די עם הקרח!

די עם הקרח! ../images/Emo59.gif

קריאה נואשת לכל המסעדנים בארה"ב: מותר להגיש מים בלי קרח! וביחוד אם לא חם! מספיק להתעלל בקוביות הקרח המסכנות, גם ככה קשה להם! נמאס לי לחזור על "NO ICE, PLEAE" כמו קומפקט דיסק שבור... קצת התחשבות!

Yaniv-DC

New member
חחחח...

איזה הבדלי מנטליות הא? בארץ אם מגישים לך אץ הקולה עם יותר משלוש קוביות קרח - עבדו עליך... עבור אמריקאי - אם הגישו לו עם פחות ממלוא הכוס קרח (וקצת קולה בין לבין) - עבדו עליו... והנה דבר משעשע שראיתי באחד הסטארבאקסים בניו יורק. רביעיית ישראלים ביקשה אייס קופי. הם ציפו למה שנותנים בישראל - קפה קר, עם איזה קצפת למעלה. במקום זה הם קיבלו את האייס האמריקאי - כוס עמוסה בקרח עם קצת קפה. היה כל כך משעשע לראות את ההלם על פניהם. כמובן שהם הלכו וצעקו על המוכרת (ברומא התנהג כרומני), והיא כמובן החליפה להם לבראוני פרפוצ´ינו.

Gefen

New member
ומה זה הגועל הזה שהאמריקאים

שותים... ICE TEA...??? בהתחלה הייתי לתומי מזמינה סתם TEA ומחכה כמו תימנייה טובה לכוס תה חמה ומרגיעה... ואז מקבלת את הדוד שמש הענקי הזה מלא בתה....קר!!! עם ימבה קרח וקש...
נראה בדיוק כמו כוס בירה רק עם קרח... בעעע..... ואז...עוד הייתי מנסה גם כן לתומי... לאמר "נו נו נו..סורי, איי דידנט מין דיס, איי אקשואלי וונטד א וורם טייי..." ואז... הייתי מקבלת כוס מעפנה של תה שחומם במיקרו (כמובן שהמים לא הגיעו לרתיחה אז תמיד תמיד זה בא עם קצף מלמעלה...דלוח ומגעיל...תאמינו לי שאצלינו בארץ אפילו בבתי חולים התה טוב יותר..). גפן

sirpad

New member
עכשיו הדלקתם אותי

מי מכם שהיה בארץ כשבאו מקדונלדס לראשונה יודע שהיו מספר גלגולים של הקציצה עד שהיא תאמה את טעמם ועינהם של הישראלי הרעב. הוסיפו והוסיפו בשר עד שהגיעו למק-רויאל הענקי שיש כיום בארץ שזה משו כמו 120 גרם בשר לפניי או אחריי צלייה זה כבר נתון לפרשנויות. קיצר,אני נורא אוהב את מקדונלדס בגלל הגבינה,אני בנטורל לוקח דאבל מק רויאל עם אקסטרא גבינה ומגדיל כמובן ומסיים את המנה שבע וטוב לבב. כשהכרתי את החברה שלי היא סיפרה לי על מקדונלדס בחו"ל,איפה שאפשר להזמין את המילקשייק בארוחה(בארץ אי אפשר וזה מרגיז)ואיפה שיש את המק-בייקון. שזה לכל הדעות רעיון מהפכני. הגעתי לדנמרק פעם ראשונה לפניי שנה ומשו.והלכתי בכיף למקדונלדס. הזמנתי מק-בייקון וזה. מה זה קטן יותר מהאיבר שלי שהוא קטן לכל הדעות. דק כמו בריסטול של המורה דינה מהיסודי וקטן קטן.ועוד שילמתי עליו כמו שאני משלם בארץ על ה240 גרם בשר וזה.הייתי מאוד ממורמר וזה. לפניי יומיים הלכתי לאכול שוב במקדונלדס,הזמנתי קורטר פאונד-שזה הרויאל בשם האמריקאי,דה מטריק סיסטם יו קנואו.היה טיפה יותר גדול מהארוחת ילדים.וכשיצאתי מהמקום עדיין הייתי רעב,אני שונא שנגמר לי האוכל האמצע הארוחה. אהה וכמובן שביקשתי כוס תפוזים בלי קרח,כמושאני עושה בכל מקום(הדיספנסר מוציא משקה קר בין כה וכה מניסיון של מלצר,והקרח נועד לחסוך בהוצאות) בארץ אני מבקש בלי קרח ומקבל כוס בלי קרח,בדנמרק קיבלתי כוס שלושת רבעיי מלאה,כי ביקשתי בלי קרח,מה שהוא ימלא לי את הכל במיץ????@!?!!?! שערוריה!!!! המסקנה,אם אתה בדנמרק אל תלך למקדונלדס. יש מלא בורגר באר אחרים עם המבורגרים ענקים טעימים ולא יקרים בכלל.

