דלתות פנים- open gallery

vonder

New member
דלתות פנים- open gallery

שלום לכולם: כמעט בסיום הבנייה החליט הקבלן שלנו לשנות את ספק דלתות הפנים מ'פנדור' ל'open gallery', לאחר שלטענתו נתקל בבעיות עם המתקינים של 'פנדור', בפרוייקטים האחרונים שלו. לפני שניתן את הסכמתנו ונלך לבחור דלתות מחדש, האם האיכות של הדלתות מסדרת פאלאסו או מילניום של 'open gallery' משתווה באיכות לדלתות למינטו של פנדור? האם מישהו מכם נתקל בבעייה כלשהי עם הדלתות מהסדרות הנ"ל של 'open gallery'?

חניחיים

New member
נסיוני

דובר רבות על חברת open gallery כאן בפורום. למרות שאני לא מכירה את הדגמים שרשמת (לפחות לא בשם) לצערי לי יש ניסיון מר איתם גם מבחינת איכות, גם מבחינת ליקויים שהם התנערו מהם וגם מבחינת שירות. אני בונה בימים אלה בית ומ-open gallery אני בורחת כמו מפני אש!

dogo

New member
שניהם אותו המחיר

מנסיון פנדור הרבה יותר איכותי מאופן גאלרי גם בסטנדרט הזה המילניום פשוט ולא איכותי רק מריח לחות ומתנפח כדאי לך לגשת לראות את ההבדל לשניהם יש מרכז שיווק גדול בראשלצ בהצלחה

vonder

New member
אז אולי תוכל להמליץ לי על דלתות פנים

טובות, אבל בסדר גודל של המחירים של פנדור ו- 'open gallery'? תודה ולילה טוב

בינא

Member
שניהם הכי יקרים בארץ עם הדלתות הכי מחורבנות

לא כתבת מאיזה אזור אתה בארץ אבל אם אתה מאזור המרכז, מוטב לך להתקשר לנגריית עדן לשלומי. הם יושבים בצומת כנות. הדלתות מיובאות מאיטליה ומורכבות על-ידם אישית, כולל אחריות במחירים נמוכים יותר מהשניים שהקבלן שלך קשור איתם. טלפון שלומי: 052-844-9429 ו- 050-244-9429 אופציה נוספת: דלתות חמדיה, אם אתה צפוני או דלתות כרמיאל (חלאווה).

פיטנגו4

New member
בבקשה

אתה יכול בבקשה להסביר מה רע בפנדור, בהנחה שההתקנה בוצעה כראוי, והמילוי הוא פלקסבורד ולא כוורת? (אנחנו לפני החלפת דלתות פנים)

בינא

Member
הבעיה אינה במילוי אלא ב...

מכלול הדלת כולו, ההתקנה והשירות. ציפויי הדלתות עשויים מחומרים דקים וזולים. הדלתות מתקפלות/מתעקמות עקב שינויי מזג אוויר בעיקר בחמסין, עד כדי אי סגירה. ההלבשות עשויות מקרטון לחוץ מצופה שמתנפח במים. המשקופים העיוורים מעץ, שמשמשים את המתקינים, אינם מטופלים כלל ועשויים מעץ לבן וחלש ולא לשכוח שזה אמור להיות הבסיס אליו מחובר המשקוף המקבל טריקות חוזרות ונשנות כל יום... בחלק גדול מסוגי הדלתות, חזית הדלתות מיוצרת מקרטון לחוץ מצופה שבמגע עם רטיבות משטיפת רצפה, מתנפח ומתפצל (תמונות של דלתות שסבלו מהתופעה, הועלו בעבר בפורום הזה) המתקינים מרבים להשתמש בפוליאוריתן מוקצף כדי לתופס את המשקוף למשקוף העיוור וההתנפחות של המוצר שאינו בשליטתם יכולה ללחוץ או לא להספיק לקיבוע המשקוף, מה שגורף לעיוות ו/או להפרדה והתנדנדות של המשקוף לאחר זמן קצר מיום הרכבת הדלת אבל אז את כבר נתונה לחסדי מחלקת שירות שאינה מתפקדת ונשארת לבד עם הבעיה. התקנות לא נכונות של המשקופים העיוורים ו/או משקופי הדלתות יוצרות מצבים של התנפחותם ממי שטיפת הרצפה ואז הלקוח אשם והחברה פטורה מתיקון... "פלקסבורד" הוא מוצר ש"דלתות חמדיה" הכניסה לשוק הישראלי ואם הייתי צריך לסמוך על יבואן או יצרן ישראלי לגבי מה שנאמר לי שיש בתוך הדלת (לא ניתן לבדוק זאת ללא פירוק של הדלת, מה שהופך את הבדיקה לבלתי אפשרית), הייתי, ללא שום ספק, סומך על היצרן הישראלי ולא על היבואן / סוחר... "דלתות חמדיה" הוא מוצר ישראלי טוב, עומד בתקנים ואמין כבר שנים רבות. לדעתי, נכון לרכוש תוצרת הארץ אם היא טובה ועונה על הדרישות ולא לרכוש תוצרת חוץ, אלא אם אין מהסוג שמיובא, מתוצרת הארץ. היות ובדלתות פנים יש מבחר מספיק גדול מתוצרת הארץ, אני הייתי נותן לה עדיפות. לא פחות חשוב הוא נושא ההובלה וההרכבה המקצועית. אם ספק, אינו אחראי על ההרכבה בגלל שמי שמרכיב הם מתקינים עצמאיים שמשלמים להם ישירות ובכך הוא מתנער מכל פגם שנמצא בתוצרת שלו ותמיד מאשים את המרכיב ו/או המוביל בבעיה, עדיף לעבוד ולהזמין את הדלתות באמצעות המרכיב שגם יקנה אותן על מרכיביהן, גם יוביל אותן , גם ירכיב אותן וכך ייתן אחריות מלאה למוצר הזה ויהיה הכתובת היחידה לפניות במקרה של בעיה.

