די עם הקרח!

תותי-בת

New member
ומק דיויד זה שולט! ../images/Emo150.gif תאריכו את הכובע ותעשו אותו שחור עם חיוך מטופש! חחח ../images/Emo9.gif

Gefen

New member
סרפד קטעים איתך וזה....../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

תזהר רק מכולסטרול וזה

.m

New member
אני לא יודעת איפה אכלת

אבל ברוס סניפי מקדונאלד´ס בארץ דווקא אפשר להזמין מילקשייק עם הבורגר... למעט, כמובן, מהסניפים הכשרים (והם לא רבים) mai ותודה לעומרי פדן על מלחמתו (המכוונת או שלא) בחרדים.

sirpad

New member
טוב,תמיד יש את המתחכמים

תקראי טוב טוב ואל תקפצי אני רוצה את הארוחת שלי מק רויאל ושתייה מילק שייק את זה אין בארץ אוצה מילק שייק תקחי שתייה של הארוחה מה שבא לך ותקני מילקשייק בנפרד. אם תצליחי לקנות בארוחה את המילקשייק תרימי לי טלפון אני אעשה לך מנוי על מקדולנדס לשנה.

.m

New member
מתחכמת? אני? ../images/Emo12.gif

דווקא חשבתי שתשמח לשמוע שיש מילק שייק... ואני לא מתה על מק´דונאלד - אז בלי מנויים בבקשה... אבל אם זכרוני אינו מטעני (ואמנם עברו כבר יותר משנתיים...) אבל אפשר היה לקבל מילק שייק עם הארוחה (כלומר במקום הקולה/ספרייט/תפוזים) בתוספת כמה שקלים. לא כזה אסון... אבל שיהיה לך בתאבון
|מילקשייק| |צ´יפס| (להגדיל לך?) mai

sirpad

New member
כן את מתחכמת

מה את חושבת שלא ניסיתי? אפילו ישבתי לשיחה פעם עם מנהל אזור המרכז של מק דונלדס והטחתי בפניו את הנושא. אמרתי לו למה?אני מוכן לשלם עוד כמה שקלים. הוא אמר לי שזה נוהליי חברה בגלל שארוחות זה מותג ובמותג אי אפשר לפרסם משו לא כשר או משו כזה. זה למה גם אין ארוחת צ´יזבורגר למרות שיש דבר כזה המבורגר גבינה.

כמובן שאי אפשר! מידע מהימים ההם ../images/Emo121.gif

כשהיינו צעירים, (הייתי מוסיף "ויפים" אבל בטח יש מי שהיו מביעים את התנגדותם לקביעה הזו
) והיינו סטודנטים עניים בארץ הקודש (להבדיל מהשינוי הגדול - סטודנטים דלפונים בארצות ניכר) עבדנו שנתיים ו במקדונלד´ס. כמובן שאי אפשר לקחת מילקשייק במקום שתיה, מילקשייק שייך ל"קינוחים". וצר לי לאכזב אותך סירפד, בעקרון זה כלל של מקדולד´ס לא מהארץ אלא מהרשת. יכול להיות שאיפושהו שינו, אבל בעקרון ככה זה.

.m

New member
אז אני מתנצלת על ההטעיה...

ותופס, יקירי, קבל
mai

nirnir1

New member
ICE TEA זה מגעיל ?? תנסי PINK ICE T

זה ממש זוועה. ( תה קר רגיל אני דווקא אוהב). אה ואגב גפן,(תרתי משמע) - הביאו לנו לעבודה עכשיו שתיה חדשה בסיגנון "טרופית", בשם המקורי , (חייבים להודות ), "משקה סמדר גפנים בטעם ענבים" איזו שיחוק של קריאטיביות ומקוריות. ! איך שראיתי, ישר חייכתי וחשבתי עלייך!

ICE TEA זה הרע במיעוטו

לא נוגע בכל הזוועות האלה... רק לקרוא את ה-INGREDIENTS ואני מרגיש כמו בניסוי של DR. HALF BAKED

למעלה