די נמאס

matt hensley

New member
מה הקשר יא דפקט?מוסיקה זה עסק?

מוסיקה זה ליצור אומנות מהלב ודברים שאתה אוהב. ולא להתאים את האומנות שלך למה שימכור. תסלח לי אבל שמישהו מתאים את השירים שלו לסוג מוסיקה שהולך באותו רגע זה נקרא שפלות אומנותית ושבירת עקרונות מוסיקליים. להקה/זמרת צריכים לבחור סגנון מוסיקה ולא לעשות דיסק שיכיל עשרת אלפים סגנונות. זה לא הולך ככה. נקודה.

FireoaK

New member
אשכרה לקלל זה בטבע שלך

תפטר מזה כי אני לא רואה שיש פה מישהו אחד שאוהב את זה

matt hensley

New member
אמרת משהו קוקסינל?

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני אוהב לקלל אני אוהב לקלל אני אוהב לקלל.

מאיפה אתה יודע את שמי ומה עשיתי?

HelloweeN

New member
אח שלי, אם היו מציעים לי חוזה

באותה סכום כמו שמציעים לכריסטינה, הייתי מוכר את עצמי לכל אישה אפשרית. תסתכל על זה כעל עבודה. יש כאלה שעובדים בהייטק ועושים כסף טוב, יש כאלה שהם רופאים, עורכי דין, ויש כאלה שהם זמרים. אמנם דביקים ונועדו מראש למכור כמה שיותר, אך אני בטוח שהם רואים את זה כעבודה.

matt hensley

New member
דוגרי אתה צודק בצורה מסוימת

זה אחלה של דרך להרוויח כסף...אבל לי יש בעיה עם זה שהם אשכרה קוראים לעצמם מוסיקאים שבעצם הם לא מעורבים בתהליך המוסיקלי בשום דרך חוץ משירה... תשמע מה שאתה אומר זה נכון וזה אחלה של דרך להרוויח בוחטות אבל אני אישית לא הייתי מסוגל לעשות את זה כי זה שפלות אומנותית איומה. מכל בחינה אפשרית. ואני לא הייתי מסוגל לעשות את זה....לא יודע מה איתך.

אהם...

למקרה שלא ידעת, חלק מהזמרים האלה כן מעורבים בעשיית השיר בעצמם, כריסטינה כותבת בעצמה חלק תהשירים, אאוטקאסט (שהם דווקא טובים לטעמי) מלחינים-כותבים-מעבדים ועושים הכול בעצמם, N.E.R.D מפיקים-מלחינים-כותבים-מעבדים לא רק לעצמם, אלא גם ל"אמנים" אחרים. וכל האמנים האלה מרויחים מיליוני דולרים ומוכרים מיליוני עותקים מהאלבומים שלהם, גרים בבתים ענקיים, יוצאים לנופש במקומות שאפילו לא תחלום עליהם, אוכלים וקונים דברים שאתה אפילו לא יודע שקיימים, אז הם שפלים! לפחות הם נהנים מהחיים שלהם. אז אתה בעצמך דפקט אם לא חשבת על הטענה של HelloweeN. ועוד דבר, אני נקבה.

matt hensley

New member
ההשוואה בין אאוט קאסט וn.e.r.d

לכריסטינה מראה את הטימטום שלך. כי אאוטקאסט ונארד יוצרים מוכשרים שאגב יש להם סגנון מגובש. אני לא יצאתי נגד כל מוסיקת הפופ במה שכתבתי אלא נגד האומנים הבזוים כמו כריסטינה אגילרה שאין להם שום כוונה אומנותית. ולכתוב מילים לשיר זה אפס מעורבות מוסיקלית. בת'כלס מה שאתה שם לב אליו זה ללחן לא למילים...המילים משנות אבל הרבה פחות מהלחן... כריסטינה אגילרה,ג'סטין טימברלייק,בקסטריט בויז וכל שאר המיליונרים שמוכרים מוסיקה(ולא עושים אותה) בזוים בעיני. תחשבי מה שבא לך אבל אני לא מעוניין להקשיב לאומנים שלא מעורבים במוסיקה שהם עושים כמעט ועושים את זה רק בשביל הכסף.חוץ מזה את חושבת שבאמת כל הפתטים האלה באמת מעורבים במוסיקה שלהם?כריסטינה אגילרה יכולה לכתוב אלף שירים אבל מה שיכנס לה לדיסק זה מה שהמפיק להיטים שלה יגיד לה לשים כדי שימכור לא מה שדווקא היא תרצה... אה ואת עדיין דפקטית :) ועוד משהו כפרה...לא הכל בחיים זה כסף. אם זה מה שאת חושבת את בנאדם מסכן.

matt hensley

New member
שכחתי להגיד ש....

אאוטקאסט ונארד מוכשרים כי הם כותבים את השירים שלהם, מלחינים אותם וגם מנגנים בכלים בדיסק...והם גם לרוב המפיקים של עצמם.

נימרודל

New member
גיחי גיחי...

בדיוק מה שהתכוונתי להגיד. האמת היא פיטפוט... שבקטע הזה את פשוט טועה... צר לי אבל זו האמת...

אף אחד לא הכריח אותך להקשיב.

ואם אני דפקטית, אני מתארת לעצמי שזאת הבעיה שלי, לא שלך. אין לי כוח לויכוח המפגר הזה. ואני לא בנאדם מסכן.

matt hensley

New member
את הוכחת בכישרון שאת כן

כסף זה אמצעי לאושר. אני אישית לא הייתי יכול להיות מאושר אם הייתי מוכר לאנשים so called מוסיקה בלי שום כלום בתוכה שהולכת לפי מה שיקלט לאנשים בראש. זה עליבות. אם ג'סטין וחבריו וחברותיו רוצים לעשות ככה שיהיה להם לבריאות. אם אין להם בעיה עם זה שהם בובות על חוט של מנהלי חברות תקליטים שמרויחים כסף מהאייקוניזציה שלהם ומהלהיטים שלהם אז שיהיה להם בסבבה.

למעלה