תזהר שלא יתבעו אותך

צורת התבטאות כזאת גובלת בהוצאת לשון הרע מה גם שמדובר בחברות שזכו בפרסים בינלאומיים. חוצמזה לא הבנתי מה יש בדלתות חמדיה שיותר טוב מדלתות פנדור ואופן גלרי.

בינא

Member
מניסיון +עוד ניסיון +עוד הרבה ניסיון של אחרים

2 החברות האלה הן חברות מסחריות שמעניין אותן רק הכסף. בגלל פרסום גדול ורעשני הן גרמו להעלאת מחירי דלתות הפנים (יחסית למחירי דלתות כאלה במערב), בצורה שאין לה תקדים. הבעיה בארץ היא שאנשים נטו מאז ומתמיד ועדיין נוטים לחשוב, שמי שמפרסם הרבה, מראה תמונות יפות ונראה "עשיר" יכול להחשב כאמין וטוב. לצערי זה לא כך. דלתות פנים חייבות להגיע עם מתקין מקצועי, בהובלה ששומרת מפגיעות מוצר, לקבל התקנה מתאימה לסוג המבנה, סוג ההכנה שבוצעה, סוג המשקוף וסוג הדלת ובנוסף, בהתאמה לתנאים האקלימיים באותו אזור. המוצר הזה - דלתות פנים, חייב להיות מסוגל לעמוד בתנאים האקלימיים השוררים בארץ ובעיקר לעמוד לאורך זמן. החברות האלה לוקות, מניסיון רב בשטח בכמה בעיות: 1) המוצרים אינם טובים (בלשון המעטה) ולרוב מגיעים מחלקים המבוססים על תעשיית הקרטו הלחוץ והנייר, המדמים עץ, אך אינם כאלה. 2) לקוחות נאלצו לקבל דלתות שלא הזמינו, כי זה מה שנטען כלפיהם ש"רשום בהזמנה". 3) לקוחות שסבלו מפגמים במוצרים מצאו ש"אין עם מי לדבר" ונפגעו קשות גם עם מוצר פגום וגם עם התעלמות מוחלטת עד כדי בוטה מהם. 4) מחירי הדלתות הזולות יקרים ביחס למוצרים דומים אצל יצרנים אחרים (אין בעיה לבדוק זאת). 5) "דלתות חמדיה" הוא יצרן ישראלי שמיצר כבר עשרות שנים דלתות תואמות לתקנים ולמזג האוויר הישראלי, תוך העברת העץ של הדלתות את הטיפול הנכון בו, שימוש בלוחות עץ שעברו אשפרה מספיקה וללקוחות יש כתובת גם לאחר ההתקנה, שגם עונה להם ומתיחסת לבעיות...כל זאת מניסיון. 6) דלתות הפנים הוא מוצר שאמור לשמש אותנו יום-יום לאורך שנים ולכן חייב להיות למוצר מסוג זה "אבא" שמחזיק חלקי חילוף, עובד עם מרכיבים שתלויים בו ומשרתים את הלקוח. נגד 2 החברות הנ"ל יש המון תלונות מוצדקות של לקוחות שסבלו מאי עמידה בזמני ההרכבה (שבועות וחודשים), אספקה של מוצרים פגומים או בחסר, התקנה לא מקצועית, מצב בו שכחו חלק מהמוצר או דלתות שלמות ולא סיפקו דומות לאחר מכן אלא מוצר שונה כי "נגמר מהמלאי", סרוב מוחלט לביטול עסקאות כשלא סופקו דלתות בזמן, סירוב מוחלט לפיצוי בגין פגמים ו/או חוסרים, קושי לקבל מענה מה"שרות" ועוד ועוד בעיות, מהסוג שכל אזרח מכיר כשהוא פונה לחברה לא אמינה. 7) תקצר היריעה מלספר על בעיות שונות ומשונות בהן נתקלתי בבואי לבדוק התקנות של דלתות, השוואה בין מה שמובטח במפרט לבין מה שקבל הלקוח בפועל ועל-כך שפשוט לא מתיחסים לתלונות, גם לא של בעלי המקצוע בתחום כי לוקחים בחשבון (אולי בצדק) בחברות האלה, שלא יתבעו אותן כי בסיום הבניה, לאנשים אין כבר כוח ואין את הכסף להתחיל בתביעות משפטיות שאנו יודעים שלוקחות שנים רבות ועוגמת נפש לא מועטה ולכן הן מתחמקות פעם אחר פעם מענישה וכמובן מרוויחות את הכסף שלשמו הן קיימות. כל שאני יכול לעשות לנוכח התופעה הזו הוא להתריע ולהזהיר את מי שקורא בפורום הזה שיתרחק מהבעיה הזו מראש או שאם הוא מחליט ללכת לעיסקה עם אותן חברות שידע ממה להיזהר או יותר נכון למה הוא נכנס...

