די.........

אלעד9898

New member
די.........

נמאס כבר ללמוד שיגמר החודש הזה....... הספירה לאחור החלה.....28

רויטל16

New member
../images/Emo6.gif

התייאשת מהר יותר ממני. אני עד שבועיים לפני המבחן לא שמתי לב לזמן..

SimpleMe

New member
../images/Emo10.gif

לא לא לא.. מה 27 ימים??? אבל אבל אבל אני לא מוכנה.......... אמא'לה
(ולשאוף...... לנשוף......)

k xoxo

New member
לא בא לכם

שהמבחן יהיה כבר מחר ??? ומחר בצהריים זה כבר יהיה מאחורה??????????????.

אתה בטוח??

אין לי אפילו פטור באנגלית.. (132) איזה טעות.. ואני ממש לא חלש באנגלית (כל הסימולציות 134-144, 5 יחידות 93).. לא יודע מה קרה שם :/ הדבר היחיד החיובי בציון שלי זה 150 כמותי.. אין לי מושג איך עשיתי את זה.. :) אז.. רוצה? חח (לא אתנגד לכמה
באגאדיר בנוסף לעסקת חבילה..)

Tony Reyes

New member
אתה יודע מה...

בשביל 150 בכמותי אני מוכן לחזור ישר לטירונות ולהביא לך משם גסטרונום מלא ג'יפס וקציצות כלב!!

אני אגיד לך איך..

כנראה ש.. צדקתי בכל השאלות.. :) תאמת סימולציה אחרונה של לחמן גם קיבלתי 150 (היו 3 פרקים).. ואז ב16H הייתה לי טעות אחת.. וגם היא מפגרת.. בעקרון אני שמח שבסימולציה האחרונה לא קיבלתי 150.. כי מה הסיכוי לקבל ב3 מבחנים רצופים 150?? ככה זה לא היה רצוף, אז דיי אפשרי.. חח בכל מקרה זה התקזז לי מהאנגלית ומילולי.. אז לא שווה.. אבל לעשות מבחן חוזר אני לא חושב שאעשה, למרות שאני חושב שאני יכול להוציא ציון הרבה יותר טוב (וגם פטור, לא מבין איך לא הוצאתי..), אבל על 150 בכמותי לא חושב שאצליח לחזור שוב.. אז אני אתבאס סתם.. חח (עוד פרט קטן שאולי יסביר איך אני טוב בכמותי.. בתיכון לקחתי מקום ראשון באיזה חידון מתמטי ארצי.. ולא לא אני לא מחונן ולא כלום, זה היה מבחן שהמון אנשים עשו אותו.. ואז מהבית ספר שלי לקחו 3 אנשים שקיבלו הכי גבוה (אני ועוד 2), ונסענו לעשות מבחן ארצי כזה.. ובזה לקחתי מקום ראשון :) איפה ה
שלי?? :)

Tony Reyes

New member
אז כנראה באמת יש דבר כזה

ראש מתמטי או חשיבה ריאלית, לעזאזל..

למעלה