דלת כניסה

ayeletelgabsi

New member
דלת כניסה

שלום לכולם, אנחנו בעיצומן של שיפוצים (שלא נגמרים..) ואנחנו צריכים להחליף דלת כניסה.(הדלת הקודמת התיישנה וגם עשינו הדבקה של קרמיקה אז היא ארוכה מדי עכשיו..) אם אפשר בבקשה המלצות מאיפה לקנות, מה חשוב לחפש, מחירים וכו''.. תודה רבה

fireman

New member
מחירים....

מ2000 ש"ח ועד עשרות אלפי שקלים..... השאלה איזה רוחב? כנף אחת? שתי כנפיים? איזה גובה? ציפוי עץ? דלת פלדה רגילה? מעוצבת? עיצוב נפחים? יש ממש בלי סוף מגוון והיצע בתחום הדלתות, ממש היצע אינסופי.....השאלה מה רוצים?

gil30gil

New member
רוחב וגובה סטנדרטי

כנף אחת, אנחנו מקווים שנוכל להרשות לעצמנו מעוצבת.. ואני חושבת דלת פלדה רגילה

0 אור 0

New member
דלת מעוצבת

הנגר הביתי שלי עבר לעבודה אחרת באמצע השיפוץ, אז נאלצנו לאלתר - הדלת קנויה (שכחתי את השם של החברה כרגע - בקרית אריה) ב 400$ + צביעה + משקוף תוצרת בית וזה מה שיצא. אם את מחפשת דלת פלדה מעוצבת - אז נגב-ארט ממשמר הנגב עושים עבודות יפהפיות (בסגנון יותר חזק - לא מצועצע כמו הדלת שלי) על דלתות פלדלת.

fireman

New member
דלת פלדה סטנדרטית עולה

בסביבות 2000-2200 ש"ח..... מעוצבות מקפיצות את המחיר דיי משמעותית.

בדלת פלדה יש חלק תחתון שאפשר לכוון

לו את הגובה! אתם לא חייבים להחליף את הדלת, אולי את היועץ שאמר לכם שצריך להחליף בגלל הריצוף..

lank

New member
../images/Emo68.gifאם אין לכם תקציב

אני מציעה לכם לשפץ את הדלת הקיימת. אפשר לכוון את גובה הדלת בלי בעייה בהתאם לרצפה החדשה ( אני מציעה את זה תמיד ללקוחות שלי שבצעו הדבקה על ריצוף קיים ). אם הציפוי של הדלת מלוכלך - אפשר לנקות בעזרת מים חמים ומעט פנטסטיק ומקבלים דלת מחודשת. אם הציפוי מקולף ולא יפה - תמשיכו לקלף אותו, מתחת תגלו דלת נירוסטה . שייפו אותה מעט ותקבלו דלת מדהימה!!!! בהצלחה.

dekelsgi

New member
טועה ומטעה.הדלת עשויה פלדה מגולונת

לכן לאחר הקילוף והשפשוף יש לישם או-לכה שקופה או יסוד לברזל מגולון+צבע עליון.במידה ולא מישמים כלום יש ליטושים שנעשו ע"י דיסק במפעל ולאורך הזמן מקבלים חלודה.

למעלה