LetGoYouSonOfABitcH
New member
די!! ../images/Emo46.gif../images/Emo88.gif
אני לא יכולה עם הפורום הזה כבר!!!! מה אני יכולה כבר לעשות בשביל לעשות את הפורום הזה נורמלי?!
חצי מכם שונאים את בריטני, האחרים פה בשביל לריב ולהציף את הפורום, ומי שנשאר כנראה פה בשביל לעשות לי חיים קשים. למה כל יום אני צריכה למחוק, לחסום, לקבל 20 אלף מסרים, לדבר, להזהיר, לסדר? זה לא התפקיד שלי. אני לא צריכה להיות שוטרת. אני מרגישה כמו המורות האלה שנכנסו לכיתה שכולם כבר "שמעו עליה"
תגידו לי, באמת, מה אני יכולה לעשות כדי לגרום לפורום הזה להיות נורמלי? אם אני אצטרך לחסום את כל מי שיפתח ת'פה אני אשאר בלי גולשים. כמה אפשר לבקש, תדברו במסרים, אל תביאו את זה לפורום, די. זה לא פורום של ילדים בני 12. במקרה יש לי חברה שמנהלת פורום כזה ואתם לא מאמינים על איזה מי מנוחות הוא מתנהל! כולם מודעים לחוקים, מגובשים. אתם כופלים אותם בגיל, אבל בבגרות אתם מתנהגים יותר גרוע ממה שאפשר לחלום עליו. אני כבר באמת לא יודעת מה לעשות. אין לי רעיונות איך להתמודד איתכם. אבל תאמינו לי, שאם המצב הזה יימשך דברים לא יהיו טובים. יש לי הרבה יותר כלים בידיים ממה שאתם חושבים. אתם רחוקים מיליגרם מלהיות הקש ששבר את גב הגמל. וחבל שאני צריכה להגיע למצב של אזהרה כזאת.
בנוגע לריב שהיה כאן. אני חושבת שתרצו לדעת שזה שכתב את ההודעה, הוא לא מאור, גפילטע פישי. אל תשאלו איך אני יודעת כי יש לי דרכים לדעת. סתיו, כותב ההודעה האמיתי הוא ידיד של מאור, והוא נחסם מהפורום. אני חושבת שלגלעד - SHaDoW Boy, מגיעה התנצלות מכל מי שנכנס בו.. ויותר.. [ומי שעשה את זה יודע על מה אני מדברת, שזה אגב דבר שאסור עפ"י חוקי תפוז]. וזה כל מה שהיה לי להגיד.
אני לא יכולה עם הפורום הזה כבר!!!! מה אני יכולה כבר לעשות בשביל לעשות את הפורום הזה נורמלי?!