דלקת בעיניים

ממי101

New member
דלקת בעיניים../images/Emo184.gif

לבתי - שנה וחצי יש כבר פעם שניה - בחודש וחצי דלקת עיניים ג ו ע ל י ת . הרופא נתן לנו טיפות עיניים אנטיביוטיות וסטרואידיות ותהיתי אם למישהי יש "תרופת סבתא" קצת פחות תוקפנית ?

tutik1

New member
עניין מחלות העיניים בגן הוא

די מלחמה אבודה מראד. בשנה שעברה סחבנו כחודשים "הלוך ושוב"דלקות, והשנה התחלנו שוב. לא יודעת לגבי התרופות, אבל הרופאה המליצה לנו גם בין לבין הטיפות לנקות את העיניים עם צמר גפן טבול בתה. זה לא מרפא, אבל ניקוי העיניים עוזר במניעת הדבקה חוזרת ונשנית.

טלטל11

New member
אהמממ

לא הייתי משחקת עם דלקת עיניים בתרופות סבתא. אבל מצד שני- טיפות סטרואידיות נשמע לי קצת אגרסיבי מדי. מה רע במשחת סינטומיצין? (מורחים על העפעף)

ממי101

New member
מאחר שאני עדיין מניקה אמר לי הרופא

אחרי שהתלבטתי איתו בקשר לאנטיבוטיקה שאכן טוב למרוח רטיה של תה וגם מעט מהחלב שלי . אז מחצתי ומרחתי . אני יודעת , אם לא יועיל בטח לא יזיק. תודה בכל אופן

טרודי

New member
לגוזל שלי זה לא הועיל

היו לו המון דלקות עיניים כשהיה קטן (במקום נזלת הוא היה חוטף דלקת עיניים) והחלב שלי לא עזר נגדן. רק טיפות מרשם. אבל שמעתי מהרבה נשים שזה כן עוזר, אז שווה לנסות.

לפעמים כדאי לגשת לרופא עיניים

ולא להסתפק ברופא ילדים (יכול להיות שכבר עשית זאת) אצלנו לנסיכה היתה דלקת שכל הזמן חזרה ורופאת הילדים כל הזמן נתנה אותן טפות ואילו ורופאת העיניים מצאה שמדובר באלרגיה ונתנה לנו מרשם לטיפות מיוחדות...יכולה להמליץ על רופאת עיניים של מכבי באזור השרון אם תרצי.

ממי101

New member
תודה

אני אמנם לא במכבי ולא באזור השרון, אבל אכן הראתי לרופא שלה ה מ ד ה י ם את הטיפות שנתן לי רופא העיניים והוא אכן "הוריד" אותי מטיפות הסטרואידים , אם כי הוא לא שלל אותן לחלוטין במקרה של דלקת עקשנית. ( ודווקא היום יש שיפור טפו ט פו טפו)

3מרגו

New member
מה שם הטיפות?

אני קיבלתי עוד בבית חולים אחרי לידה,אולי זה זה???

ממי101

New member
הטיפות הן : קסילוקסן

כאמור - אני נותנת לה רק את האנטיביוטיקה ולא את הסטרואידים . כמו שאמרתי הדלקת כנראה אומרת ביי ביי

למעלה