ולתחת שלי, אויה, כבר אין קצה. לפחות לא אחד שנראה באופק.

התחת שלך, לאן?

היה זה חוקר העולמות המפורסם סיר פראנסיס צ'ארלס שעמד לראשונה על נפלאות התחת שלך. "גלשנו על אותו תחת צחור במשך שבועות ונדמה היה שאין סופי הוא... לבסוף הבחנו ב...". כך רשם סיר צ'ארלס ביומנו דקות ספורות לפני שנבלע אל תוך חשכת ישבנך. ולא נודע עוד.

קפת

New member
האם יש סיכוי

שאולמרט יפנה אותו משם במסגרת תכנית ההתכנסות, אחרי שהוא יגמור לשחק בנסראללה ואחות?

ממה אתה ניזון פרד?

לכנס ולקבץ אלה כללי יסוד בתורות החבורות המתמטית, חשבתי שאתה כבר יודע אמיתות בסיסיות אלה. ומה יש לך נגד סטודיו C, מה אתה לא רוצה שהבחורה שתיכנס למיטה שלך תיראה טוב? ללא צלוליטיס, שתראה כמו דוגמנית?

VCube

New member
זה התחת

של קפת בעת פינוי? לפי המונטז' יהושע, עשית לה עוד חסד. הביקיני המצויר בקווים אדומים מאוד מחמיא, אף שלא מצליח להסתיר את הכרס המשוטחת שגם ממנה הורדת איזה חצי טון. והמיקום, אחח המיקום (מי אמר לוקיישן ולא קיבל?). אמנם דחפת אותה מחוץ לטווח הרקטות והטילים החיזבאליים, אבל עוררת באחת את בעיית פליטי 67. המחאה העיקרית מגיעה מכיוונה של רניה אשת עבדאללה שחוששת ממיקום השדיים קרוב מדיי לארמון המלוכה בעמאן.

דלת מות קפת

יותר ממה שהדלת הזאת מטרידה ופחות ממה שהפורום הזה מטריד, מטרידה [לא שכחתי את עיזה] יותר השאלה מתי בדיוק הפך הפורום הזה לשטח הפקר ולמה לא מכניסים לכאן כוחות קרקעים? שום פצצה חכמה [לא אמרתי קפת] שום טיל מונחה [לא הזכרתי חמור] לא יצליח לחדור את המערך הרב שיכבתי ולא יגיע אפילו לכדי נגיעה בקצה קצהו של מה שאבד באופק [לא התכוונתי למדיני]. חלב ודבש תחת לשונו. [ככתוב]

קראתי את חמשת הפוסטים הראשונים

לא בא לי להיכנס בך. על שום מה ועל שום למה? הפוסט על הזקנים לא יכניס אותך ככותב לשום תוכנית סאטירית בשל היותו צפוי, ולא מעניין. יש הגיון אחיד בכל הפוסטים, המירוץ שלך לפאנצ'ליין מזכיר לי גבר שרק רוצה לגמור, ואז באמת לא חשוב את מי הוא מזיין. משעמם.

קפת

New member
הפוסט על הזקנים

פספס את הפאנצ' ליין הכל כך מתבקש: לקוחות מרכז היום הן, כמובן, סבתות עם גלגלים. אילו ציפורים...

אז מה?! גם ה-V וגם הפרד ויתרו עלינו

את זוכרת שבסדרה הגדולה של אסימוב מוסד וקיסרות היה איזה שליט שקראו לו "הפרד" ששלט באמצעות המוח שלו ויכולותיו הטלפטיות?

קפת

New member
טרם הספיקות אסימוב

אולי עליך ויתרו, אבל עלי לא מוותרים כל כך מהר :) אגב, גונג, הגעתי לשדה הורדים. קאן-קא נו ריי. רוצה לגמור, אבל פוחדת...

אבל הרי את יודעת שאם יש גמירה טובה

רוצים עוד אח"כ. הביטי בפני אביך וסיימי.

למעלה