דלת חוץ

פיטנגו4

New member
מאד אשמח לראות תמונה

של משהו דומה של שריונית. חיפשתי ולא מצאתי בקטלוג האתר. את ההבדל בין פלדה לאלומיניום אני מבינה.

אני אלך אתך הפוך.

תעבירי לי סקיצה של מה שאת רוצה, ואני אעביר אותה למנהל היישום שלנו - יוסי בן דויד המלך, והוא יגיד אם הוא יכול לעשות לך דלת זהה או יותר טובה. הוא לא יודע לעשות פחות טוב ממצוין. הקטלוג איננו ממצא והוא מכיל את רוב המוצרים הסטנדרטיים. החברה מייצרת המון דגמים שלא מופיעים בקטלוג ו/או באולמות התצוגה. תנסי אותנו. שרון דרורי

אגב, התמונה שכבר העלתי.

זו דלת שלנו שייצרנו והיא מאחד הדגמים של דוראל רק בגרסה משופרת ע"פ דרישת לקוח עם פסי נירוסטה בין אריחי המתכת שצבועים בצבע מיוחד שהביא הלקוח עצמו. ניתן לעשות אותה גם בגובה 290. רצ"ב התמונה שוב. שרון דרורי

עדנה נ

New member
דלתות דוראל בעלות פטנט

הן אינן מחקות דלתות פלדה. הפטנט שלהם הוא מסגרת אלומיניום שלתוכה מחליקים פנל חיצוני (חוץ לבית) ופנל פנימי (תוך הבית). כל אחד מהפנלים יכול להיות שונה מהשני. הרעיון הוא שניתן להחליף את הפנלים אחרי כמה שנים, בלאי, אופנה וכו'. המסגרת נשארת ורק הפנל מוחלף. אגב, יש גם פנלים מזכוכית או פורניר עץ.

זה לא הפטנט וזה לא נכון כלל.

לפני שהייתה דוראל ועוד הרבה לפני שהיו הרבה חברות בשוק הישראלי, הומצא פרופיל אלומיניום להלבשת חיפויים על גבי דלתות קיימות. זה לא פטנט של דוראל בכלל. הפטנט של דוראל הוא במבנה הדלת שעשויה רצועות אלומיניום סגורות ממולאות בפוליאוריטן מוקצף. את אותן הרצועות מחברים האחד לשני ויוצרים דלת. על רצועות אלו ניתן להוסיף את הפרופיל המיוחד להדבקת חיפויים, זה אותו הפרופיל שהועתק ברוב הודו משריונית חסם. רצ"ב תמונה שתמחיש את הרעיון. הדלת העליונה מראה את הרצועות. הדלת התחתונה מראה את הרצועות עם הרעיון של שריונית - הפרופילים לחיפויים. הנה הסבר לייתרונות וחסרונות בין דלתות עץ לדלתות עם חיפוי עץ המדגיש את ייתרון הפרופילים האלו. http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=342&MessageId=79774870 שרון דרורי

גרזנית

New member
את צודקת לגבי דוראל

לטעמי אלו הדלתות היפות ביותר שראיתי, נקיות, איכותיות, רמת גימור מהממת

ללא ספק יש להם דלתות יפות אבל...

השאלה היא האיכות לאורך שנים. איש לא יודע היות ודוראל קיימת רק כ - 7 שנים. אולי פחות מזה. המשקוף הוא זהה בכל החברות, אז אין הרבה שינוי. המוצר עצמו בהחלט מרשים, אבל עיצוב זה עניין של רצון וכסף. אפשר לעשות הכל לכולם.

עדנה נ

New member
לא נגררת איתך לוויכוח...../images/Emo5.gif

אבל היות ובביתי הנוכחי יש לי דלת שיריונית שעשיתי לפני 4 שנים שהידית שלה כבר הספיקה להתפרק מס' פעמים והיות והשירות שקיבלתי של שיריונית חוסם (סניף פ"ת אם זה משנה) היה על הפנים עוד בשלב ההתקנה, ולתשובה על מכתב התלונה שכתבתי בזמנו אני מחכה עד היום, אני אליכם עם כל הכבוד, לא מתקרבת יותר. אינני יודעת מה יהיה עם דלת דוראל עוד כמה שנים אבל היא לפחות יפה...

העבירי לי את הפרטים במסרים.

אני לא יודע מה העניין, אבל אסייע לך בעניין הידיות.

nureetd

New member
שאלה לגבי דלתות דוראל

לא הצלחתי להבין האם החברה רק מייצרת דלתות או שיש לה גם צילינדר משלה? נראה כי הדלתות אכן מרשימות - שווה לראות.

nureetd

New member
אז צריך להזמין צילינדר מחברה אחרת?

ומי אחראי על ההרכבה?

למה ?

הם ספקו לך דלת בלי צילינדר ? בד"כ דלת מסופקת עם הצילינדר, זה לא אומר שיצרנית הדלת ייצרה את הצילינדר.

nureetd

New member
אנחנו עוד לא בשלב הזה

סתם ניסיתי להבין. כנראה שיצאתי חומוס
קיצור - אני התכוונתי לשאול אם אני יכולה להזמין צילינדר של שריונית למשל לדלת של דוראל

למעלה