דלת חוץ

elitkh

New member
דלת חוץ

אנחנו די לחוצים לסגור על דלת חוץ ומאד מתלבטים. אספנו פרורי אינפורציה ואנחנו מרגישים מבולבלים. נשמח לעזרה: נתונים: רוחב הפתח 125 סמ. גובה 220. צד צפון מזרח. חשופה לשמש רק בקיץ בין 6-8 בבוקר. מבחינה עיצובית אנחנו אוהבים כנף אחת רחבה וכמה שפחות מקושקש. 1. דלת עץ - הבנו שלא כדאי בגלל החשיפה לשמש. כנל חיפוי עץ. 2. פלדה - מישהו אמר לנו שזה נורא כבד ושיש אחכ בעיות עם הצירים ושזה גם מסוכן אם נטרק על יד. זה נכון? מה נשאר? אלומיניום ב15 אלף שח... אנחנו מנסים להבין אם כל מה שנאמר לנו נכון, כי חשבנו להוציא באיזור 8 אלף על דלת.

היי, אתה חייב להכיר אותן קודם.

בהחלט יש להשוות בין החברות. לבדוק את המוצר ולדעת איך הוא בנוי. מה הייתרונות שלו ביחס לכל האחרים ולבדוק את רמות השירות. השוואה בין החברות היא הכרחית, למעשה ממש חובה. אני בטוח במה שאנחנו מציעים, אבל חשוב להשוות. כי דלת זה לא רק מחיר, זה הרבה מעבר. שרון דרורי

Yuli Gama

New member
יש לי כרגע דילמה לגבי שריונית

אנחנו מאוד אוהבים את הדלת הכחולה עם החלון והפרופיל תאנים בתוך הזכוכית, היינו מעדיפים לקנות מסניף קריות של שריונית אבל עכשיו מוכרים אותן בדלתות גאש במרכז יותר זול (יותר זול מהמחיר באתר). מתלבטים אם יש טעם לנסות ולדבר עם הסניף או שמחירי הדלתות של שריונית תלויות במבצע מקומי ולא משהו אחיד לחברה.

וואו, אני לא יודע.

אני לא עוסק במכירות, לכן אינני יודע ו/או מכיר מחירים. חיים כהן (מקריות) יוכל לעזור לך יותר.

Yuli Gama

New member
הייתי בטוחה שאתה נציג שלהם ../images/Emo13.gif

באמת צריך לדבר איתו שוב.

אני מנהל טכני ארצי.

הפעילות שלי פה באה מתוך רצון לסייע לאנשים ולהעביר כמה שיותר מידע. אם תעקבי אחריי ותעשי חיפוש, תגלי שכך זה באמת. אני עונה בשמי הפרטי והאמיתי, היות ולכי תדעי מה יהיה מחר ? השם שלי חשוב לא מעט. שרון דרורי

Yuli Gama

New member
../images/Emo45.gif

אז אולי בחצי הכשר טכני, גם אם לא בדיוק לדלתות. האתר שלכם לא עובד טוב בדפדפן כרום (הדפדפן של גוגל), וזה בלשון המעטה. אני יודעת שזה נשמע תלוש, אבל זה מאוד מאוד מציק כאשר מנסים למצוא בתוכו מידע, והדפדפן הזה דיי פופולרי היום.

לא יודע, אני משתמש באקספלורר הרגיל.

התקנתי את הכרום ולאחר שבוע ניסיון הסרתי אותו. לא היה לי נוח. אבל איידע את המערכת. תודה. שרון דרורי

דלת חוץ. מענה.

