די!!

די!! ../images/Emo46.gif../images/Emo88.gif

אני לא יכולה עם הפורום הזה כבר!!!! מה אני יכולה כבר לעשות בשביל לעשות את הפורום הזה נורמלי?!
חצי מכם שונאים את בריטני, האחרים פה בשביל לריב ולהציף את הפורום, ומי שנשאר כנראה פה בשביל לעשות לי חיים קשים. למה כל יום אני צריכה למחוק, לחסום, לקבל 20 אלף מסרים, לדבר, להזהיר, לסדר? זה לא התפקיד שלי. אני לא צריכה להיות שוטרת. אני מרגישה כמו המורות האלה שנכנסו לכיתה שכולם כבר "שמעו עליה"
תגידו לי, באמת, מה אני יכולה לעשות כדי לגרום לפורום הזה להיות נורמלי? אם אני אצטרך לחסום את כל מי שיפתח ת'פה אני אשאר בלי גולשים. כמה אפשר לבקש, תדברו במסרים, אל תביאו את זה לפורום, די. זה לא פורום של ילדים בני 12. במקרה יש לי חברה שמנהלת פורום כזה ואתם לא מאמינים על איזה מי מנוחות הוא מתנהל! כולם מודעים לחוקים, מגובשים. אתם כופלים אותם בגיל, אבל בבגרות אתם מתנהגים יותר גרוע ממה שאפשר לחלום עליו. אני כבר באמת לא יודעת מה לעשות. אין לי רעיונות איך להתמודד איתכם. אבל תאמינו לי, שאם המצב הזה יימשך דברים לא יהיו טובים. יש לי הרבה יותר כלים בידיים ממה שאתם חושבים. אתם רחוקים מיליגרם מלהיות הקש ששבר את גב הגמל. וחבל שאני צריכה להגיע למצב של אזהרה כזאת.
בנוגע לריב שהיה כאן. אני חושבת שתרצו לדעת שזה שכתב את ההודעה, הוא לא מאור, גפילטע פישי. אל תשאלו איך אני יודעת כי יש לי דרכים לדעת. סתיו, כותב ההודעה האמיתי הוא ידיד של מאור, והוא נחסם מהפורום. אני חושבת שלגלעד - SHaDoW Boy, מגיעה התנצלות מכל מי שנכנס בו.. ויותר.. [ומי שעשה את זה יודע על מה אני מדברת, שזה אגב דבר שאסור עפ"י חוקי תפוז]. וזה כל מה שהיה לי להגיד.

Im Not Dead

New member
../images/Emo45.gif

למרות שזה לא היה אמור להפוך לריב אם גלעד לא היה נכנס עם ה"אתם פאתטים" ועוד כמה דברים אבל טוב.. שכל אחד פשוט יאמין למה שבא לו וזהו.
כנראה שיש לגלעד סיבות אישיות להגן עליו ככה, אז שיהיה.. [?] לא נהיה בדואים

גזניוס

New member
אממממ

אני באמת מסכימה
אבלל אם אתם רוצים להתגבש וזה..בפורומים אחרים עושים שרשורי בוקר טוב וזה ממשיך עד הערב..וזה ממש מגבש...אז זה סתם רעיון שאפשר לאמץ

ForeverBS

New member
חח מתוקה

זה אחלה רעיון אבל שירשור בוקר טוב לא יגבש את הפורום הזה

BritneyHeart

New member
אני איתך מיכלי../images/Emo24.gif

הבעיה היא שאנשים באים ומתחילים לקלל... הקטע שהוא קלל את בריטני אעעהה התאפקתי ... אבל למה לקלל אחרים
שיתקעו לנו כך וכך ל... טוב מה שאני רוצה להגיד זה שאם עיצבתי אותך/גלעד אז I'm Sorry
צריך להבין אותי אני מרוקאי,ואת יודעת שמרוקאים עצבניים

hottyboi

New member
אני לא קשור.אבל שלומי שלח קישור אז:

מיכל.את מהממת. ועצבים לא עושים טוב לעור הפנים... אז תרגעי.אם בא לך אני אחליף אותך שבוע.. תחזרי אחרי שבוע תראי הכל מסודר. ובכלל חצי מהפורום לא הומואים? אתם לא אמורים לאהוב אחד את השני ואורגיות וכלאה?!
. טוב יש תמונה שלי בכרטיס האישי.אם מישו מעוניין שילך מסר\: מיכל B STRONG

למי שעברו מחשבות בראשו ../images/Emo11.gif

זה לא שרשור שנועד להחיות את הריב. אז תתנצלו וסתמו

Outrageous girl

New member
../images/Emo178.gifלשם שינוי היום לא השתתפתי../images/Emo13.gif

במריבה
למרות שלא כול כך הבנתי על מה היתה המריבה
אני יודעת שאני חלק ממה שהלך פה לאחרונה אבל פתחתי את הפה בפעם האחרונה כי היה נמאס לי לראות שאפילו שחצי מהעולם שונא את בריטני גם בפורום שלה צריך להיות כמה כאלה
וזה ממש עצוב! בכול מקרה אני מצטערת אם גרמתי לך לכעוס או משהו בזמן האחרון

ForeverBS

New member
תאמיני לי

שאם היית רואה את מה שהבבון כתב, היית הכוכבת של המריבה

למעלה