היי וברוכה הבאה
הפורום הזה נתן לי כוחות עצומים, שהגעתי אליו כל כך לא מבינה, ולא יודעת מה עושים, ולאן פונים, היפנו אותי כולם
הכניסו אותי לסלון, ישבתי לי מרופדת בין הכריות שלא יכאב לי, שתיתי לי קפוצ'ינו ועוגה נו ברור. אחרת איזו מן הכנסת אורחים זו תהיה
יכולה להגיד לך בתור פיברואית של מספר חודשים, שהכאבים האלה יכולים לגרום לדיכאון לא קטן, כאב לא יכול לגרום לך לחייך ולהיות מאושרת מן הסתם
גם לנו יש כאבים עצומים ועייפות כשהפיברו' שלנו לא מאוזן, ואצלנו הכאב בשרירים, לא פעם לא מסוגלת שיגעו בי עם אצבע, עד כדי כך כואב
לא הייתי כמעט בפורום, הייתי חולה במשך 48 זוועה.. חיסון נגד שפעת ודלקת ריאות, וחטפתי שפעת עם חום ומה שאת רוצה, והפיברו' הכריזה בוודאי שהיא כאן, אבל לא היה לי כוח להגיב אליה
בכל אופן לא מדברת עליי, אומרת שתחפשי את מי שתומך בך, ומי שמבין שלא טוב לך, ואם את יכולה לחפש מישהו שיעזור לך שלא טוב לך, תיעזרי בו, את לא צריכה להסביר לאף אחד איך את מרגישה, ולא להתנצל, תקשיבי לגוף שלך, זה סוד העניין
לגבי הדיכאון כדאי לבדוק, יכול להיות שאחד קשור לשני מן הסתם, אם אדם כואב כל כך, יכול להיות בדיכאון, אבל "דיכאון לידה" הוא משהו אחר לגמרי
אם לא טוב לך אם הפסיכיאטר תעשי את השיקולים שלך, אפשר להחליף רופאים, עד שמוצאים את מי שמתחברים אליו, מוצאים מישהו מקצועי, אדיב ואיכפתי. כן לוקח זמן, אבל תתפלאי יש כאלה
תרגישי טוב, תשמרי על עצמך, ואל תשכחי שאת קודמת לכול, אם לא טוב לך, תעשי הכול על מנת שיהיה לך טוב, כולם תלויים בך בעצם, יש לך ילדון חמוד שרוצה אמא לצידו, לכן חשוב הטיפול שלך בעצמך קודם כל, וכמובן לצד הבעל
שאלה אם אפשר? איך הבעל מקבל את כל העניין, מה הוא מציע מהצד שלו? את לא חייבת לענות, או במסרים מה שנוח לך
תרגישי טוב, ושיהיה לך יום מחוייך
מקווה שאין לי הרבה שגיאות, ואם יש אז תביני גם מחלימה, וגם בעיות קשב שלי