דלקת שקדים חוזרת

hal767

New member
ראשית אדגיש

גם אם אדם אינו צמחוני טבעוני ניתן לקבל את הכמות הדרושה של הויטמין באמצעות אכילת כמות סבירה של פירות וירקות. אם מחליטים לצרוך תוסף, יש לצרוך כזה שאינו מכיל ויטמין סינטטי, אלא פרי בלבד. 50 מ"ג ביום הינה כמות מספקת כדי לתגבר את הגוף בויטמין. יש לשים לב לסימפטומים המעידים על הפרעות או נזקים בגלל החומציות העודפת.

hal767

New member
מאד אינדבידואלי

כפונקציה של גיל (תינוק, מבוגר וכד') וכן שיקולים נוספים, אבל כשמדובר בויטמין C, תפו"ע, פלפל אדום, ועגבניה לדוגמא, אחד מכל פריט בגודל בינוני מספקים בקלות את הצריכה היומית הדרושה של הויטמין.

תלמ 300807

New member
אני צורכת את שלושתם כמעט על בסיס יומי

ואני מניחה שרובנו ...ובכל זאת איזו סיבה יש למישהו לקחת את ה1000 מ"ג ,הרי לא סתם ייצרו אותו ...

hal767

New member
אין סיבה לצרוך כזאת כמות של הויטמין

ייצרו אותו כדי לפרנס את תעשיית התוספים ואת הסוחרים בהם. אלה גם מלעיטים את הציבור בדיסאינפורמציה באשר לסגולות (כביכול) שיש לתוספים אלה. ישנן גישות, גם ברפואה המערבית וגם באלטרנטיבית, שדוגלות ב"הפצצת" הגוף בחומרים אלה כדרך לבריאות. אני בדעה שזאת טעות, ושימוש כזה בתוספים גורם לנזקים ולהפרת האיזון התזונתי בגוף.

yigalby

New member
יש סיבה אחת בד"כ ליצור המוני

$$$$$$ אני אישית גם כן לא מאמין בתוספים מלאכותיים ויטמין סי תמיד אפשר לצרוך כוס לימונדה על הבוקר ועוד אחת בצהריים ועוד אחת בערב..(במקרים שצריך חיזוק למערכת החיסון ובכלל

למעלה