די נמאס

MetalliKosta

New member
די נמאס

לא יצא לי להכנס לפורום כמה ימים ונכנסתי עכשיו וכל ה"דיונים" המפגרים האלה של המשפחה-חברים הורסים את כל החשק. תשמרו את זה לאייסיקיו או למסרים או חרא כזה קיצר אם יהיו פה עוד שרשורים ארוכים של ריבים\בדיחות פרטיות\אדי יודע מה-אני מוחק תודה

FireoaK

New member
תהיה בריא בנאדם

רק אל תתפלא כשהפורום יהפוך לשומם יותר מערבות המערב הפרוע

MetalliKosta

New member
תודה אני בריא

דבר שני עדיף פורום כמה הודעות עם דברים חשובים מאשר פורום עם מלא הודעות שרובם מלא בכל הויכוחים הדפוקים האלה.

FireoaK

New member
הוויכוחים על מוזיקה. אז מה הבעיה?

זה שזה נעשה בוטה בשלב מסויים זה משהו אחר.

Zlottie

New member
עשית טעות

עשית טעות שנכנסת לפורום הזה של מתעבי כריסטינה

FireoaK

New member
באמת שזה לא המקום

אבל אני אישית חושה שכריסטינה היא זמרת אדירה עם קול אדיר זה שהיא ממוסחרת זה משהו אחר בכל מקרה צריך לדבוק בעובדות

נימרודל

New member
טחחח

כריסטינה אגילרה. בסדר יודעת לשיר. אחלה קול שבעולם... חבל שלא הלכה לכיוון קצת יותר איכותי. במקום לשיר על במה עם קומבניזון בלבד... מאד מאד מעודן הלא כן?

FireoaK

New member
חח

תארו לכם את אגילרה ודיקינסון בדואט משותף ל-Burn של Deep Purple. זה אמור להיות אדיר. חח

matt hensley

New member
כריסטינה אגילרה יצור מסכן

לא נראה לי שהיא יודעת איך היא נראית באמת מרוב איפור ופירסינגים חחחח היא כל כך מוטציה...ואין לה שום עקרונות מוסיקלים-היא שרה מה שימכור..וזה נורא עצוב... ובאמת יש לה קול יפה וחבל שהיא מבזבזת אותו על קריירת פופ עקלקלה....

כאילו שאם אתה היית יכול להרוויח...

כמויות כאלה כסף בצורה שהיא מרויחה, שהיא עושה "חרא" של מוזיקה, לא היית עושה את זה. ואם לא היית עושה אז אתה המסכן. עלוב איך שאנשים יורדים על כאלה זמרים, הם מרוויחים כמויות כסף שאתם אפילו לא הייתם יכולים להתמודד איתם, סבבה להם. אז הם עושים חרא של מוזיקה, לדעתכם, והם ממוסחרים ובלה בלה בלה... אבל תראה את החיים שלהם, דאמיט!

נימרודל

New member
בדיוק בגלל זה אני לא מקנאה בהם

זה הורס להם את החיים! הם לא חיים כמו בני אדם! אין להם אהבה, כל פלוץ שהם מפליצים מסוקר בחמשת-אלפים צהובונים מושחתים, אין פרטיות, אין חברים של ממש, כלום! אין חיים! אז הדבר היחידי שעושה את כל זה ל"נסבל" זה כל הכסף הזה שהם יכולים לקנות לעצמם כל מה שהם רק חלמו עליו ולהזריק לעצמם את זה כמו סם. סוף-סוף הם יכולים לחשוף את ההתמכרות שלהם לדברים חדשים ש"יעשו להם טוב"... לדעתי זה שפל המדרגה...

למעלה