דלית = היישי! ../images/Emo45.gif ../images/Emo49.gif
אני לא בבית, המחשב שלי עוד לא מותקן, אבל הייתי חייב: בטקס שנערך אחרי הגשקו, דלית התקבל להיישי של השיטה! וועוד ברכות מגיעות ל-10 - כן, עשרה! היישי חדשים, שהתחילו את דרכם בטאי-צ´י בהדרכת "הקבוצה הדרומית": יוסי שר, שי שריג, עודד אמיתי, גיא אריאלי ועבדכם הנאמן. חלקם היו תלמידים שלי, אישית, וחלקם היו תלמידים בקבוצה בה הייתי עוזר-המדריך של יוסי שר, יחד עם שי שריג, עודד אמיתי וגיא אריאלי. אז ברכות חמות לדלית,
וברכות גם להיישי הדרומיים החדשים: עוזי אייל יהודה בן-שימול מנשה זוננשטיין רעות יבין-מילוא שושנה נקש דוד שיפר אלי טננבאום אלי קדוש אסתר גינדין בנימין ברודצקי ואף יותר מזה, יש לנו "ניו-שיצו", כאלה שהוסמכו ללמוד כל מה שיש ללמד בשיטה, והתחייבו להעביר זאת הלאה: יחיעם רם אמיר ("עמיקי") סולד מיקי פיש חוה קנר יונה וייס רוני שפירא רון וכטל אבנר גופר חגי צור טל גואל אפי דינר
שבת שלום!
אני לא בבית, המחשב שלי עוד לא מותקן, אבל הייתי חייב: בטקס שנערך אחרי הגשקו, דלית התקבל להיישי של השיטה! וועוד ברכות מגיעות ל-10 - כן, עשרה! היישי חדשים, שהתחילו את דרכם בטאי-צ´י בהדרכת "הקבוצה הדרומית": יוסי שר, שי שריג, עודד אמיתי, גיא אריאלי ועבדכם הנאמן. חלקם היו תלמידים שלי, אישית, וחלקם היו תלמידים בקבוצה בה הייתי עוזר-המדריך של יוסי שר, יחד עם שי שריג, עודד אמיתי וגיא אריאלי. אז ברכות חמות לדלית,