אפתח ואומר יישר כח למי שהסביר לך שדלת עץ רגישה בתנאים אלו. הוא צודק בהחלט. לעניין משקל הדלת ועניין הצירים: לעיתים אנשים הם כל כך חסרי ידע שזה מתבטא בצורה מאד מצחיקה. אינני בא ללעוג, אבל עדיין זה מצחיק. דלת פלדה המורכבת משני מעטי פלדה בעובי 1.25 מ"מ כל אחד, כאשר בתוכה ישנם עוד כמה חיזוקים מפח פלדה תשקול עד 100 ק"ג. (לדלת כפולה במימדים שאת מציינת) אולם אם המשקוף ייצוק בטון כראוי המשקל לא בא בכלל לידי ביטוי. דלת פלדה מורכבת על שלושה צירים (בחברות המובילות) וחלוקת המשקל שלה נכונה וטובה. למרות שכל ציר יכל לשאת משקל של 180 ק"ג בלי בעיה בכלל, יש שלושה צירים ולא שניים. דהיינו: 3*180 ק"ג יכולת נשיאה לדלת אחת של בערך 100 ק"ג. לעניין טריקת הדלת על האצבעות, ומה, דלתות עץ מלא לא כבדות ? הן לא נטרקות על האצבעות ? דלת פלדה לא תיטרק בקלות וניתן להתקין לך מעצורים. דלת מכל מין וסוג שנטרקת על היד עושה זאת בגלל חוסר אחריות של אנשים ולא בגלל שהיא כבדה. לדלתות פלדה ייתרונות מובהקים המוכחים השכם וערב בשטח כמובילות בתחום גם כאשר הן עומדות מול השמש. מים בכל מקרה ובכל דלת ישפיעו, אולם על דלת פלדה ייקח להם הרבה יותר זמן (שנים) מאשר בדלת עץ שתפגע כבר בחודש חודשיים הראשונים. צבע מכל מין וסוג ייפגע ממים ושמש. כל מידע שתרצי קיים כבר באתר הבית שלנו. אם יש לך שאלות, את תמיד מוזמנת לשאול אותי, אני אסייע לך להבין ולהכיר את המוצר כך שתוכלי להיות בטוחה בעצמך ובבחירה שלך. בברכה, שרון דרורי נ,ב., רצ"ב תמונה של דלת עץ יקרה שפונה לכיוון צפון מזרח, מותקנת בהוד השרון, חוץ ממי שטיפה אין עליה כלום. שמש של בוקר (שמש היא שמש וזה ממש לא משנה השעה) ומקום מקורה. זו התוצאה של דלת עץ מלא שעברה תהליכים יקרים על מנת שזה לא יקרה.

דלתות אלומיניום הן ליגה בפני עצמה ומאוד יפות

גם חזקות . בדלתות פלדה 125 זה רחב מידי אלא אם הגובה הוא לא סטנדרטי 250 ל2 כנפיים המפתח הזה צר מידי , לכנף אחת הוא גדול מידי . עצתי היא דלת אלומיניום .

למה לדבר שטויות ?

כנף אחת ברוחב 110 ובגובה 2200 לפחות (חישוב לאחר משקוף וביטון, תוך לקיחת טולרנסים) תהיה דלת מהממת. דלת אלומיניום בכניסה לבית זה כמו בכפרים הערביים. אמנם איכותי, אמנם קלה יותר, אבל - דלת אלומיניום, זה ליציאה אחורית לא לכניסה ראשית. שרון דרורי

ממש לא ! דלת אלומניום היא יוקרתית, יפה חזקה

ומיועדת לכניסה של וילות . אנשים משלמים את ה 15000 בלי להסס יותר מידי , כאשר דלתות פלדה שנמכרות יותר בזול נשארות אצל הספקים.

עדנה נ

New member
מי מדבר שטויות?

דוראל דלתות אלומיניום. אף דלת פלדה לא מתקרבת למראה שלהן. יש לי אחת בבית. ממליצה בחום להגיע אליהם לחנות כי התמונות באתר אינן משקפות כהוא זה את היופי של הדלתות.

דוראל זה סגנון אחר לגמריי.

אלו דלתות אלומיניום בסגנון המחקה את דלתות הפלדה. יש להם דלתות מדהימות. הכוונה שלי היא לדלתות אלומיניום הרגילות.

פיטנגו4

New member
אולי מחקות

ואין לי שמץ של מושג לגבי האיכות, אבל הסגנון הוא שונה מאד משריונית חוסם. מאד חבל ששריונית לא מיצרת דלתות בעיצוב כזה. שילוב מושלם בין דלתות שעמידות בשמש, ובין עיצוב נקי. קח את המשפט האחרון כהצעה שאתה יכול להעביר הלאה למי שצריך אצלכם.
זה יגדיל לכם את קהל היעד, כי יש אנשים שלא קונים שריונית רק בגלל העיצוב.

שריונית עושה מלא דגמים.

בינהם תמצא גם דגמים דומים לשל דוראל. ההבדל הוא בחוזק ובמהות המוצר.

למעלה