דלתות חוץ

bel1bel

New member
דלתות חוץ

שלום לכם, האם למישהו יש המלצה לחברת דלתות חוץ ?? נראה לי שיש הפרשי מחיר מטורפים בחוץ, בכל מקרה, הזדעזתי מהמחירים...

מהזאתאומרת הזדעזת מהמחירים

דלתות חוץ מפוארות מיועדים לאלפיון העליון ולא לכל מיני שכירים עלובים שמפנטזים . יש אנשים שיכולים לרכוש לעצמם מכונית במליון שקל אז אכפת לו מזה שאתה מזדעזע

כל אחד יכול לקנות דלתות יקרות.

דלתות חוץ מפוארות מיועדות לכל מי שרק ירצה ויהיה מוכן לשלם עבורן. ואין קשר לאלפיון העליון היות וגם שכירים יכולים לרכוש את אותה הדלת. ההבדל הוא בכמות התשלומים שיהיה עליו לשאת. יש מגוון רחב של דלתות שמתאימות לכל כיס, החל מ - 2500 ש"ח ועד אין סוף. השאלה היא מה רוצים בדלת וכמה עבודה וחומרים משקיעים בה. כולכם מוזמנים לראות דלתות לדוגמה שצילמתי ברחבי הארץ. יש שם דלתות המותקנות בבתים של כמה מעשירי המשק הישראלי ואותן הדלתות מותקנות גם אצל אחרים, המחיר היה זהה, שוב, רק כמות התשלומים היה שונה. דלת זה יותר עניין של טעם אישי ופחות עניין של תקציב. כשמישהו רואה משהו שהוא אוהב, הוא קונה גם אם זה יקר מאד עבורו. וזה בסדר כי לרוב באים לקראתו. בברכה, שרון דרורי

bel1bel

New member
קודם כל תודה

על התשובה המפורטת. אני נמצא בשלב השלד ומתחיל להתעניין בדלת כניסה, גודל הפתח - 115 ס"מ,לא רצינו כנף וחצי...רק אחת רחבה. עץ לא בא בחשבון בגלל הבלאי, חוץ מדלתות הפלדה, נתקלנו בדלתות בעיצוב "נקי יותר",חברת DOORAL&DELOUYA דלתות מדהימות לדעתנו - אלומיניום...? המחיר מתחיל מ 20 אלף ומעלה. ביקרנו גם בשיריונית חוסם,ושם דווקא אהבנו את דלתות הפלדה הצבועות בתנור (בלי כל העיצובים), נראה שעם החלפת הידית הדלת נראית נחמד מאוד,פשוטה אך במידה שלנו נחמדה יותר, המחיר הוא בסביבות ה 3500, מאיפה הפער הזה במחיר ? חומר? אופנתיות? תודה מראש.

הפער נובע מכמה פרמטרים:

החומרים, העבודה, השינויים במערכת גדולה על מנת להתאים לצרכן אינדיבידואלי עולים המון כסף ועוד... צביעת דלת ע"פ דרישת הלקוח מאלצת עצירה של תנור שלם על מנת לערוך סטאפים וניקיונות על מנת למנוע ערבוב של צבעים. ועוד... יש המון אנשים שלא מבינים את הדברים האלו וכותבים תשובות לא נכונות. אני מציע להיות סלקטיביים בהקשבה להודעות. דוראל עושים דלתות נהדרות והטכנולוגיה שלהם מאד מעניינת, הם יקרים כי הליכי הייצור שלהם יקרים מאד. הדלת שלהם שונה במבנה מהדלת של שריונית חסם. הבחירה היא בידייך. בברכה, שרון דרורי

הייתי לוקחת את

שריונית חסם כבסיס, הן להשוואות מחירים ובכלל, יש להם היצע מאוד נחמד, בכל מיני סיגנונות. לא הייתי נוגעת בדלתות זולות יותר ללא אבא ואמא מוכרים ומוכחים. (הכוונה לכל מיני כאלה שמופיעות בעלוני כרטיסי האשראי וכו'). יותר משריונית חסם - השמיים הם הגבול...

רצוי שתציין כמה עולה דלת כזאת

כי אלה דלתות לא זולות כלל . לפחות אם הייתם מחליפים את הפחית של המנעול האגסית הזאת שצמודה גם לדלתות למחסנים בניקל זהב או פלסטיק ולא מוסיפה לדלת יוקרה.

צמחונית / סלרי / shiri / סיגל היקרה.

(למי שלא הבין, כל הניקים של אותה אחת). אני לא מתמצא במחירים למעט מחירי המחירון שלנו. לא כל דלת נמכרת במחיר המחירון היות והלקוח יכול לדרוש שיפורים שמייקרים את הדלת או לקבל תנאים כאלו שמוזילים את הדלת בגלל שגרע ממנה פריטים מסויימים. הדלת שאת רואה בתמונה בטח עולה יותר מ - 15000 ש"ח. אבל היי, אני ממש לא מבין במחירים, עדיף לשאול משווק מורשה, אצלו יש יועצי מיגון שיכולים לבנות מחיר לכל סוג של דלת וכל סוג של דרישה כמעט. שרון דרורי

פיטנגו4

New member
שרון

קצת נסחפת. סיגל ב.נ. ושירי הן אדריכליות, אמיתיות שלמדו את המקצוע, שתיהן לא מתחזות לשום דבר ואלו שמותיהן האמיתיים. שתיהן לא משמיצות ולא מקללות. אני מבטיחה לך שזו לא שירי, בודאות של 100% !!!

האשמה בהסחפות היא עניין רציני.

במיוחד כאשר לא יודעים על מה מדברים. את אפילו לא יודע לאיזו שירי אני מתכוון. די, למה אנשים מגיבים איפה שהם לא יודעים במה מדובר ? לעניין סיגל, תשאירי לי את מה שאני יודע. ואם תבדקי אותי לאורך השנים תראי שתמיד אני נוגע נכון. אל תכנסי להאשמות שווא בהיסחפות כל עוד אינך מודעת לידע שברשותי. תודה מראש.

פיטנגו4

New member
אז תסביר !!! אחרת חושדים בכשרים !

כתבת "אדריכלית" וכתבת shiri אני מכירה רק אחת כזו שכותבת בפורומים. אם אני טעיתי, סביר להניח שגם אחרים הוטעו באותה מידה. לכן מגיעה הבהרה למי התכוונת, ועוד יותר - למי לא התכוונת !!! מגיע לה הבהרה. לא? ברור שאם זו לא מי שאני חושבת, אז אין לי מושג מי זו, וכנראה לא נסחפת. באמת התפלאתי עליך שזה לא מתאים לך.

היות והתגובה שלי אליה ולא אלייך או לאחרים

אינני חייב בהסברים לאיש. כל דבר בעיתו.

פיטנגו4

New member
תגובה בפורום היא לא "אליה" אלא לכולם

כולם קוראים וכולם עלולים להיות מוטעים, כמוני. אל תסביר, אם לא בא לך, אבל כל כך קשה לכתוב למי לא(!) התכוונת ??

OK, את צודקת, בפורום זה לכולם. SORRY.

קשה לי לכתוב למי לא הכוונה היות ואני עוד בודק את הנושא. יהיו תוצאות, כולם ידעו, לא יהיו תוצאות, גם כולם ידעו. זה ייקח מעט זמן, ואולי פשוט אבחר לשכוח מזה אם התגובות של אותם הניקים יהיו יותר נעימות. הכל עניין של איך התנועה תזרום. שרון

למעלה