בבון? ולמה הכוכבת?
O Outrageous girl New member 21/6/06 #19 בבון?../images/Emo12.gif ולמה הכוכבת?../images/Emo2.gif../images/Emo6.gif
F freesoul24 New member 21/6/06 #23 בשביל מה נועדו החוקים?בשביל... לשבור אותם!!!! סתם.... מיכל אומנם ההודעות האלה באמת עברו כל גבול...אבל אתם חייבים להודות שבפורום הזה יש אקשן!!! נ.ב:יהיה טוב בעזרת השם..והכי חשוב לא להיכנס לוויברציות ילדים..
בשביל מה נועדו החוקים?בשביל... לשבור אותם!!!! סתם.... מיכל אומנם ההודעות האלה באמת עברו כל גבול...אבל אתם חייבים להודות שבפורום הזה יש אקשן!!! נ.ב:יהיה טוב בעזרת השם..והכי חשוב לא להיכנס לוויברציות ילדים..
X xtina 4 ever New member 21/6/06 #24 את צודקת...../images/Emo210.gif אבל הודעות כאלה (מהסוג שהבבון הזה כתב) ממש יכולות להוציא אותי מדעתי.. בכל מקרה, אני מצטערת כי כמעט בכל ריב אני נוכחת
את צודקת...../images/Emo210.gif אבל הודעות כאלה (מהסוג שהבבון הזה כתב) ממש יכולות להוציא אותי מדעתי.. בכל מקרה, אני מצטערת כי כמעט בכל ריב אני נוכחת
B Britney The Queen New member 21/6/06 #25 ../images/Emo45.gif מוזר לפחות אי אפשר להגיד שאנחנו פורום משעמם...
T ThE BeAt Of My HeArT New member 21/6/06 #27 אתם רחוקים מלהיות כזה../images/Emo122.gif סמוך עלי אני יודע מזה פורום משעמם... שאין דברים חדשים הרבה זמן... והפורום נכנס לתרדמת אבל אצלכם פשוט אחרי כל רי פרש יש משהו חדש שלא נדבר על זה שכל יום שבוע יש תמונות פפארצי חדשות של בריטני... שמעלות דיונים...
אתם רחוקים מלהיות כזה../images/Emo122.gif סמוך עלי אני יודע מזה פורום משעמם... שאין דברים חדשים הרבה זמן... והפורום נכנס לתרדמת אבל אצלכם פשוט אחרי כל רי פרש יש משהו חדש שלא נדבר על זה שכל יום שבוע יש תמונות פפארצי חדשות של בריטני... שמעלות דיונים...
O Outrageous boy New member 21/6/06 #28 כן אה...../images/Emo6.gif חבל שאין תחרות הפורום הכי תוסס!!!!