עכשיו הדלקתם אותי
מי מכם שהיה בארץ כשבאו מקדונלדס לראשונה יודע שהיו מספר גלגולים של הקציצה עד שהיא תאמה את טעמם ועינהם של הישראלי הרעב. הוסיפו והוסיפו בשר עד שהגיעו למק-רויאל הענקי שיש כיום בארץ שזה משו כמו 120 גרם בשר לפניי או אחריי צלייה זה כבר נתון לפרשנויות. קיצר,אני נורא אוהב את מקדונלדס בגלל הגבינה,אני בנטורל לוקח דאבל מק רויאל עם אקסטרא גבינה ומגדיל כמובן ומסיים את המנה שבע וטוב לבב. כשהכרתי את החברה שלי היא סיפרה לי על מקדונלדס בחו"ל,איפה שאפשר להזמין את המילקשייק בארוחה(בארץ אי אפשר וזה מרגיז)ואיפה שיש את המק-בייקון. שזה לכל הדעות רעיון מהפכני. הגעתי לדנמרק פעם ראשונה לפניי שנה ומשו.והלכתי בכיף למקדונלדס. הזמנתי מק-בייקון וזה. מה זה קטן יותר מהאיבר שלי שהוא קטן לכל הדעות. דק כמו בריסטול של המורה דינה מהיסודי וקטן קטן.ועוד שילמתי עליו כמו שאני משלם בארץ על ה240 גרם בשר וזה.הייתי מאוד ממורמר וזה. לפניי יומיים הלכתי לאכול שוב במקדונלדס,הזמנתי קורטר פאונד-שזה הרויאל בשם האמריקאי,דה מטריק סיסטם יו קנואו.היה טיפה יותר גדול מהארוחת ילדים.וכשיצאתי מהמקום עדיין הייתי רעב,אני שונא שנגמר לי האוכל האמצע הארוחה. אהה וכמובן שביקשתי כוס תפוזים בלי קרח,כמושאני עושה בכל מקום(הדיספנסר מוציא משקה קר בין כה וכה מניסיון של מלצר,והקרח נועד לחסוך בהוצאות) בארץ אני מבקש בלי קרח ומקבל כוס בלי קרח,בדנמרק קיבלתי כוס שלושת רבעיי מלאה,כי ביקשתי בלי קרח,מה שהוא ימלא לי את הכל במיץ????@!?!!?! שערוריה!!!! המסקנה,אם אתה בדנמרק אל תלך למקדונלדס. יש מלא בורגר באר אחרים עם המבורגרים ענקים טעימים ולא יקרים בכלל.