דלעת ...

ש ר ו ן2

New member
דלעת ... ../images/Emo92.gif

בוקר טוב
מה אפשר להכין מחתיכת דלעת שמחייכת אליי מהמקרר ולא מעוניינת להפוך למרק?
אני מארחת הערב וכבר הכנתי פשטידת ברוקולי וגבינות וכן אכין 2 פוקצ'ות שונות ובורקסים . אולי יש איזה מתכון לפשטידה או מאפה או כל העולה על דעתכם?
ויום נפלא !

shakola

New member
לביבות דלעת

לבשל ולסנן את הדלעת. למעוך אותה בקערה ולהוסיף בצל מגורר, ביצים, מעט קמח ותבלינים : מלח פלפל , מעט מאוד אגוז מוסקט. לטגן לביבות.

ש ר ו ן2

New member
רעיון נחמד../images/Emo13.gif

עכשיו בא לי עוד רעיון , אולי פנקייק מדלעת?

effyba

New member
מנת קינוח מדלעת

2 תפ"ע ירוקים בקוביות 3/4 ק"ג - בערך- של דלעת בקוביות 1 לימון מקולף וחתוך לקוביות 2-3 כפות סוכר או ממתיק לפי הטעם קנמון 1/8 כוס יין אדום לערבב ולהכניס למיקרו ל-10 דקות להמשיך כחצי שעה בתנור בחום בינוני. מקור: מירי בלקין

ש ר ו ן2

New member
../images/Emo51.gif../images/Emo13.gif

בדרך כלל, אני כמעט לא מכינה מאכלים מטוגנים אבל אתמול הכנתי לבסוף לביבות מדלעת שיצאו מאד טעימות .
זהו אילתור וגם ערבוב של כל מיני מתכונים שמצאתי כאן : חתיכת דלעת מבושלת , מסוננת ומרוסקת גזר גדול מגורד חצי כוס קמח 1 יוגורט מעט חלב 2 כפות סוכר ערבבתי הכל יחד וטיגנתי במחבת .... יצא ממש טעים והכי הכי כייף שהבובון שלי אהב ...

pirge

New member
דלעת ביין - אפוי על אורז

דלעת ביין מעיתון ישן בטעם של עוד 2\1 1 ק"ג דלעת מקולפת חתוכה לקוביות גדולות 150 גרם צימוקים כהים 2\1 1 כוס סוכר חום כוס מים חצי כוס יין סמוק חצי יבש כף שמן 30 גרם מרגרינה מומסת 2\1 כפית מלח פלפל שחור 2\1 כפית קינמון להכניס את הדלעת לתבנית פיירקס ולהוסיף צימוקים וסוכר. בוללים בקערה את המים,יין,שמן,מרגרינה,תבלינים. יוצקים על הדלעת. אופים בחום 175 מעלות כשעה וחצי. מגישים חם או פושר על אורז לבן.

למעלה