איריסג

New member
לא הרבה יוצא לי להסכים עם בינא...

אבל בנושא הזה - הוא צודק בכל מילה. בעיקר במה שהוא כצב על הלקוח הנופל בין הכיסאות - המפעל אומר המתקין דפוק, והמתקין אומר - הדלתות הגיעו פגומות - והלקוח עומד חסר אונים באמצע, עם מוצר לקוי. לשמחתי - (ולצערם של החברים שלי) היו לנו כמה חברים שנפלו עם הדלתות האלה (בעיקר של אופן גלרי) ולכן אנחנו כבר למדנו מהנסיון המר שלהם. אישית - הזמנתי דלתות מ"לנדאו" - אבל אלה דלתות בליגה אחרת של מחירים ואיכות. אני לא מאמינה שהקבלן ייתן לכם אותן.

binbal3011

New member
מחירים

לא ראיתי הפרשים משמעותיים בינם לאחרים אבל לא שמעתי מאף אחד דברים טובים. נסי גם "עץ ירוק" ברעננה זרחין 10 אזור התעשייה רעננה טל. 097466188 לא הזמנתי אצלם בסוף אבל עשו רושם טוב . אולי אחרים פה יכולים לתרום עוד

fireman

New member
אני עשיתי דלתות פנים של שריונית חסם

ואני מרוצה עד הגג.

אלה דלתות מתכתיות ?

כולל משקופים . האם יש בהם ברגים גלויים ? לא יודעת אם זה שמרנות אבל דלתות מתכת בבית נותנות הרגשה של מקום תעשיתי , לא ?

msvnk

New member
איך את יכולה להגיד כך ?

חוץ מלהשמיץ את שרון דרורי ושריונית כל הזמן, פגשת פעם דלת שלהם ? כנסי לאתר הבית של שריונית ותוכלי להתרשם מהדלתות, ולראות כיצד הן נראות. אין ברגי םבמשקופי בנייה אבל בהלבשות יש אם אני לא טועה. במידה וקונים את המשקופים לא צבועים אחרי גילוון ניתן לצבוע אותם כמו כל משקוץ עץ, ואם קונים אותם עם ציפוי אז ניתן לבחור ציפויים אסתטיים מאוד. הדלתות לא נראות מתכתיות אלא דומות מאוד לדלתות עץ והם גם לא באמת עשויות ממתכת, אלא ממעטה פלדה דק ומצופה אשר ממולא בפוליאוריטן מוקצף.

בינא

Member
דלתות הפנים של שיריונית כל-כך טובות...

עד שניתן להשתמש בהן (אם יש מצוקה תקציבית בסיום הבניה), כדלתות חיצוניות. ניתן לקבל דלתות בגוון עץ שנראה כמו משהו אמיתי אבל לא למגע...כי אחרי הכל, אין תחליף לדבר האמיתי חוץ מדבר אמיתי אחר.

למה שמישהו ישים דלתות פנימיות כדלת חיצונית ?

מדובר בשתי חתיכות פח עם קלקר באמצע. מה הבטחון פה ? זה כמו שמישהו יגיד שהמקרר שלו כל כך קר שאפשר להשתמש בו כמקפיא

fireman

New member
אין אצלי בדלתות אף בורג גלוי

הן נראות כמו דלתות עץ לכל דבר ועניין, הן מדוייקות מאוד, עמידות מאוד גם בפני ים טריקות, הצירים לא שוקעים והבידוד האקוסטי שלהן מעולה. הגרונגים שלהם לא הכי יפים אבל זה לא משהו שהלבשה היקפית לא יכולה להסתיר. אני מרוצה מאוד מהדלתות ובמיוחד מהשירות של שריונית חסם.

למעלה