דלתות חוץ

esr124

New member
הערכת מחיר

שרון, אני אשמח לקבל הערכת מחיר לדלת בסגנון הזה, בגודל של 150/235 ס"מ אפשר גם בפרטי. תודה.

צר לי, אבל אינני איש מכירות.

אינני בקי במחירים. אוכל להפנות אליך משווק מורשה שיעביר לך את כל הנתונים שתרצה כולל ייעוץ בביתך ללא עלות מצידך. רק העבר אלי את הפרטים במסרים ואני אדאג לכך. שרון

THE UNDER TAKER

New member
ב16000 ש"ח תוכלי לקנות דלת לא רעה בכלל

אם זה יקר , יש אפשרות לקחת דלת פלדה רגילה של חוסם ולכשתשתחררי מהלחץ לצפות אותה בעץ .

calya

New member
בלי להתייחס לכל הבלאגן פה ../images/Emo122.gif

אני לא יכולה להמליץ כי... אני לא יודעת מה את אוהבת ? דלתות חוץ זה עסק יקר כי הסטנדרט היום הוא דלתות רחבות, גבוהות ומעוצבות. אישית אני בעד הסטנדרט. אבל אם אין תקציב - משנים. עושים משהו צנוע יותר. אישית אני לא מתה על הדלתות של שריונית פשוט כי הן כל כך רחוקות מהטעם העיצובי שלי... אני אוהבת נקי, מודרני, הייטקי וקר אפילו. הדלת שלי תהיה פלדה בעיצוב מינימליסטי. משהו כזה. אני לא יודעת לאיזה תקציב כיוונת... אני מכינה משהו בין 15 ל-20 אלף ש"ח לדלת חוץ. לדעתי אם עץ בא בחשבון - כדאי ללכת לכיוון נגר פרטי כשהעיצוב הנדרש מוכן בראש, זה יוצא הכי זול.

calya

New member
ואגב - למי שבלחץ כסף יש פתרונות זולים

מאד. הנה למשל דלתות חוץ שבהחלט הייתי קונה אם התקציב היה בעיה. בכלל דלת (חוץ ופנים) זה מקום מאד נוח להתפשר בו, כי הכי קל להחליף כשיש כסף.

דווקא הבנתי שמאוד קשה להחליף

כי המשקופים של דלתות הפלדה מורכבים עם יציקה, כך שזה סיפור להוריד אותם אם כי אשמח לשמוע אם מה שהבנתי אינו נכון

calya

New member
האמת שלא בדקתי... פשוט יצאתי מנקודת הנחה

שאם לא יהיה לי כסף אז ממילא הזול ביותר הוא סוג של חיקוי עץ (סנדוויץ' כזה שמדביקים עליו טפט, לא ?). ואת זה לא בעיה לפרק.

על איזה דלתות את מדברת?

אם מדובר בדלתות פנים, אז באמת שזה פשוט, מה שכן הייתי בוחרת את המשקופים שיהיו בדיוק לטעמי, כי אותם די קשה לפרק, אם כי לא בלתי אפשרי (עלול לגרום לתיקוני טיח וצבע) והדלת הכי פושטית- גם כשיש הפרשים במחירים בגלל הזמנה מיוחדת הם לא הפרשים אסטרונומיים בדלתות חוץ זה קשה יותר, כי כמו שכתבתי את המשקופים של דלת הפלדה צריך לבטן בבטון כך שלהחליף אותה אומר שצריך ללכת בדיוק על אותה המידה שיש במשקופים, ואז אם רוצים דלת וחצי (שזה באמת רק ליופי- עדיין לא פתחנו את החצי), או למשל לבחור דלת שאינה במידת סטנדרט (וכידוע לכל יצרן יש סטנדרט משלו שלא תואם את שאר היצרנים) יצריך הזמנה מיוחדת מה שיקפיץ את המחיר הגבוה גם ככה. אני מאוד מקווה שהחלק שכתבתי על דלתות הפלדה הוא לא נכון, אבל זה מה שהסבירו לי

calya

New member
אני מדברת גם על דלת חוץ. בקישור שנתתי פה

יש דלתות חוץ במידה הגדולה יותר (רחבות וגבוהות) במחירים של פחות מ-5000 ש"ח. זו נראית לי פשרה במקרה שאין כסף.

bel1bel

New member
קלעת בול לטעם שלנו...

הדוגמא שצירפת מצויינת,אהבנו, האם את ממליצה על החברה ? האם את יודעת כמה צריכה לעלות דלת כזאת בערך ? תודה מראש.

calya

New member
לאיזו דוגמא את מתכוונת ?

זו של הפלדה ? אין לי מושג ירוק. אני עוד מאד רחוקה מדלתות חוץ (או פנים). התקציב שלי עד 20 אלף ש"ח לדלת חוץ כשזה מוגדר מבחינתי "מקום קל להתפשרות" ולכן אם לא אמצא מה שאני אוהבת בסכום הזה - אשים משהו זול ופשוט שיהיה קל לפרק יום אחד....

bel1bel

New member
הדוגמא שצירפת של חברת יעקב משהו...

מחר אבדוק את המחרים שם...

כמה נתונים על הדלתות.

1 - בקטלוג הדלתות שלנו יש המון דלתות עם פורנירים וחיפויי עץ למיניהם. 2 - ניתן לעשות דלתות בהזמנות אישיות בסגנון הייטקי ללא כל קושי ראי תמונה מצורפת. החברה הראשונה שאת מציגה - א.יעקב עיצובים מוכרת וטובה. החברה השניה שהצגת - דורסנטר העתיקה את רוב התמונות שלה מאתרים אחרים תוך הפרת המון זכויות יוצרים בינהן של החברה בה אני עובד. חשוב מאד להיות זהירים, שתי החברות אינן יצרניות של הדלתות אולם א.יעקב מייצר רק את הפורנירים בעצמו. למעשה הוא יצרן הפורנירים הגדול והאיכותי ביותר בישראל. בברכה, שרון דרורי

calya

New member
אין לי מושג על האתרים, מצאתי בגוגל וקישרתי.

והדלת שהוספת - יפה
(הצבע לא נכון לי, אבל אני מניחה שזה חסר משמעות וניתן לשינוי). אחלה, אני בהחלט אבדוק את האפשרות כשאגיע לדלתות חוץ.

הרכבתי משקוף עיוור של רב מגן. עזוב את כל

הרעש של כל החברות מה שחשוב זה המנגנון כל היתר עיצוב וכו" זה אופנה.

למעלה