די עם השחצנות...

6th Finger

New member
די עם השחצנות...

תקשיבו, אנשים, אתם מציפים את הפורום עם כל התקיפות שלכם, ואני מדבר גם ל-AIS, שאני חלק ממנה, וגם ל-TUF. התקיפות צריכות להישאר בין הבריתות עצמן, בלי שום קשר אם הפסידו בהן או ניצחו בהן. אם התקיפות האלה עושות לכם את זה, אז תעשו מצדי ביד, אבל לבד! זה לא תורם לאף אחד כל הרברבנות הזאת, זה רק מראה עד כמה אנשים ילדותיים משחקים במשחק. אז בבקשה מכם, הפסיקו!

HuriCaN

New member
מה?!!? תראה לי תקיפה אחת שפירסמתי

ואני מביא לך את המדינה שלי לא פירסמנו פה תקיפה אחת בינתיים מי שפרסמה זו הברית שלך - AIS אז למה סתם להגיד?

HuriCaN

New member
../images/Emo93.gif אתה ב RA

סלח לי על הטעות

HuriCaN

New member
VAGZ לא איתנו חבוב

VAGZ פועל בנוסח "טרור" של פעם אין לו שום קשר אלינו...

lidor500

New member
מה זה קשור לא הזכרנו את טוף..

אמרו שהכי הרבה שפרסמו היו AIS.. ואני רק מזכיר שזה היה מישהו אחר.. אני מודה, אף אחד מטוף לא פרסם הודעות וזה יפה מאוד..

6th Finger

New member
יש לך טעות

המשתמש vagz פירסם כמות מכובדת של תקיפות, ובתגובה לכך חברים מהברית AIS פרסמו תקיפות שהם נכשלו בהם, או תקיפות שהם עשו בעצמם עליכם. בכל מקרה, העניין הוא לא מי פירסם קודם ומי פירסם מה, אני לא מצדיק פה אף אחד - אני רק מבקש להפסיק עם כל העניין הזה.

yaronr11

New member
זה לא תקיפות שנכשלנו בהם

זתקיפות שנכשלו אלו תקיפות שחברי TUF תקפו והפסידו!

randy kit orton

New member
אם המדינה שלך שווה משהוא ויש לך

סבלנות אני כבר כותב משהו ואומר שאתה כתבת מקובל עליך?

HuriCaN

New member
שווה משהו?

אין לך מושג מה יש לי במדינה... וגם לא יהיה לכם מושג.... רק אם תרדו לכוח שלי יהיה לכם מושג

HuriCaN

New member
באמת?

חחחחחחח נו רשמתי הכל בציניות מה אתה לוקח רציני חחחחח

randy kit orton

New member
שמת לב שאנחנו נגיבים הרבה אחד לשני

זה נראה כמו תחילתה של ידידות וירטואלית מופלאה

HuriCaN

New member
אתה רומז שאני נגיב?

יענו רציני אני נגיב? וואלה אני נגיב
מה קורה אחי הנגיב?

randy kit orton

New member
אני לא מאמין עליך לאיזה שפה הדרדרת

תעשו ביד? תתביש לך יש פה ילדים קטנים שמאבדים את התמימות שלהם בגלל חוראנים כמוך... לא הייתי מאמין עליך גלעד

למעלה