MARMELAD

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif

אני חושב שחלקת איתנו קצת יותר אינפורמציה ממה שרצינו לדעת סירפד

הצעדן

New member
למה רק בדנמרק ?

בכל מקום בעולם יש אלטרנטיבות מוצלחות יותר. מאז שמקדונלדס עשו לי שמות בבטן לא תמצאו אותי שם... אם מתעקשים על המבורגר אז בארץ יש בורגר ראנץ´ בצרפת יש quick burger ובקליפורניה יש את Jack in the box ,Carl´s Jr. ו- In-N-Out.

tali KS

New member
וואו, איך שאני מתגעגעת לבורגר ראנץ

הג´אנק פוד הכי טעים בעולם !!!

eli21us

New member
למה הזכרת לי את זה../images/Emo21.gif

זה הדבר הראשון שאני אוכל כל פעם שאני קופץ לבקור
ו.....

tali KS

New member
נו מה אני יעשה ??... חושבת שצריך

לפתוח מועדון נפגעי הבורגר ראנץ, שחיים בחו"ל....

תותי-בת

New member
סוף סוף מישהו מסכים איתי ב../images/Emo82.gif הזה רציני - הצ´יפס שלהם פשוט דוחה ויש לו טעם של תפוח אדמה מת ../images/Emo9.gif והוא בכלל לא טעימול! והבורגר שלהם - הדבר הטעים היחיד שיש בו זה המלפפון חמוץ ../images/Emo9.gif חחחח ליאת. מה קרה צבי צב? לא נתנו לך חסה? חחחחחחחחחח

Gefen

New member
להקיא בצוותא בעעעעעבועה....בריבוע

על בורגראנץ´.... מעדיפה לגווע ברעב ..... ( טוב..נו...בואו לא ניסחף..
)

Yaniv-DC

New member
טראומה מהביקור שלי בארץ

החלטתי שבא לי ספרדי, לזכר הימים שהיינו ילדים. במשך 4 ימים לא הפסיקו לצאת לי גרעפסים בטעם של ההמבורגר ההוא...

GED

New member
היא לא אמרה איחחחח....

היא אמרה בעעעע. אמרי מעתה: "לא אומרים בעעע על אוכל"
GED

די עם החזיר!!!!!!!!!!!!

חבר´ה.. קצת אידישקייט (יהדות) לא יזיק לכם... אני יודע כמה הבורגרנצ´ים עם הגבינה והחזיר טעימים, וכן נקניקיות ה"הוט דוג", אבל בכל זאת.. דחילק קצת יהדות.. אני אישית זוכר שבתור ילד בגרמניה הייתי אוהב לזלול את הנקניקיות הטרפות הטעימות האלה עם החרדל (אני כבר לא זוכר איך אומרים "הוט דוג" בגרמנית) שנמכרו בכל פינת רחוב בערי באווריה (מי מכיר את באד נוישטאט?), זה היה ממש טעים (גם הבורגרנצ´ים), אבל ברוך השם שהיום חזרתי בתשובה שלמה ואני מקפיד לאכול רק בהכשר הבד"ץ של העדה החרדית.. לפני שנתיים בערך ביקרתי ביקור ילדות בגרמניה, כל כך שמחו לראות אותי יהודי אורטודוקסי "שחור" אבל הם די התפלאו שחוץ ממים ופירות לא אכלתי שם שום דבר... פשוט כלום!!! הסברתי להם שזה לא כשר ("דאס איז ניכט כושר, איך קען ניכט עסען"), לקח להם קצת זמן כדי לקלוט שיהודי לא יכול לאכול כל דבר... כמה זמן יקח לכם לקלוט????
הישיבה:))

GED

New member
מישו זוכר את מק-דייויד?

שהיה לכם המבורגר עם בצל מטוגן!!! זה היה עוד לפני כל המקדונלדס והבורגר-קינגים למיניהם. אז מק-דייויד היה בשבילנו חתיכת אמריקה... אחחח הנוסטלגיה.

למעלה